Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under augusti 2007

Av Denise Julietta - 8 augusti 2007 18:11

Fitta vad nöjd jag blev nyss! :D nu behöver jag inte oroa mig..


Varför känns allting så bra? borde det göra det?

It don't make any differnce to me <3

Av Denise Julietta - 8 augusti 2007 10:54

Du måste fatta beslut, våga säga till, tänka till, säga ifrån.


Ja, som sagt allt jag skrev igårkväll försvann för jag råkade komma åt pekbordet när jag skrev... jävla skit, det stog en del bra saker där som jag inte kommer ihåg längre... :/ illa! Jaja, i vilket fall, igår när jag hade bloggat åkte jag ner på jobbet igen, vi tog det rätt lugnt, gjorde klart och gick hem när vi va klara, en aning för tidigt, men vad ska man göra? ska man sitta och häcka eller :S yepp! och när jag kom hem käkade jag middag, packade badkläderna och satt vid datorn ett tag och vart väldigt arg och besviken, I know why, jag tänker inte sjunka till den nivån att jag skriver det i min blogg, det har du redan gjort.. alla lär väl läsa det där och det är väl du nöjd över? när jag äntligen kom iväg härifrån så åkte jag till östermalm och hämtade sebbe och sedan åkte vi till hulitjärn.. satt där och solade ett tag innan jag åkte ner till vägen och hämtade lai som åkte buss.. när vi kom upp igen så badade vi, jag va först i, som vanligt! haha! jävla chickens! sebbe badade inte ens, han skyllde på att han hade så ont i sin arm och inte kunde simma :P bara för att jävlas jagade jag honom runt hela badplatsen och gav han en blöt kram :P träffade på ett par med en fox-terrier där som jag snackade lite, den va så lik min billy så jag vart nyfiken på om dom hade nå släktband, tyvär kunde ägarna inte stammen på honom, så jag lär nog aldrig få veta.. :/ hon va från bodils i alla fall, hon va riktigt fin!! och så snackade jag lite i telefon med petter, frågade om jag hade skämmt ut mig på gf, och det hade jag tydligen :P haha!! jag va inte så redigt dragen då kanske?? haha! när vi bestämde oss för att vi hade badat klar så skjussade jag ner lai till bussen och så åkte jag upp och hämtade sebbe igen.. vi drog på spar och köpte snus och godis och sedan drog vi upp mot granloholm för vi skulle till utkikstornet.. men på vägen dit åkte vi förbi uppsalavägen och jag kom på att jag skulle ringa och höra om ante va hemma så man kunde säga hej, visst det va han så han kom ut... ett hej blev ca.1½ timme :P hehe! sebbe och han snackade på som tusan ;) det är kul att man kan träffa han ibland och snacka, vill inte vara ovänn med någon som betydde så mycket för mig en gång i tiden, visst vi har gått vidare med våra liv, men för det behöver man inte sudda ut det som varit.. vid halv 11 åkte vi hem för både jag och sebbe skulle upp och jobba dagen efter.. jag skjussade hem han och sa hej då.. när jag kom hem så gick jag och la mig och kollade på CSI och somnade i pausen, ovanligt? :P hehe!


Imorse va det fittigt jobbigt att kliva upp! Men det gick.. när jag kom till jobbet så la jag mig på en bänk, jag tror jag somnade :S hur fan kan man somna på jobbet, ute, på en bänk :S haha! och naturligtvis kom ju min arbetsledare och kollade till oss! :@ jag drog till med att jag hade ont i huvve och la mig ner några minuter, undra om han trodde mig? haha! jag brukar inte göra så, typiskt att han kom när man gjorde det :P han gav oss nytt arbete så vi satte igång med det och då kom solen :D då blev det till att dra av sig tröjorna och jobba i bikini, jag börjar få lite färg nu i alla fall :D niice, men ser ju ut som en kräfta, kommer ju vara riktigt snyggt om man ska ha klänning eller så nere i sthlm, åker dit imorrn!! :D:D äntligen! ska bli så jävla skönt att komma bort och slippa tänka på sundsvall! bara jag och mamma, hehe! jag vet inte vilken dag vi kommer hem, tror det är på lördag.. sen är det bara en vecka så är det selånger, hoppas man får träffa en person som jag oftast bara ser på selånger.. saknar dig, nu vet jag mer om hur du har det, jag tycker det är så synd, för du är en fin kille! varför förstör du så för dig själv? jag känner på ett annat sätt än dom flesta andra, tänk om du alltid va så som du va mot mig på den tiden vi umgicks :) jag ska ge dig en bamsekram när jag ser dig! och jag vet att jag kommer få en riktig bamsekram tillbaka, som förra året ;) bara du som kan krama så.. om vissa personer bara visste om att vi känner varandra, då skulle jag bli strypt :P jaja!! men nu blev det för mycket om dig! 


Ikväll ville sebbe att vi skulle göra något.. jag ska packa och sen får vi se vad klockan är, men så klart har jag tid att hitta på något i alla fall.. är det fint väder ska jag fan få i han i vattnet idag!! :D hehe!


Hej då mina vänner, och folk som bara är nyfikna som läser för att ha reda på vad jag gör på dagarna.. :D

Av Denise Julietta - 7 augusti 2007 23:20

FITTA, ALLT JAG SKREV FÖRSVANN!! jävla skit bärbara dator, man kommer åt pekbordet hela tiden när man skriver :S och jag orkar inte skriva om!! jag skriver imorrn, jag som hade skrivit en så bra blogg :@ OMG!!


All good things comes to an end.. But I'll do fine with all the good thing I still have left.. I'll always keep my head high, no matter what!

 Vill bara berätta att jag har inte svikit mitt löfte till mig själv om en ny livsstil än :D kommer inte göra det heller, and I'm so fucking happy! :D

Av Denise Julietta - 7 augusti 2007 11:14

Snacka om mig, har ni inget bättre att snacka om så varsågod.


Igår när jag hade bloggat så åkte jag ner på jobbet igen, då ringde alexandra och sa att hon såg min moppe, för dom va och jobbade ungefär på samma ställe som mig, så jag gick ut och snackade med henne och patricia ett tag.. dom tyckte att mina arbetskläder va lite "roliga", bikini och badshorts :P men va gör man inte när det är varm och skönt?? vill ju få lite färg på kroppen i sommar i alla fall... när jag slutade åkte jag hem och käkade och packade ihop lite saker och åkte till böle och badade med en kompis.. vi va där i över 4 timmar, vi hade det ju så "romantiskt" på filten med solnedgången :P haha!! vid 10 åkte vi hem till mig och kollade på natt på museet, jobbig film!! men ibland skrattade man bra :P när den va slut så visade han mig hur man spolar på min toa :S han kunde men inte jag, och det är jag som bor där? haha!! jävla tommy som inte avslöjar sina hemligheter för mig :@ men nu vet jag, enda i huset som vet :D haha! jag ska inte berätta hur man gör :P efter det drog han hem och jag gick och la mig, kunde naturligvis inte somna och vart skitarg, läste lite bok och sedan somnade jag.. hade lika jobbigt som vanligt att kliva upp i morse, vem fan orkar kliva upp och jobba?! :O JAG VILL INTE BLI VUXEN!! fick jag önska skulle jag vara barn föralltid! haha!!


Undra vad som händer ikväll? kanske skulle åka och bada med nå folk, men vi får se om vi kommer på något bra badställe, alla ställen ligger ju så jävla krångligt till? :S annars så får man väl softa med nån film eller nåt :)


nu är det snart slut på lunchen och jag ska åka ner igen! see ya! <3

Av Denise Julietta - 6 augusti 2007 10:58

I keep my head high and go on, it's not to late for changes.


Igår satt jag vid datorn nästan hela dan :S hade endå ingenting bättre för mig, kul liv? Vid 6 tror jag det va så gick jag och mamma till mormor och morfar, för morfar fyllde år.. han fick en 3-rättersmiddag för 2 lagad av mig i födelsedagspresent.. undra om jag tar mig vatten över huvudet? som vanligt hade jag fittigt tråkigt, alltid ensam i min ålder i min släkt, it SUCKS! jag ringde lai och frågade vad han hade för sig och frågade om han ville softa ett tag, och det ville han.. så jag gick hem och hämtade moppen och drog ner till stan, mötte han och sedan följde jag med han och käkade på sky park eller vad det heter.. ringde sandra och snackade lite :) när lai käkat klart drog vi ner till ån och satte oss, men eftersom han är så rädd för flugor(verkar det som i alla fall) så blev vi inte lågvariga.. satte oss på en bänk  vid oriental kebaben istället.. det va roligt att träffa honom, sist jag träffade honom va på GF, och det kommer jag inte ens ihåg :S hehe! när man är med honom skrattar man så himla mycket :) Vid 9 åkte jag hem för jag va så trött!


När jag kom hem så hade sebbe kommit ner till sundsvall igen och frågade om vi skulle hitta på något, men jag orkade verkligen inte.. så jag drog igång pledge this, rätt rolig film med paris hilton.. typisk amerikansk ungdomsfilm, jag kan inte hjälpa det, men jag älskar dom!! :P hehe!! och när filmen va slut så kunde jag naturligtvis inte somna, låg och knep ihop ögonen och tvingade mig själv att somna, till slut gick det tydligen.. men död va jag imorse när klockan ringde halv 6, kom inte upp förrän halv 7, och då va det 2 väckarklockor som ringde var 5:e minut, sällan?! haha!! hur ska det gå när skolan börjar :S Nu är jag bara hemma på lunch, och eftersom jag inte är hungrig så blev det bloggande istället.. Ikväll får vi väl se vad som händer och fötter, ska väl hitta på något med någon, men vi får se vem.. :)


See ya!

Av Denise Julietta - 5 augusti 2007 16:25

Jag kanske bara ska gå och gräva ner mig så ni slipper mig??


Så skönt ska ingen få det! Jag sträcker på mig, tar en djupt andetag och tar mitt första steg mot ett nytt liv. Och denna gång ska jag inte be om hjälp. Jag ska klara detta på egen hand, som jag klarat allting annat i livet..

Av Denise Julietta - 5 augusti 2007 03:08

Hejsan!!

Idag så vaknade jag skittidigt, men kanske inte så konstigt, somnade i soffan runt 9 igår :P va så jävla trött!! Mamma hade tydligen snackar med mig, men jag svarade inte :P sössade så gott där i soffan :) Satte mig vid datorn och satt kvar här ett bra tag innan jag epilerade mina ben (och det gjorde skitont!!) och sedan tog ett varmt bad :D nice :) efter det städade jag mitt rum för jag trodde jag skulle få främmande och gjorde mig iordning.. emma frågade om jag ville komma dit, så jag skrev ett sms att jag inte hade tid att ses idag och drog på turken och köpte cigg och snus åt the twins och sedan vidare till dom.. satt där ett tag sedan kom jossan, johanna och ange, vi visste inte vad vi skulle göra.. men sen kom vi på att vi skulle spela texas hold'em.. jag kom 3:a av 5 pers..gick skitbra i början, sen gick allt åt helvete, som vanligt. vart så less och gick all in så det skulle ta slut.. det kom lite folk som vi inte ville vara med, så jag, ange, emelie och johanna gick en promenad genom össtero och kollade läget, lika dött som vanligt.. sedan åkte vi in till stan, hade endå så jävla tråkigt i österro.. jag ringde en person och bestämde att jag skulle möta han på statoil i stan.. vi satt där ett tag, sedan åkte johanna och emelie.. emma ringde och sa att jag och ange skulle åka till österro och göra emelie sällskap, men jag ville inte.. så tillslut kom nå folk och hämtade ange och dom drog tillbaka.. jag och min vän satt och snackade ett tag till sedan bestämde vi att vi skulle sätta oss på en bänk någonstans istället.. så vi satte oss i GA parken.. vi snackade i typ 2½ timme om allt möjligt.. så länge vi har kännt varandra, ca 7 år, och aldrig snackat med varandra :O hehe.. det va trevlans :) mycket pinsamma saker :S hehe! vid 2 ringde mamma och sa att det va dags att jag kom hem så vi sa hej då och drog åt varsitt håll..


Nu ska jag sova.. men är inte ett dugg trött :O hoppas ingen väcker mig imorrn, ska jag smyga på natten kan dom smyga på morgonen också!! annars kommer jag bli tokig imorrn!!!! är redan fett less på en viss person! ska bara klaga :O herregud!!


God natt!!

Av Denise Julietta - 3 augusti 2007 21:05

Javisst, jag fortsätter uppdaterander, vi får se hur länge det håller. Egentligen är det knepigt att jag skriver här?? Varför blottlägga sin själ och sitt liv på detta vis? Varför bara inte skriva blogg i word eller vafan som helst?? Men folk är ju så jävla nyfikna.. Dom vill läsa och se vad andra gör, så varsågod, läs vad jag gör, jag gör endå inget kul :P


Igår när jag hade bloggat så la jag mig och kollade på Linas kvällsbok, den va väl rätt bra.. lite tråkig, men den dög.. Orkade inte se på apocalypto, va så förbannat trött!! Får bli den ikväll eller imorrn istället.. Jag ska inte göra ngt i helgen, bara ta det så jävla lugnt!! När den va slut så slog jag igång tv:n och gjorde så den slog av sig själv efter ett tag och sedan somnade jag..


Imorse ringde väckarklockan klockan halv 6 första gången, som vanligt, och som vanligt så kom jag inte upp ur sängen förräns hal 7 typ. Och då ringer 2 klockor var femte minut :O trött? sedan va det bara att pallra sig till jobbet.. fick ny arbetsplats, EFTER VÄGEN MED REFLEXÄSTAR :O kanske hur pinsamt som helst?? Fick sluta tidigare idag, första gången våran arbetsledare tittat till oss vid 4-tiden, vi går ju aldrig hem tidigare?? Men denna gång hade vi lov till det :P När jag kom hem så hade mamma gjort  kinamat, GOTT :D jag frågade om vi inte kunde gå på bio idag, och det kunde vi :) harry potter, den va en besvikelse.. böckerna är mycket bättre! filmen va osammanhängande, hade man inte läst boken fattade man inte mycket kan jag tänka mig.. när den va slut så åkte vi hem, och sedan dess har jag suttit här.. ska nog se på film och sova snart, så jävla trött!! jag vill inte bli vuxen och börja jobba :O fett skönt att vara barn ju :P hehe!


Take care!! <3

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards