Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Denise Julietta - 12 augusti 2007 23:15

Då var jag hemma igen! :) kom med bussen till sundsvall runt 11 tiden igår kväll.. tänkte jag skulle sammanfatta sthlm lite..


På torsdagen så skjussade micke ner mig och mamma till bussen.. 10 i 7 åkte vi, jag sov på bussen och snarkade tydligen, ovanligt? pinsamt att säkert hela bussen hörde det :S bakom oss satt någon tjej som snackade hela tiden och gjorde en massa konstiga ljud, hon måste seriöst ha haft damp :S herregud! tur man hade musik i öronen :) när vi kom ner till sthlm så fick vi inte checka in på hotellet på några timmar, så vi gick ner på stan ett tag, köpte lite frukt på hötorget och gick och käkade bl.a.. sedan checkade vi in på hotellet och gjorde oss i ordning och GICK till djurgården :S det va hur långt som helst! jag fick fetaste skavsåren! väl på djurgården så käkade vi på hasselbacken, en jättefin restaurang! jag käkade hjortfilé, det va fan bland det godaste jag ätit någon gång! och servitrisen va hur söt som hellst! jag fick visitkort dit för jag ska försöka göra min APU där i 3:an.. när vi hade käkat så gick vi och kollade om aquaria va öppet, men det hade stängt för några timmar sedan, så vi tog båten in till stan och gick runt på stan ett tag, jag köpte en ny väska och så käkade vi underbart god glass innan gick upp på hotellet.. jag tog ett bad och softade lite och sedan somnade jag..


Fredagen  började med en jättegod hotell-frukost. det kanske är det bästa med hotell, tillsammans med dom sköna sängarna! :D efter frukosten gjorde vi oss klara och gick ner på stan, jag köpte nya skor eftersom jag hade sånna skavsår.. eftersom det blev bättre väder så bestämde vi att vi skulle åka ut på aquaria och skansen.. kollade på en massa djur och knäppte kort på dom fulaste :P det va en del roliga djur vi såg!! hehe! när vi hade gått klart på skansen åkte vi upp till hotellet och käkade på o'lereys, runt 11 tiden, dåligt hungrig jag då.. när vi hade gjort det så gick vi upp på rummet och käkade en massa ölkorv mamma hade köpt, det är ju hur gott som helst! sen somnade jag..


Lördagen började också med frukost, sedan gick vi upp och packade och sedan checkade vi ut och lämnade in bagaget.. sedan gick vi ner på stan och shoppade lite, hittade inte så mycket.. men köpte nya byxor och 3 nya tröjor.. ett tag innan bussen skulle gå så gick vi upp till hotellet igen och hämtade väskorna, bytte om och köpte mat som vi skulle ha på bussen.. när vi kom ner till busstation fick vi vänta typ 10000 år på att den skulle komma.. väl på den så visade dom en film och jag läste ett par tidningar, så resan hem gick rätt snabbt.. när vi kom hem till sundsvall så bytte jag om i bilen och drog ner till ån, satt i en båt med sandra och en massa annat folk, måste bara säga att jag och sandra är helt sanslösa!! haha!! finns ingen som henne, hon har inga gränser ibland, skönaste tjejen!! :D när vi gick runt lite så träffade jag magnus och drog runt med honom ett tag.. gick ner till max och träffade hans kompisar och försökte få tag på skjuss hem... till slut ordnade det sig, runt 4 på morgonen, då va man hyffsat less!! ingen ville ut till töva :S hehe! när vi kom hem så gick vi och la oss och somnade efter ett tag...


Idag vaknade jag på ett mindre trevligt sätt, alltid magnus som ska jävlas!! haha! vi låg och snackade ett tag, gick ut och tog en rök och käkade frukost.. sedan gick vi och la oss igen och lyssnade på musik och halvsov, rätt bakis båda två.. jag har aldrig haft ont i huvve förut för att jag har varit bakis, men det har jag haft idag :S jobbigt!! vid 4 eller vad det va så sa pappa att vi skulle åka in mot stan, så magnus gick till björn och jag åkte med pappa och först skjussade farmor till sjukhuset för hon ska operera sig och sedan till skönsmon. jag gick upp och började städa lite och plocka ihop mina saker och dunkade musik.. tog ett varmt och skönt bad och slappade.. när jag precis hade badat klart kom mamma hem och gjorde god mat! kött och ugns potatis, I LOVE! :D efter maten åkte jag ner och skulle hyra film, men det fick jag inte göra eftersom jag inte har nå legg, så jag åkte hem till pappa, tog en rök och gjorde kaffe åt pappa.. sedan ringde magnus och sa att han skulle komma så jag sminkade mig och när jag plattade håret så kom han.. jag försökte ladda hem någon film men datorn ballade ur så vi kollade på ett päron till farsha firar jul, rätt skojj film.. men den va så ful att man vart irriterad :P haha!! när vi sett klart på den så kollade vi på lite bilder som kom som bildspel på min skärmsläckare, såå fuult! :P haha! han drog nyss hem, han skulle tydligen jobba imorrn.. nu sitter jag och poppar musik så högt man får när alla sover och ska snart krama kudden.. imorrn blir det stan med sandra förmodligen, sötungen! hon är skönast i världen!  


Nu ska jag gå och lägga mig igen!! <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards