Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av Denise Julietta - 7 augusti 2007 23:20

FITTA, ALLT JAG SKREV FÖRSVANN!! jävla skit bärbara dator, man kommer åt pekbordet hela tiden när man skriver :S och jag orkar inte skriva om!! jag skriver imorrn, jag som hade skrivit en så bra blogg :@ OMG!!


All good things comes to an end.. But I'll do fine with all the good thing I still have left.. I'll always keep my head high, no matter what!

 Vill bara berätta att jag har inte svikit mitt löfte till mig själv om en ny livsstil än :D kommer inte göra det heller, and I'm so fucking happy! :D

Av Denise Julietta - 7 augusti 2007 11:14

Snacka om mig, har ni inget bättre att snacka om så varsågod.


Igår när jag hade bloggat så åkte jag ner på jobbet igen, då ringde alexandra och sa att hon såg min moppe, för dom va och jobbade ungefär på samma ställe som mig, så jag gick ut och snackade med henne och patricia ett tag.. dom tyckte att mina arbetskläder va lite "roliga", bikini och badshorts :P men va gör man inte när det är varm och skönt?? vill ju få lite färg på kroppen i sommar i alla fall... när jag slutade åkte jag hem och käkade och packade ihop lite saker och åkte till böle och badade med en kompis.. vi va där i över 4 timmar, vi hade det ju så "romantiskt" på filten med solnedgången :P haha!! vid 10 åkte vi hem till mig och kollade på natt på museet, jobbig film!! men ibland skrattade man bra :P när den va slut så visade han mig hur man spolar på min toa :S han kunde men inte jag, och det är jag som bor där? haha!! jävla tommy som inte avslöjar sina hemligheter för mig :@ men nu vet jag, enda i huset som vet :D haha! jag ska inte berätta hur man gör :P efter det drog han hem och jag gick och la mig, kunde naturligvis inte somna och vart skitarg, läste lite bok och sedan somnade jag.. hade lika jobbigt som vanligt att kliva upp i morse, vem fan orkar kliva upp och jobba?! :O JAG VILL INTE BLI VUXEN!! fick jag önska skulle jag vara barn föralltid! haha!!


Undra vad som händer ikväll? kanske skulle åka och bada med nå folk, men vi får se om vi kommer på något bra badställe, alla ställen ligger ju så jävla krångligt till? :S annars så får man väl softa med nån film eller nåt :)


nu är det snart slut på lunchen och jag ska åka ner igen! see ya! <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards