Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under maj 2008

7/5

Av Denise Julietta - 7 maj 2008 15:47

Hejsan!! Jag orkar inte packa än, så det blir några rader medans jag samlar krafter.


Igår när jag hade bloggat så brummade jag moppe till ange och satt och pratade med henne och hennes mamma ett tag innan vi åkte upp till stallet och plockade upp anna på vägen. Vi tog en tur upp till travbanan, jag och ange höll på och dummade oss hela backen upp och typ stog på knä på hästryggen osv. Anna den stackaren fick leda katla sista biten för att hon skulle orka. Jag fick även lov att rida katla ett tag för att ens få henne att gå framåt, är man ponnyryttare i själen så finns det inte mycket som stoppar en i hästväg. Sedan så lullade vi runt uppe på den oändliga och underbart härliga körvägen i skogen. Badade lite med hästarna och hade kul. Jag och ange raceade lite med hästarna, jag fick prinsen att gå i ökad trav i form, vilken underbar känsla det va!! Varenda muskel i hela hästen arbetade och fort gick det! Sedan behövde vi inte mocka när vi kom tillbaka så vi åkte hem ganska så på en gång. Jag snackade i telefon med en snygging och anna sa att hon aldrig hade sett mig skratta så mycket någon gång, men den roliga humorn är svår att inte skratta åt! Sedan så tog jag moppen hem från granlo och duschade och gick och la mig och kollade på tv. Sedan när jag hade sovit ett tag så ringde det och jag låg och snackade i typ en timme innan vi sa god natt.


Idag så ville jag som vanligt inte kliva upp när klockan ringde så jag höll på att komma försent till skolan. Ringde och väckte en kompis också när jag gick från bussen, fan va kul det är att snacka med folk som är nyvakna! Sedan va det bara att gå ner och byta om och börja jobba. Va i kallköket idag, jag gjorde creme caramell, svingott! Doris gjorde våfflor och inkokt lax som jag gick och smaskade på hela dagen. Sedan vart det plankstek till lunch, mums!! Va en riktigt kul dag idag faktiskt, för vi va inga många i köket så man hade lagomt mycket att göra hela tiden och hade tid att sitta och lata sig en hel del också :) När jag slutade så gick jag och lämnade igen nå kläder åt mamma och åkte sedan hem. Har fikat med mamma och så sedan dess. Hon åker till turkiet ikväll, fy tusan va fusk! Nu ska jag packa ihop mina saker och flytta tillbaka till töva ett tag. Fan va det är jobbigt ibland med 2 ställen att bo på. Men mest är det väl iofs positivt men, kan åka till mamma när man är less på pappa och tvärt om :P Uppdaterar ikväll om det händer något kul. Heeeeej dåååå


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 7 maj 2008 15:04

Jani, min bror är då med om dom mest konstiga saker :P


http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=728345

6/5

Av Denise Julietta - 6 maj 2008 15:35

Du är han som inte är något att ha, en sån som snackar och är charmig med som under ytan bara bryr sig om sig själv.


Jag är less idag! Det började redan igår, iofs men. Dagen på skolan har varit rätt okej i alla fall. Gick igenom inför provet på företagsekonomin och sedan åkte jag, sandra, doris och robin till birsta där vi käkade och jag handlade leggings. Och lite godis såklart, fan vilken gris jag är! Sedan så hade vi föreläsning om droger på krogen av en polis. Jävla kul va det, men han hade kunnat lägga upp det bättre, tycker jag som alltid. Han snackade så jävla mycket emot sig själv imellanåt så det va skrattretande. Jag har sökt jobb idag igen också, och jag hoppas verkligen jag får där!! Hon jag pratade med va skittrevlig och jag tog verkligen till max av min sociala kompetens. Får jag ett telefonsamtal eller ett mail där dom säger nej kommer jag seriöst lägga mig ner och gråta! Men allting går ju så bra just nu i mitt liv så jag kommer väl inte få nå jobb i sommar..


Nu ska jag käka lite medans jag väntar på att ange slutar, ska åka med henne till stallet sen. Blir full rulle där ikväll, jag som känner att jag hade behövt lite lugn och ro. Men alla förstår inte mitt behov av att vara ensam i stallet. Men jag kanske blir pigg och glad av tjejerna får man hoppas :) Om inte annat blir jag ju det av att hålla på med Prinsen i alla fall. Näfan, nu måste jag skynda mig att fixa lite käk. See ya!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 5 maj 2008 20:09

Eddie Meduza har gjort grymma låtar på engelska. Njut av denna underbara röst i mer normala texter <3 Inte för att jag inte tycker om vissa svenska låtar då, men det är mest bara bröl där :P

5/5

Av Denise Julietta - 5 maj 2008 20:01

Hejsan! Fett tråkig dag idag alltså!! Jag orkade inte gå på bilden imorse, har ju 2 till lektioner på mig, så jag segade på som fan imorse och åkte ner till stan när lektionen började. Träffade Carro, Kicki och Danne på första våningen och fastnade där med dom, Kicki och Carro drog efter ett tag så jag och danne satt kvar och väntade på att resten skulle sluta. När dom kom ner så gick jag med pojkarna på donken och sedan på EB games och spelade nå formel 1 spel och guitarr hero. Upptäckte också att jag hade mycket mer pengar kvar än jag trodde, nån som vill festa i helgen? Bara att ringa! Sedan drog vi på engelska lektion och jag hade nationella speaking med danne och catta, gick sämst!! Jag KAN snacka engelska, men inte när man ska snacka av sig själv och med en mikrofon framför sig, fy fan! Sedan satte vi oss i klassrummet och snackade tills det va handledartid, snackade om onsdag och lite strunt och sedan fick vi sluta. Jag gick med robin och danne till nån musikaffär för att fördriva tiden och sedan gick vi till navet och åkte hem. Väl hemma satt jag här ett tag och såg på ett avsnitt av OC, eller ett halv avsnitt. Sedan ringde mamma och sa att vi skulle åka dodgen, mycket det blev av med det då? Ner till stan och tog ut pengar, till chinabox och köpte mat och sedan hem. Helt värdelöst! Men god mat va det i alla fall! Sedan dess har jag suttit här och varit förbannad, hyffsat kass kväll! Jag ville till stan eller birsta, men det ville ingen annan. Så nu ska jag väl lägga mig i sängen och se på tv och sura över folk som snackar för mycket! Tjaaråå!


Love/DeniseN

4/5

Av Denise Julietta - 4 maj 2008 18:07

Hejsan! Now I'm back again. Vad har jag gjort idag då? Jo, jag vaknade runt halv 12 tror jag det va av att mamma kom in och satte sig vid datorn. Så va det med att sova bort helgen som jag hade tänkt. Jag ringde ange och sedan käkade jag frukost och klädde på mig. Åkte till granlo och plockade upp ange och åkte till Kungsnäs och kollade på dressyrtävlingar, fan va duktiga dom va! Såg LA:5 och halva FEI innan vi inte orkade mer och åkte hem. I pausen mellan klasserna åkte vi ner till konsum bergsåker och köpte varsinn glass också, det va mums! Hon som äger min gamla medryttarhäst va där och hennes häst tävlade, den va riktigt fin, men det gick inte så bra för dom. Synd, jag som tänkte ha en anledning att säga hej till henne, nu vågade jag inte för jag är en fegis. Va ju lite struligt där när jag slutade rida där för 3 år sedan.


När jag kom hem så började jag med maten för jag va så hungrig och sedan lät jag mamma göra klart den och sedan käkade vi. Gott med tacos! Nu sitter jag här och jäser på middan och väntar på att mamma ska duscha klart så vi kan se filmen som vi hade tänkt se. Sedan blir det jäsa hela kvällen, kommer nog somna tidigt idag för jag är så trött! Ju mer jag sover desto tröttare blir jag, konstigt det dära. Imorrn är det skola igen, jag kan ju inte direkt påstå att jag längtar, har blivit så jävla skoltrött på sista tiden! Kommer förmodligen få IG i minst 2 kurser, och det vore första gången i mitt liv jag får IG i slutbetyg, men har man sepelärare så har man. Nu ska jag kila vidare. Hej då!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 4 maj 2008 00:59

Hejsan! Min blogg heter ju Min livsstil och min musikstil, men jag har ju inte lagt upp några videos på ett tag. Det finns en enkel anledning! Den är att inte särskillt många är så pigga på att lägga upp låtarna som snurrar på min dator och i min mobil just nu. Nu är sommaren snart här, vilket ger mig sommarkänslor, och vad är mer sommar än rockabilly? Inget! Så här kommer en av mina absoluta favvolåtar!


Och som av en händelse så är bilderna på bilarna min favvobil! :) Cadillac- 59 <3

3/5

Av Denise Julietta - 3 maj 2008 17:52

Hejsan! Igår vart det bara till att vara hemma, och fan va skönt det va! Snackade med lite folk på msn och sedan la jag mig och skulle se på film, men då hängde sig min dator så jag gav upp och la mig och kollade på sanningens ögonblick istället tills jag somnade.


Imorse så vaknade jag runt halv 12 och gick och käkade frukost. Då ringde ange så när jag va klar så åkte jag och hämtade henne och så åkte vi på grafströms först och sedan till stallet. Vi red rakt upp på berget och vilken unerbar utsikt det va! Sedan så gick vi och satte oss ett tag på en sten så hästarna fick vila sig lite. När vi skulle gå ner igen så hittade vi rakbanan bakom träden så vi red ut där och lät hästarna löpa lite. Sedan så hittade vi ett dike med mycket vatten där vi lät hästana gå ner och bada lite och dricka lite vatten. Hugur höll på att lägga sig ner med ange, inge panik hon fick! Sedan så vart det lite töltträning för ange och hugur och lite lydnadsträning för mig och prisen på vägen hem. Sedan så pysslade vi om hästarna och gjorde fint i stallet innan vi brummade hemåt. Sedan jag kom hem så har jag duschat och lärt mamma hur man tillagar sparris(!?) haha! Nu ska jag blåsa håret och sminka mig lite innan maten är klar. Ska nog bort till ange och bara jäsa ikväll. So long suckers!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards