Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av Denise Julietta - 20 augusti 2007 13:01

Hejsan!!


Har inte haft tid eller ork att uppdatera förräns nu.. i lördags efter jag hade skrivit så sminkade jag mig och fixade håret och tog sedan 7bussen till stan, tror jag.. i bergsåker så skämmde jag ut mig lite :P och sedan gick vi och träffade ange och fia och satte oss med dom och drack.. jag körde min gammla vanliga höger/vänster med fruktsoda, sällan? nope! :P efter ett tag drog jag och magnus och satte oss i öltältet och satt där med jonatan, alexandra, fredrik och någon till tjej.. träffade på pappa där inne också.. när han gick därifrån blev jag bjuden på cider och rökte alledes för mycket :P när jag vart kissnödig gick vi ut och jag träffade min granne och försökte övertala honom att gå med mig in i öltältet igen, men det gick mindre bra :P vi gick ett varv på tivolit tror jag och sedan träffade jag ange och fia och nå mer folk.. magnus snackade med katarina och jag satt med flickorna.. jag skämmde ut mig som vanligt med att sjunga och blev fullare och fullare, kunde inte stå på benen :S haha!! jag gick ett varv med ange och jonatan och tappade bort ange.. polisen kom och snackade med mig, frågade hur gammal jag va, jag svarade "890402" då sa snuten åt mig ett gå en bit, gjorde det finfint och när jag kom tillbaka så sa hon att jag skulle äga hur gammal jag va igen "91 oooooooooojdåååå!" hahahahha!! men jag fick gå endå, förmodligen för att jag hade sällskap av jonatan och han tog hand om mig... gick och satte mig på nå staket och då ringde magnus igen så han kom och mötte mig.. gick till hans brorshas bil och åkte in till stan och hämtde mari-sofis kille och sedan till shell i nacksta, där magnus köpte sallad och godis.. när vi kom hem så käkade vi salladen och gick och la oss.. suddiga minnen hela kvällen tror jag.. :S haha!!


På söndagen vaknade jag runt 8 och va astrött och aspigg på samma gång.. väckte magnus och sa åt han att ge mig vattnet för jag orkade inte sträcka mig :p men han somnade om igen och det gjorde jag också efter jag fått lite vatten.. vaknade igen när dom andra höll på att stöka innan dom skulle till flygplatsen.. kom på försent att vi skulle ha åkt med dom till bergsåker, illa.. låg kvar i sängen ett tag och pappa ringde och sa att jag skulle kolla min mail, vart nyfiken och gick upp och kollade.. han hade vunnit en jätte kexchoklad som han knäppt kort på och skickat :P pappa vettu, jag vart ju nästan rädd ett tag :P vi försökte få tag på skjuss, men det gick mindre bra, ingen ville åka till berg och hämta oss :P till slut kom magnus mamma hem och hämtade oss och skjussade oss till bergsåker i alla fall, där mötte jag ange och fick min väska.. sedan satt vi och väntade typ 1 år på bussen, när den äntligen kom så åkte vi in till stan, magnus gick och kollade på skor och jag åkte hem och fixade mig lite och hämtade moppen.. åkte ner till stan igen och hämtade magnus, åkte till nacksta och köpte band till sättna och åkte upp till sättna.. väl där behövde ingen av oss visa band eller team-pass, magnus vart less att han betalat fast han inte hade behövt.. väl där träffade vi mamma i depån och lämnade moppen vid våran bil och gick och satte oss på läktaren.. träffade alexandra också :) hon och hennes mamma är så jävla lika varandra! :D hehe! lika snyga båda två ;) när micke skulla köra så gick jag ner på plattan och knäppte kort, va så inne i att få bra bilder på micke så jag visste inte ens hur det gick :P han gjorde en rödlyckta :( synd, annars tror jag han hade vunnit och kommit till final.. gick upp på läktaren igen och kollade på finalerna, old 51 vann top door slammer klassen :) fin bil det där och roligaste klassen :D micke eriksson vann bracket klassen, roligt :) när tävlingarna va slut så åkte vi ner till stan igen, släppte av magnus i bergsåker och åkte hem och käkade och la in bilderna från helgen på datorn, även att mamma kollade på alla bilder, varför hon ville se dom har jag ingen aning om :P haha! magnus ringde och jag åkte till granlo och plockade upp honom och sedan åkte vi till stan och hyrde film och till nacksta och köpte chips och dricka.. sedan åkte vi hem till honom och kollade på alla filmer, höll på att somna när jag låg och lyssnade på hans hjärta.. :P sen somnade jag tror jag när vi såg sista filmen haha!! när jag vaknade till igen så åkte jag hem, magnus skulle ju upp och jobba dan efter.. när jag kom hem så la jag upp bilder i bilddagboken och så.. sedan vid 3 gick jag äntligen och la mig.. somnade som en stock..


imorse vaknade jag av att jag fick sms från halebop, fett less.. men kunde inte somna om så jag klev upp och fikade lite och läste tidningen.. sedan gick jag och satte mig här, drog igång musiken och bloggade.. sen vet jag inte vad jag ska göra.. kanske ska in till stan en sväng.. känns inte som jag har lust att göra särskillt mycket.. skriver ikväll kanske..


hej då!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards