Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 13 augusti 2007

Av Denise Julietta - 13 augusti 2007 16:56

Tjooooooooooooo!! :D Idag är jag på skitbra humör, fast jag mår dåligt :( ont i magen och huvuet :S kroppen är helt slut, man kanske ska börja leva lite lugnare hehe!


Igår när jag hade bloggat skrev jag till grannen att komma över, så det gjorde han och vi satte oss ute och tog en rök och snackade om helgen, fulste sakerna som hände :P vi gick in och satte oss vid datorn och drygade med en person för att se vad han skulle dra för lögner den här gången :P men han svarade knappt haha! vilken tönt! jag va så rastlös eftersom jag hade legat i sängen typ hela dagen så vi tog en promenad till knävland och tillbaka, typ lite mindre än 1 km är det väl.. när vi kom in så kollade vi på kort från min fest och skrattade lite, sedan ringde någon tjej till honom ;) så han gick hem och jag tvättade bort sminket och la mig i sängen och läste, hann väl läsa typ 4 sidor innan jag höll på att somna med boken i ansiktet :P sällan! jag släckte lampan och tvärslocknade..


Idag vaknade jag runt 12 och ville bara somna om! men eftersom jag inte ville sova bort hela dan och jag hade bestämt med sandra så klev jag upp och ringde henne.. vi bestämde att hon skulle ringa när hon va klar, så jag gick och la in ny musik på mobilen och käkade sedan frukost.. sandra ringde och sa att hon skulle åka 20 i från timrå så jag gick och sminkade mig.. när jag kom in till stan så ringde jag sandra och då va hon vid citygross, hon sa att hon skulle vara inne vid hel, men inte fan kom hon förrän 20 över :P medans jag väntade på henne gick jag till ica och skulle köpa en dricka och upptäckte till min stora förargelse att jag hade glömt plånboken hemma, hur fan kan man göra det :S haha! så jag gick ner till navet och mötte sandra och micka och sedan gick vi till sjögatans livs och micka köpte cigg och sedan gick vi runt i affärer och käkade på donken.. jag hittade en massa fint, men ville inte prova något för jag va så sur för att pengarna va hemma.. vid 4 kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem och åt.. nu sitter jag här, kanske ska på birsta city med kerstin ikväll, om det inte blir försent efter hon och nina släppt hundarna i grusgropen.. annars vet jag inte vad jag ska göra, pallar inte sitta hemma hela kvällen, hoppas grannen är hemma så kanske man kan se en film med han ikväll.. orkar inte åka någonstans när jag kommer hem från birsta..


På återseende :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards