Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Denise Julietta - 3 augusti 2007 21:05

Javisst, jag fortsätter uppdaterander, vi får se hur länge det håller. Egentligen är det knepigt att jag skriver här?? Varför blottlägga sin själ och sitt liv på detta vis? Varför bara inte skriva blogg i word eller vafan som helst?? Men folk är ju så jävla nyfikna.. Dom vill läsa och se vad andra gör, så varsågod, läs vad jag gör, jag gör endå inget kul :P


Igår när jag hade bloggat så la jag mig och kollade på Linas kvällsbok, den va väl rätt bra.. lite tråkig, men den dög.. Orkade inte se på apocalypto, va så förbannat trött!! Får bli den ikväll eller imorrn istället.. Jag ska inte göra ngt i helgen, bara ta det så jävla lugnt!! När den va slut så slog jag igång tv:n och gjorde så den slog av sig själv efter ett tag och sedan somnade jag..


Imorse ringde väckarklockan klockan halv 6 första gången, som vanligt, och som vanligt så kom jag inte upp ur sängen förräns hal 7 typ. Och då ringer 2 klockor var femte minut :O trött? sedan va det bara att pallra sig till jobbet.. fick ny arbetsplats, EFTER VÄGEN MED REFLEXÄSTAR :O kanske hur pinsamt som helst?? Fick sluta tidigare idag, första gången våran arbetsledare tittat till oss vid 4-tiden, vi går ju aldrig hem tidigare?? Men denna gång hade vi lov till det :P När jag kom hem så hade mamma gjort  kinamat, GOTT :D jag frågade om vi inte kunde gå på bio idag, och det kunde vi :) harry potter, den va en besvikelse.. böckerna är mycket bättre! filmen va osammanhängande, hade man inte läst boken fattade man inte mycket kan jag tänka mig.. när den va slut så åkte vi hem, och sedan dess har jag suttit här.. ska nog se på film och sova snart, så jävla trött!! jag vill inte bli vuxen och börja jobba :O fett skönt att vara barn ju :P hehe!


Take care!! <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards