Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Denise Julietta - 22 januari 2009 22:19

hej igen!! :) Sagt och gjort har jag nu laddat hem nya låtar, det blev ett antal album, ca. 200 låtar. Här är en av låtarna som har hamnat i den första spelningslistan. Men jag måste säga att versionen som finns på albumet är mycket bättre, det är en annan tjej som är med och sjunger där.


Enjoy <3

Av Denise Julietta - 22 januari 2009 17:21

Hejsan! Igår blev det ingen bloggning, blev ingen tid över till det helt enkelt. När jag vaknade så städade jag klart på mitt rum så nu är det fint här igen. När jag va klar så skrev jag till jimmy och sa åt honom att komma hit. Vi satt och spelade Need for speed Most Wanted typ hela dan, jag ägde sönder jimmy, haha! Till slut skojjade vi om att det va jag som va killen och han tjejen för han förlorade sin manlighet av att bli utklassad av en tjej. När vi lessnade så slog vi igång Nattbuss, men när SATC började så såg vi på det istället och sedan Top Model. Efter det gick han hem och jag gick och tog ett bad, så skönt! Somnade tidigt som omväxling, skönt.


Idag så har jag varit i stallet, hur mys som helst i finvädret. Tömkörde prinsen en bra bit så jag vart alledes svettig, det va varmare ute än jag trodde. Hann inte alls med så mycket som jag brukar idag, kändes inge bra alls. Det finns så mycket som måste göras och bara ligger och väntar på min tid, kan snön försvinna nån jävla gång? Eller iofs så vill jag ha snö till typ mars, men kan det bli mars typ nu då? Hahah!! Som sagt så blir jag ju aldrig nöjd. När jag kom hem så blev det på med varma kläder och tjocksockar och in under filten i soffan, där har jag suttit mest hela eftermiddagen och blir nog hela kvällen också. Har nyss ätit asgod mat, pasta med pesto och så blev det lite glass med varm hallonsylt efter för jag va så sugen på det. Men nu ska jag kila tillbaka till tv:n för jag hör att programmet har börjat igen. take care <3 Denise

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards