Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 5 augusti 2007

Av Denise Julietta - 5 augusti 2007 16:25

Jag kanske bara ska gå och gräva ner mig så ni slipper mig??


Så skönt ska ingen få det! Jag sträcker på mig, tar en djupt andetag och tar mitt första steg mot ett nytt liv. Och denna gång ska jag inte be om hjälp. Jag ska klara detta på egen hand, som jag klarat allting annat i livet..

Av Denise Julietta - 5 augusti 2007 03:08

Hejsan!!

Idag så vaknade jag skittidigt, men kanske inte så konstigt, somnade i soffan runt 9 igår :P va så jävla trött!! Mamma hade tydligen snackar med mig, men jag svarade inte :P sössade så gott där i soffan :) Satte mig vid datorn och satt kvar här ett bra tag innan jag epilerade mina ben (och det gjorde skitont!!) och sedan tog ett varmt bad :D nice :) efter det städade jag mitt rum för jag trodde jag skulle få främmande och gjorde mig iordning.. emma frågade om jag ville komma dit, så jag skrev ett sms att jag inte hade tid att ses idag och drog på turken och köpte cigg och snus åt the twins och sedan vidare till dom.. satt där ett tag sedan kom jossan, johanna och ange, vi visste inte vad vi skulle göra.. men sen kom vi på att vi skulle spela texas hold'em.. jag kom 3:a av 5 pers..gick skitbra i början, sen gick allt åt helvete, som vanligt. vart så less och gick all in så det skulle ta slut.. det kom lite folk som vi inte ville vara med, så jag, ange, emelie och johanna gick en promenad genom össtero och kollade läget, lika dött som vanligt.. sedan åkte vi in till stan, hade endå så jävla tråkigt i österro.. jag ringde en person och bestämde att jag skulle möta han på statoil i stan.. vi satt där ett tag, sedan åkte johanna och emelie.. emma ringde och sa att jag och ange skulle åka till österro och göra emelie sällskap, men jag ville inte.. så tillslut kom nå folk och hämtade ange och dom drog tillbaka.. jag och min vän satt och snackade ett tag till sedan bestämde vi att vi skulle sätta oss på en bänk någonstans istället.. så vi satte oss i GA parken.. vi snackade i typ 2½ timme om allt möjligt.. så länge vi har kännt varandra, ca 7 år, och aldrig snackat med varandra :O hehe.. det va trevlans :) mycket pinsamma saker :S hehe! vid 2 ringde mamma och sa att det va dags att jag kom hem så vi sa hej då och drog åt varsitt håll..


Nu ska jag sova.. men är inte ett dugg trött :O hoppas ingen väcker mig imorrn, ska jag smyga på natten kan dom smyga på morgonen också!! annars kommer jag bli tokig imorrn!!!! är redan fett less på en viss person! ska bara klaga :O herregud!!


God natt!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards