Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under maj 2008

Av Denise Julietta - 20 maj 2008 20:44

Hejsan! Ush, vad jag är trött nu! Jobbigt det är när alla prov i skolan är samtidigt! Försov mig som vanligt imorse och tog bussen som gick en kvart senare än den jag tänkt ta, packat med folk som vanligt så jag fick stå. Kom några minuter sent till lekionen, men det är alltid lika pinsamt för alla glor på en när man kommer in genom dörren. Ser jag rolig ut bara för att jag inte går nå jävla studieförberedande program som alla andra där eller? Aja, spelade i alla fall nästan klar det där jävla spelet vi skulle göra och så lämnade jag äntligen in budgetuppgiften, några månader försent (!) När vi slutade där så hade vi svenska, ska arbeta med robin om restaurangspråk, kommer bli krångligt, men nog rätt intressant skulle jag tro. Det är ju en väldigt speciell chargong på en restaurang, jag vet ett ställe där kocken i princip bara säger "fitta" och "hora" hela dagarna, och där har jag praktiserat i 2 veckor, haha! Sedan så va det lunch så jag, sandra och malin gick på altinska och pluggade lite serveringsprov och sedan gick jag över till HB där vi hade storkök. Gick igenom provet från förra veckan, gick bra för att vara oförberett. Fick reda på att jag har servering imorrn, det trodde jag verkligen inte! Det stog det inte på schemat jag kollade på för några veckor sedan! Aja, i alla fall så hade vi engelska efter det, inte en jävel jobbade med engelska, snygg klass. Jag stängde ute allt med lite musik och pluggade prov hela lektionen. Och sedan när engelskan slutade så hade vi det provet, fick reda på resultaten på en gång, jag är riktigt nöjd med mitt. Fick gå när vi va klara, så jag gick ner till navet och tänkte åka hem, men då ringde sandra så jag gick på stan med henne istället tills bussen gick till stallet. Åkte upp dit och red med prinsen på travbanan, gick skitbra! Sedan kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och åt middag. Har väl mest suttit här sedan dess, ska se på semifinalen i Eurovision song contest nu, verkar endå inte vara något vettigare på tv. Imorrn blir det bio, ska bli trevlans, vettefan när jag va på bio sist! Ha det så trevligt folks!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 19 maj 2008 21:44

Hejsan! Det har varit en soft dag idag, precis så som måndagar ska vara. Faktiskt otroligt enkel dag för att vara en måndag. Började med att jag ställde klockan och tänkte gå på bilden, men jag sket i det och ställde om klockan till projkekt istället. Klev upp och käkade frukost och åkte till skolan. Fick ett roligt sms på busshållplatsen så folk kollade på mig när jag skrattade till, pinsamt värre! Hade första lektionen och jobbade faktiskt, vi har 2 prov i det innan vi får sluta, ett nästa vecka och ett veckan därpå. Hoppas dom är små. Sedan va det lunch, sallad, vi åt faktiskt i matsalen på HB, det är något som inte hör till vanligheten, sedan drog vi ner på stan och sandra köpte någon kräm som hon tror hon ska bli smalare av. Sedan drog vi och hade engelska, fick lyssna när Karl-Magnus läste högt sista delen i boken, så nu är den äntligen klar. Vi fick sluta tidigare så jag sprang ner till bussen och åkte till stallet. Red först ut med prinsen, han vägrade verkligen gå över stenbron och jag va så rädd att han skulle tvärvända över den och kliva ner i bäcken så jag hoppade av och ledde honom över. Sedan vart det en härlig galopp upp för backarna mot vägen, fy fan vad jag njöt! Finns inget bättre än en snabb galopp över öppna fält! Sedan red jag tillbaka till stallet och tränade lite på ridplan, prinsen va som en dröm idag. Jag tror jag strålade som en sol när jag kom tillbaka för jag va så nöjd med oss, fan vilken nörd jag är. Men ni vet inte hur svårt det är att få en 20-årig häst i kondition efter lång vila. Tur att han i alla fall tror att han är 8, haha! Sedan så kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och åt mat, riktigt gott va det för min mamma är bäst på att laga mat, när hon inte gör biffar :P Sedan så satt jag vid datorn och snackade med några roliga människor innan jag tog mig ett bad och tog hand om min kropp lite. Nu är jag mjuk och len igen. Nu ska jag fortsätta plugga inför provet vi har imorgon och det känns som jag bara är ute och cyklar för jag fattar inte vad det är vi ska kunna. Ni får hålla tummarna för mig! Åh, vad jag hatar skolan nu! Alla prov kommer nu och man ska kunna hålla isär dom och orka plugga till alla, jag som inte brukar behöva plugga är tvungen att göra det, och det går segt! men ska i alla fall fortsätta med det nu. See yaa!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 18 maj 2008 17:47

Tjaa! Jag kan verkligen inte låta bli längre. Jag måste blogga, haha! Helgen har verkligen varit underbar, vad som hände i fredags skrev jag ju om när jag kom hem, innan jag åkte bort igen och sov hos en finis. När vi vaknade på lördag fick jag skjuss hem. Jag käkade lite och satt vid datorn innan jag åkte ner på stan och handlade födelsedagspresent till carro och mötte upp bror och åkte med honom och petra på donken innan dom skjussade hem mig. Sedan gjorde jag iordning mitt kött och hoppade in i duschen, sminkade mig och fixade håret. Mamma knäppte en massa kort på mig som hon har lovat bort till Happy James, en turk som tydligen är dökär i kort på mig (!) mamma har sagt att vi ska åka dit i september, jag hoppas verkligen vi gör det!! Sedan så fick jag skjuss till sundsbruk hem till carro, kom dit lite tidigt men det gjorde ingenting. Jenny va redan där så dom fixade till sig och fixade till middagen. Sedan så kom det mer folk och vi grillade och drack och hade jättetrevligt. Helt otroligt att jag hade kul med bara tjejer, dom va verkligen hur snälla som helst, inte sånna tjejer som jag brukar träffa, som bara hatar alla andra tjejer. Sedan så satte vi oss inne och hällde i oss cider och snackade. Vid 9-10 någon gång kom Peder och Mathias och gjorde oss sällskap, vid 11 åkte vi alla med dom till stan till mathias bror på södermalm. Vi satt där och drack och spelade guitar hero, jag drack även jäger! Jag drack jäger, nu har någonting gått riktigt snett! Just ja, när vi åkte i bilen så tappade jenny även sin glödande fimp i jackärmen, stackarn! så när vi kom till lägenheten så fick hon låna ett paket bacon att lägga på för han hade inge is hemma :P senare när vi hade spelat tillräckligt så drog vi oss ner mot stan, där träffade jag lite folk jag känner och snackade skit om gammla bekanta, så roligt när andra tycker samma sak, haha! det va även nära att jag slog till en kille som försökte förstöra våran kväll, det skulle han inte få lyckas med! men det ordnade sig innan jag gjorde det, tack och lov! jag tog kvart över 2 bussen hem och satt och snackade med lite folk på msn ett tag och käkade en massa mat innan jag somnade.


Idag så vart jag väckt av att klockan ringde klockan 9, vem fan ringer klockan 9 på en söndag?! Det va mathias som ville bjuda mig på bio, mer kommer jag inte ihåg vad vi pratade om, va alledes för trött! Sedan somnade jag om och vaknade halv 1 av att diana skickade ett sms. Fick kliva upp och klä på mig och sedan dra till bussen för att åka hem till henne. Vi åkte upp till stallet och red ut i 1½ timme, kallt va det!! Prinsen va som en jävla fjäder hela vägen, och så tror jag han hade käkat bromsolja sen jag va där sist, han ville verkligen inte gå framåt, min lilla gris <3 Sedan fixade vi i stallet och åkte hem. Jag fick skjuss hem för när vi stog i blinkljusen vid preem åkte bussen förbi oss, jag missade den precis! När jag kom hem så fikade jag lite och efter det har jag hjälpt mamma att fixa med bilder och så har jag snokat runt lite som vanligt. Nu blir det snart käk och sedan städning och pluggning om jag orkar. Förmodligen så kommer jag skriva i bloggen imorrn att det vart en dusch och sedan sängen eller datorn hela kvällen, så typiskt mig! Haha! Men see yaa!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 17 maj 2008 01:48

Hejsan! Jag orkar inte hänga ut mitt liv i bloggen längre eftersom det har blivit så att det läses här om mitt liv istället för att prata med mig personligen. Men jag saknar faktiskt bloggandet, det är skönt att skriva vad man gör, för då inser man vad som har varit roligt och vad som har varit tråkigt en dag. Man lär sig VERKLIGEN uppskatta och se ljuspunkterna som man aldrig ser annars. Just nu så känner jag inget ljus och det beror bara på en person som verkligen inte kan erkänna sina fel och bara skyller ifrån sig på andra, jag önskar jag kunde göra det alla säger åt mig, ge honom en jävla pungspark och en riktig käftsmäll, eller i alla fall säga åt honom att fara och flyga. Men jag gillar honom, hur lite jag än vill så gör jag det, och jag vill bara sjunka in i hans armar så fort han står framför mig.  Jag orkar inte det här mer!!! Döda mig någon så jag slipper detta helvete, denna lek.


I alla fall så har jag haft en sjukt bra kväll, även om det tog lång tid innan det kom igång. Jag va den som kom först till Diana, så hon bjöd mig på en grogg för dom som hade handlat cider åt mig skulle komma senare. Hon verkade glad över vinglasen hon fick i alla fall :) Sedan droppade det in mer och mer folk, eftersom jag inte kännde någon så satt jag mest blyg i soffan tills ronia kom, eftersom hon är nästan lika gammal som mig så tyckte jag att det va lättare att snacka med henne, så vi snackade med fler och fler folk och hade jättetrevligt. I alla fall tills jag hamnade gråtande på trappen, men det vart bättre när Diana kom ner och sa att alla killar är svin och vi gick upp och drack mera och snackade. Efter ett tag mådde jag bättre och vi gick ner till stan och alla utom jag och ronia drog på krogen, jag drog till navet och hon hem. På navet hände det återigen en massa skit, men jag är en sån toffel så jag sket i det när vi träffades. Sedan hoppade jag på bussen och snackade med myran i telefon. Gofisen myran <3 När jag kom hem så satte jag mig här, så nu sitter jag här och världen snurrar finfint, men jag känner huvudvärken komma smygande, kanske ska tänka på refrängen nu? Ursäkta mitt fylleskrivande! Men ingen har bett er läsa?


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 14 maj 2008 18:53

Jag saknar tiderna, men det skulle aldrig kunna bli samma sak igen. Dom orden tog hårdare än ni någonsin kan tänka er.

9/5

Av Denise Julietta - 9 maj 2008 19:50

Tja tja! Hur har min dag varit idag då? Jo, den började med att jag höll på att försova mig, men kerstin kom ner och väckte mig så jag fick skynda mig att hinna med bussen. Gick upp på altinska och läste tidningen innan jag orkade gå ner och sminka mig innan lektionen började. Hade näringslära för första gången på flera veckor och gick igenom mineralämnen, har prov där snart, inge lite prov vi har nu eller? Sedan så gick jag med sandra ner på stan och hon bjöd mig på en mcflurry, gott! Sedan så kikade vi lite i affärer innan vi gick och glassade vid ån och sket i svenskan. Sedan gick vi in på vero moda där jag träffade syster och frida, så vi gick med dom ett tag och satte oss på torget. sedan gick jag ner och kollade när bussen skulle gå, den gick om 5 minuter så jag tog den till stallet. Väl där så va det svinvarmt och när jag skulle kratsa hovarna på prinsen så upptäckte jag att hans ena sko hade trampats av, typiskt! Ringde anki och berättade det så hon sa att jag fick ta en tur på hugur om jag ville, så jag gjorde det. Det va hur skönt som helst, bara glassade omkring i solen. sedan när vi kom tillbaka så fick hugur och prinsen gå och mumsa lite färskt gräs eftersom jag hade typ 1½ timme på mig att fördriva tid på innan pappa skulle komma. sedan kom hovslagaren så jag tog in prinsen åt honom och släppte ut honom igen när han va klar och städade stallet innan pappa kom. åkte hem och käkade sill och pärer på altan, kändes verkligen sommar! sedan så gick jag och duschade och blev till människa igen, klippte även luggen så den blev fin igen. sedan åkte jag och kerstin till birsta, kom fram till skopunkten precis när dom låste, fyyy faaan! så det blev inte till att byta skor idag. sedan åkte vi till skönsmon för jag skulle vattna blommorna som jag lovat, och vad har jag inte glömt dårå om inte nyckeln!! jag är så jävla dum ibland. så det blev bara till att åka hem igen och inte fått någonting gjort.. nu ska jag byta kläder och fundera på vad jag ska hitta på. ingen vill ju göra någonting verkar det som, vill ifrån sundsvall NU! åh, just ja! jag fick reda på att jag har fått jobb i sommar, men jag hoppas för guds skull att jag får ett serveringsjobb så jag kan tacka nej till det här. rensa ogräs i 3 veckor är ingen höjdare det eller! men pengar blir det och i brist på annat får det duga. nu ska jag kila vidare i alla fall. see yaa!


Love/DeniseN

9/5

Av Denise Julietta - 9 maj 2008 00:06

Hejsan!! Dags för ett inlägg innan man går och lägger sig då. Jag tror fan att jag aldrig mer ska kliva ur sängen efter att jag har lagt mig där, allting känns så jävla värdelöst!


Imorse började dagen med att jag stängde av väckarklockan och försov mig. Väcktes av ett sms från amanda så det va bara att kliva upp och åka till skolan, kom dit en timme försent, men vi hade martin så det va lugnt. Rolig lektion, jag "strippade" (tog av mig mjuiksarna som jag hade haft på mig när jag åkte moppe, hade leggings under :P) och dansade på bordet, hade lite mycket överskottsenergi tror jag. Sedan fick vi göra om menyer som inte va gjorda efter hur en meny ska vara uppbyggd traditionellt sett. Sedan fick vi sluta, så jag och kicki gick till hedbergska och satt där tills nästa lektion började. Jag HATAR projekt och företaganade läraren! Hon tänker ge mig IG i betyg, snacka om kärring! Det är inte mitt fel att hon är en inkomptent lärare som inte kan pedagogik! Men bara för att överbevisa henne att jag ÄR smart så jobbade jag som fan på lektionen, men då kunde hon endå inte sluta gnälla utan sa att så skulle jag ha jobbat hela terminen, MEN DET ÄR SVÅRT NÄR MAN INTE FATTAR VAD MAN SKA GÖRA! Sedan när vi slutade så va det lunch, gick och åt med kicki, catta och sabbe på åkersvik, sedan kom resten av gänget och gjorde oss sällskap också. Snacka om att det va skönt i matsalen när det inte va nå folk där. Men äcklig mat va det så jag åt bara sallad. Sedan gick vi och köpte russin och väntade in idrotten, som jag faktiskt va med på idag. Skitkul va det även, körde en skitkul lek med den största boll jag någonsin sett! Sedan spelade vi lite badminton innan jag gick ner till altinska och hämtade moppen och åkte till stallet. Tränade hårt med prinsen idag så jag vart helt slut, solen tittade fram också så det blev hur varmt som helst! Skönt som fan! Sedan så poade jag på lite i stallet och gav alla hästar mat och vatten innan jag åkte hem. Lagade gott käk gjorde jag när jag kom hem, fläskkotletter med potatisklyftor och tomatsallad, I like! Sedan tog jag mig en dusch och vart fräsch igen. Frågade grannen om han ville komma över och röka pipa så han och mika kom. Dom va väl hos mig i några timmar, satt och poppade musik, snackade och bolmade, mums! Men nu är min tobak slut så jag måste dra och köpa ny fortast möjligt! När det vart kyligt drog dom hem och jag la mig i soffan med filten för att få upp lite värme (inte smart med linne och shorts när det är typ 10 grader varmt ute). Sedan satte jag mig här och bloggade tills telefonen ringde vid 10 över 12, har legat och snackat tills nu och nu är klockan 20 över 1. Skrev halva inlägget innan och halva nu typ, så ni fattar liksom. Nu ska jag väl slå igång en film att somna till och hoppas på att min huvudvärk ska gå över tills imorrn så jag pallar skolan, vilket jag inte tror jag kommer att göra. men jag får väl bita ihop och se glad ut. Nu ska jag fan sova! ögonlocken är tunga som bly. natti natti


Love/DeniseN

7/5

Av Denise Julietta - 7 maj 2008 23:05

Hejsan! Det vart en update som jag misstänkte. Sedan jag bloggade sist så åkte jag till pappa. Satte mig vid tvn och såg på the fog, men när jag hade sett halva klarade jag inte mer för jag får sån panik och blir ännu mera mörkrädd så jag tog med mig kenzo och gick ut och gick i en timme. Hann fundera rätt mycket, så jävla skönt att bara höra fågelkvitter, sina fotsteg och tankarna. Det blåste lite, annars var det helt underbart väder, klockan va runt 7 och endå så sken solen på mig, välbehövligt efter att ha varit instängd i köket hela dagen. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och jäste och sedan kollade jag på top model, äntligen åkte surfittan ut!! Jag har aldrig tyckt om henne. Jag insåg även att jag missade förra veckan, to bad! Sedan så såg jag på sex and the city, men gav upp eftersom det va så svårt att se på det och prata i telefon samtidigt. Så jag gick och fixade på mitt rum lite. Sedan slog vi vad om vem som duschade snabbast, och jag vann även! Jag skyndade mig inte ens, va till och med segare än vanligt. Haha! Killar är så sega :P


Nu sitter jag och väntar på att få svar om jag ska få besök eller inte, så jävla svårt att få ett vettigt ord ur killar alltså! Snart går jag och lägger mig och slår av telefonen, haha!


Sitter och poppar gammal musik nu, har ju typ ingen ny musik för jag kan inte tanka på den här datorn, det väcker gamla minnen. Vart gick allt så fel, och inte minst, vad va felet? Det är i alla fall musik som får mig att må bra, för jag ler när jag tänker på dig. När ska vi sluta med missförstånden? Aja, hoppas på en bra sommar med många nya bekantskaper och lika många roliga minnen som från tidigare somrar och inte lika många tråkiga minnen. Nu ska jag i alla fall gå och blåsa håret så jag ser ut som en människa imorgon, god natt!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards