Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under november 2007

Av Denise Julietta - 19 november 2007 09:17

Hellu!!


Nu sitter jag här ett tag innan jag ska åka på praktiken.. är fett nervös! jag har bara serverat på skolan förut, men jag hoppas det kommer att gå bra! men min yra hjärna kommer väl bara sabba allt som vanligt :P sällan det händer? nope!


igår så följde jag endå med mamma ut och knäppte lite kort, fett kallt va det så jag gnällde hela tiden och mamma vart så less så vi va bara ute ett litet tag.. sedan när jag kom hem så kollade jag runt på vad vi ska göra i london, hittade en del kula saker vi ska göra :D sen så tog jag ett VARMT bad, skönt va det!! fast jag höll på att svimma när jag klev upp :/ käkade en god paj till middag och satt och hoppade i soffan när jag kollade på hästhoppning, fett spännande omhoppning va det! :P hehe! jag kände mig som en fanatiker :P sen så slöade jag i soffan typ hela kvällen.. sydde upp ett byxorna också, tog fan 1½ timme, man är ju grymm på att sy för hand :S haha! kunde inte somna och låg och filosoferade alledes för länge sedan, men tog fram en bok och läste lite och sedan somnade jag som ett barn.. :)


Men nu måste jag kila så jag hinner med bussen!! Later!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 18 november 2007 11:51

Igårkväll blev det ingenting annat än att ligga hemma och kolla på film.. shame, men man är pigg nu i alla fall, kan ju behövas nu när man ska jobba två veckor som servetris för första gången.. ska bli rätt intressant faktiskt..


Idag ville mamma att hon och jag ska åka och fotografera lite, men jag vet inte om jag orkar.. har inga bra skor för det här och pallar inte frysa! :P så lär ju ska ligga hemma och kolla på film hela dagen.. skulle vara rätt skönt att ta en promenad, men jag tycker inte om att ströva omkring här, skönare att gå i lugn och ro i töva! där möter man högst 2 pers på 5 km :P

 Äh, jag har ingenting att skriva just nu.. nu ska jag gå och kolla på tv..


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 17 november 2007 17:41

Sean kinston- me love, dagens musikberoende.. blir det den som pumpas ikväll också kanske? :D

Av Denise Julietta - 17 november 2007 17:33

Yeah, jag hatar tillvaron just nu.. mår illa- käkat för mycket godis, är less- ingen vill festa, förutom jag och kicki, är rastlös- ingenting händer!! FUCKED UP! kom nyss hem från birsta, har varit där med mamma och shoppat lite småstuff, va hyffsad rea på h&m, så jag köpte en guldkajal, nåå shimmer i den serien jag har massa stuff i, en skitcool hatt, som jag nog aldrig kommer att använda.. och det bara för 15:- fett nice :P sen köpte jag ett läppglans, en makeup svamp också och bodylotion också.. hittade en jacka jag ville ha, men jag hade 100 spänn för lite med mig.. synd! men mamma tyckte den va ful, sällan hon tycker min klädsmak är ful :P nu blir det till att försöka hitta ngn fest i denna skitstad- omöjligt! blir väl samma visa som vanligt, sitta i lägenheten och supa sig full och åka hem sedan :P haha! och om bara mamma kunde bli klar med maten någon gång skulle jag bli skitglad!! jag är fett hungrig just nu!


MEN SYND att jag är så jävla lättlurad! skiiit! haha!! och SYND att jag inte tänker skriva vad som hänt! :P I just loooove beeing så jävla yr som jag är nu! ingenting jag skriver hänger ihop, men ja, that's me! :P I feel like i'm drowning in the ocean, sjöng sean kingston just ur mina högtalare, så gulligt av han att bara sjunga för mig :P men neeeej! nu måste jag sluta, jah har för tråkigt för att blogga! LATER!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 17 november 2007 11:07

Hejsan!! man blir ju deprimerad, och som om jag inte va det redan? jävla skitväder, jävla skitmänniskor, jävla skitallt! alla man bryr sig om och litar på vänder en ryggen och vinkar hej då innan dom försvinner.. men ja.. så fort jag tagit studenten säger jag HEJ DÅ och sticker antingen till stockholm, uppsala eller västkusten!


Jag kanske inte ska vända min insida utåt för mycket, man ska inte lita på folk, jag har lärt mig det den hårda vägen tyvär.. men fuck this shit!! jag orkar inte skriva en massa just nu känner jag.. har inte gjort ngt speciellt värt att skriva om heller.. jag såg på råttatoille och bottoms up igår.. två bra filmer :D somnade till wild hogs, så vet inte om den va bra eller inte.. :P


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 15 november 2007 18:08

Hejsan.. va less på den fjortis designen jag hade på bloggen, den va verkligen inte mig stil! men jag har inte orkat ändra, tog ett år sist jag ändrade och trodde det skulle vara lika segt igen, men nu gick det ju hur fort som helst! :P


Jaja, vad har jag haft för mig då? igår lyckades jag missa bussen till jobbet! jag som aldrig missar bussen på morgonen :S tog nästa buss i alla fall och träffade tessi, trevligt :) men fan va folk det va på bussen, den va VERKLIGEN överfull!! busschaffören sa åt folk att gå längre bak, men det gick inte :P hehe! nere på stan så mötte jag han jag jobbar med, åkte bussen med han till jobbet.. tydligen trodde han att jag va 19, men jag brydde mindre för han va extremt konstig :S har försökt undvika han bäst jag kunde på grund av alla konstiga saker han verkar kunna säga :s i alla fall, åkte hem efter jobbet, softade lite och tog ett bad, gjorde aldrig det efter jag skrev det sist.. så skönt det va! ville inte kliva upp, men ville inte missa top model heller.. så jag klev upp och satte mig här och kollade på top model över axeln.. hade en ganska kul konvensation med en kompis som trodde han va allsmäktig :P gick typ och la mig och kollade på tv efter det..


Idag så har jag jobbat igen, sista dagen på matstugan, känns lite tråkigt.. jag trivdes där har jag insett idag ;) alla är så goa! efter jobbet så åkte jag ner på stan och träffade min vän.. pratade i telefon med lai medans jag väntade.. han är så rolig :D vi gick runt på stan och jag kollade lite, sedan ringde ange upp och sa att jag skulle komma förbi chats ett tag.. jonas kännde inte igen mig :P tack ange för att du sa åt mig att gå in, jonas vart sur! :P sedan fick hon gäster och vi fick kila därifrån.. gick ner till navet och tog bussen åt varsitt håll :/ vi kanske ska ses sen i alla fall :) har suttit här sen jag kom hem,  jag vill som vanligt inte ha någon middag.. man blir fan mätt nog av alla matoser man andas in på en dag! men ska försöka sno ihop ngt gott senare, mamma va inte glad i förrgår när hon kom hem och jag inte hade ätit ngt.. men shit the same! nu ska jag gå och fixa lite innan ncis börjar :D


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 14 november 2007 16:57

Den här går gärna i mina öron på vägen hem från jobbet :)

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards