Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 4 maj 2008

4/5

Av Denise Julietta - 4 maj 2008 18:07

Hejsan! Now I'm back again. Vad har jag gjort idag då? Jo, jag vaknade runt halv 12 tror jag det va av att mamma kom in och satte sig vid datorn. Så va det med att sova bort helgen som jag hade tänkt. Jag ringde ange och sedan käkade jag frukost och klädde på mig. Åkte till granlo och plockade upp ange och åkte till Kungsnäs och kollade på dressyrtävlingar, fan va duktiga dom va! Såg LA:5 och halva FEI innan vi inte orkade mer och åkte hem. I pausen mellan klasserna åkte vi ner till konsum bergsåker och köpte varsinn glass också, det va mums! Hon som äger min gamla medryttarhäst va där och hennes häst tävlade, den va riktigt fin, men det gick inte så bra för dom. Synd, jag som tänkte ha en anledning att säga hej till henne, nu vågade jag inte för jag är en fegis. Va ju lite struligt där när jag slutade rida där för 3 år sedan.


När jag kom hem så började jag med maten för jag va så hungrig och sedan lät jag mamma göra klart den och sedan käkade vi. Gott med tacos! Nu sitter jag här och jäser på middan och väntar på att mamma ska duscha klart så vi kan se filmen som vi hade tänkt se. Sedan blir det jäsa hela kvällen, kommer nog somna tidigt idag för jag är så trött! Ju mer jag sover desto tröttare blir jag, konstigt det dära. Imorrn är det skola igen, jag kan ju inte direkt påstå att jag längtar, har blivit så jävla skoltrött på sista tiden! Kommer förmodligen få IG i minst 2 kurser, och det vore första gången i mitt liv jag får IG i slutbetyg, men har man sepelärare så har man. Nu ska jag kila vidare. Hej då!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 4 maj 2008 00:59

Hejsan! Min blogg heter ju Min livsstil och min musikstil, men jag har ju inte lagt upp några videos på ett tag. Det finns en enkel anledning! Den är att inte särskillt många är så pigga på att lägga upp låtarna som snurrar på min dator och i min mobil just nu. Nu är sommaren snart här, vilket ger mig sommarkänslor, och vad är mer sommar än rockabilly? Inget! Så här kommer en av mina absoluta favvolåtar!


Och som av en händelse så är bilderna på bilarna min favvobil! :) Cadillac- 59 <3

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards