Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 9 maj 2008

9/5

Av Denise Julietta - 9 maj 2008 19:50

Tja tja! Hur har min dag varit idag då? Jo, den började med att jag höll på att försova mig, men kerstin kom ner och väckte mig så jag fick skynda mig att hinna med bussen. Gick upp på altinska och läste tidningen innan jag orkade gå ner och sminka mig innan lektionen började. Hade näringslära för första gången på flera veckor och gick igenom mineralämnen, har prov där snart, inge lite prov vi har nu eller? Sedan så gick jag med sandra ner på stan och hon bjöd mig på en mcflurry, gott! Sedan så kikade vi lite i affärer innan vi gick och glassade vid ån och sket i svenskan. Sedan gick vi in på vero moda där jag träffade syster och frida, så vi gick med dom ett tag och satte oss på torget. sedan gick jag ner och kollade när bussen skulle gå, den gick om 5 minuter så jag tog den till stallet. Väl där så va det svinvarmt och när jag skulle kratsa hovarna på prinsen så upptäckte jag att hans ena sko hade trampats av, typiskt! Ringde anki och berättade det så hon sa att jag fick ta en tur på hugur om jag ville, så jag gjorde det. Det va hur skönt som helst, bara glassade omkring i solen. sedan när vi kom tillbaka så fick hugur och prinsen gå och mumsa lite färskt gräs eftersom jag hade typ 1½ timme på mig att fördriva tid på innan pappa skulle komma. sedan kom hovslagaren så jag tog in prinsen åt honom och släppte ut honom igen när han va klar och städade stallet innan pappa kom. åkte hem och käkade sill och pärer på altan, kändes verkligen sommar! sedan så gick jag och duschade och blev till människa igen, klippte även luggen så den blev fin igen. sedan åkte jag och kerstin till birsta, kom fram till skopunkten precis när dom låste, fyyy faaan! så det blev inte till att byta skor idag. sedan åkte vi till skönsmon för jag skulle vattna blommorna som jag lovat, och vad har jag inte glömt dårå om inte nyckeln!! jag är så jävla dum ibland. så det blev bara till att åka hem igen och inte fått någonting gjort.. nu ska jag byta kläder och fundera på vad jag ska hitta på. ingen vill ju göra någonting verkar det som, vill ifrån sundsvall NU! åh, just ja! jag fick reda på att jag har fått jobb i sommar, men jag hoppas för guds skull att jag får ett serveringsjobb så jag kan tacka nej till det här. rensa ogräs i 3 veckor är ingen höjdare det eller! men pengar blir det och i brist på annat får det duga. nu ska jag kila vidare i alla fall. see yaa!


Love/DeniseN

9/5

Av Denise Julietta - 9 maj 2008 00:06

Hejsan!! Dags för ett inlägg innan man går och lägger sig då. Jag tror fan att jag aldrig mer ska kliva ur sängen efter att jag har lagt mig där, allting känns så jävla värdelöst!


Imorse började dagen med att jag stängde av väckarklockan och försov mig. Väcktes av ett sms från amanda så det va bara att kliva upp och åka till skolan, kom dit en timme försent, men vi hade martin så det va lugnt. Rolig lektion, jag "strippade" (tog av mig mjuiksarna som jag hade haft på mig när jag åkte moppe, hade leggings under :P) och dansade på bordet, hade lite mycket överskottsenergi tror jag. Sedan fick vi göra om menyer som inte va gjorda efter hur en meny ska vara uppbyggd traditionellt sett. Sedan fick vi sluta, så jag och kicki gick till hedbergska och satt där tills nästa lektion började. Jag HATAR projekt och företaganade läraren! Hon tänker ge mig IG i betyg, snacka om kärring! Det är inte mitt fel att hon är en inkomptent lärare som inte kan pedagogik! Men bara för att överbevisa henne att jag ÄR smart så jobbade jag som fan på lektionen, men då kunde hon endå inte sluta gnälla utan sa att så skulle jag ha jobbat hela terminen, MEN DET ÄR SVÅRT NÄR MAN INTE FATTAR VAD MAN SKA GÖRA! Sedan när vi slutade så va det lunch, gick och åt med kicki, catta och sabbe på åkersvik, sedan kom resten av gänget och gjorde oss sällskap också. Snacka om att det va skönt i matsalen när det inte va nå folk där. Men äcklig mat va det så jag åt bara sallad. Sedan gick vi och köpte russin och väntade in idrotten, som jag faktiskt va med på idag. Skitkul va det även, körde en skitkul lek med den största boll jag någonsin sett! Sedan spelade vi lite badminton innan jag gick ner till altinska och hämtade moppen och åkte till stallet. Tränade hårt med prinsen idag så jag vart helt slut, solen tittade fram också så det blev hur varmt som helst! Skönt som fan! Sedan så poade jag på lite i stallet och gav alla hästar mat och vatten innan jag åkte hem. Lagade gott käk gjorde jag när jag kom hem, fläskkotletter med potatisklyftor och tomatsallad, I like! Sedan tog jag mig en dusch och vart fräsch igen. Frågade grannen om han ville komma över och röka pipa så han och mika kom. Dom va väl hos mig i några timmar, satt och poppade musik, snackade och bolmade, mums! Men nu är min tobak slut så jag måste dra och köpa ny fortast möjligt! När det vart kyligt drog dom hem och jag la mig i soffan med filten för att få upp lite värme (inte smart med linne och shorts när det är typ 10 grader varmt ute). Sedan satte jag mig här och bloggade tills telefonen ringde vid 10 över 12, har legat och snackat tills nu och nu är klockan 20 över 1. Skrev halva inlägget innan och halva nu typ, så ni fattar liksom. Nu ska jag väl slå igång en film att somna till och hoppas på att min huvudvärk ska gå över tills imorrn så jag pallar skolan, vilket jag inte tror jag kommer att göra. men jag får väl bita ihop och se glad ut. Nu ska jag fan sova! ögonlocken är tunga som bly. natti natti


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards