Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under april 2008

Av Denise Julietta - 15 april 2008 22:33

God kväll mina läsare. Nu sitter jag här igen som vanligt runt den här tiden innan jag ska gå och lägga mig och tänkte berätta vad jag har gjort idag, för det är ju det enda jag skriver om nuför tiden.


Dagen började med att jag inte orkade kliva upp när klockan ringde, låg och snoozade i typ lite mer än en halvtimme. Kom försent till skolan, men det gjorde inte så mycket, för jag hann nästan jobba med det jag skulle endå. Hann typ lika mycket som alltid på företagsekonomin, det vill säga inte mycket. När vi slutade där gick jag och carro till altinska och hämtade min bok och sedan tillbaka till hb för att ha svenska, för mig gick det trögt, vettefan varför jag har svårt med svenska nuförtiden. Sedan hade vi lunch så jag och kicki åkte hem till mig och käkade lunch, då plingade det på dörren och så va det någon som höll för kikghålet. Jag dum som jag är gjorde bort mig totalt genom att skrika "vem är det?" även livrädd! När jag öppnade va det mickes kompis patrik. Så jag släppte in honom och han hittade en biltidning tills micke kom hem. Jag och kickan drog ner på stan igen och kom typ 20 minuter försent till storkök, lasse va inte så glad men han lugnade ner sig. Sedan va det engelska, satt och läste igenom gamla nationella uppsatser, för vi ska skriva sådana på torsdag, jag vill verkligen inte! Fick sluta lite tidigare så jag gick upp till statiol bergsgatan och mötte diana, åkte med henne till mittuniversitet och sedan till stallet. Prinsen hade lekt gris och rullat sig i leran, jävla häst! Tog typ ett år att borsta honom. Sedan så tog jag och Diana en sväng, hon gick med Bullen och jag red. Hatar den här årstiden, det är bara lervälling på ridbanan så man kan inte rida där. Åkte med Diana till nacksta sedan och tog bussen hem därifrån, gick och köpte kebab till middag och tog sedan en dusch innan jag gick till Tessi. Vi tog en sväng först till ICA och sedan gick vi en sväng innan vi satte oss på gungorna och pratade tills det blev för kallt och vi gick hem till mig. Vi satt vid datorn och tessi gjorde en jättecool bild på henne och mig, hon är verkligen grymm på det! Hon drog hem för ett tag sedan så jag har fikat och snackat med mamma lite. Nu ska jag tvätta bort sminket innan Navy CIS börjar och sedan är det CSI. Imorrn är det restaurangen, god mat ska vi göra! Vad får ni veta imorrn om ni är intresserade. Natti!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 14 april 2008 23:30

Hallojsan! Trevlig dag för min del idag. Började med att jag sov tills jag vaknade, orkade inte gå på projekt, hade iofs hunnit det men endå. Åkte ner på stan och kickan klev på bussen vid vintergatan, träffade malin på pressbyrån och gick med dom på stan ett tag. Eftersom ingen av oss orkade kolla i affärer så gick vi upp på skolan och satt där i typ en timme innan vi började. Hade engelska och gjorde massa uppgifter, i boken som jag och kickí lånade stog alla svar så vi brilljerade. När vi slutade gick jag ner och bytte om till kockkläder och gick upp i bageriet, gjorde ingentin vettigt, letade reda på bilder vi skulle ha på tårtorna nästa vecka och lekte lite med choklad. När vi slutade så åkte jag hem och käkade och sedan städade jag lite innan go-tessi kom hit. Vi satt och kikade lite på kort och snacka om en massa saker och hade trevligt, jag älskar verkligen att vara med den tjejen, hon är så go och lätt att umgås med! Senare såg vi på Råttatoille, som förövrigt är en av dom bästa filmerna jag vet! När den va slut så visade tessi mig lite hur man gör om bilder i PS, snacka om att hon vart snygg på bilden ;) Jag följde med henne till hennes dörr för typ en halvtimme sen och nu ska jag gå och krypa ner och se på tv tror jag, börjar halv 9 imorrn :(


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 13 april 2008 21:46

Hejsan! Imorse vaknade jag till och från i några timmar, igen. Händer aldrig annars, varför just nu? Klev upp när jag vaknade av att mamma stängde dörren in till mitt rum och fikade. Mamma ville ha med mig på IKEA, men jag ville inte, hade lite ont i huvuder efter igår. Till slut följde jag med henne i alla fall, vi satt i typ 3-4 timmar och planerade köket som vi ska renovera här framöver. När vi var klara där gick vi på apoteket innan vi åkte hem. Jag fick laga mat eftersom jag ville ha köttfärssoppa och mamma inte vet hur man gör det. Till det blev det vitlöksbaguetter, mums! Sedan satte jag mig vid datorn ett tag och kollade läget innan det va top model på tvn. Jag har nyss kommit upp ur ett långt, varmt, skönt bad. Nu blir det väl tvn innom kort och sedan sova så jag orkar med skolan imorrn. Take care!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 13 april 2008 01:06

Hejsan! Sist jag skrev var i onsdags, och just nu har jag inte så jävla lätt att minnas allt jag gjort men, jag gör ett försök.


I torsdags så va jag på skolan, gick finemang, va tillochmed med på gympan. Jag kicki och carro åkte hem till mig på lunchen och käkade och så, åkte ner till skolan lagom till idrotten, som va skitjobbig men ganska rolig. Åkte till stallet efter skolan och red ut med anna och ange. (Det mest pinsamma jag någonsin har varit med om på HR hände också på idrotten, men det är ingenting man skriver om här.)


Igår (fredag) så hade vi ingen näringslära och började senare, så vi hade bara svenska och engelska. Jag hade jättesvårt för att koncentrera mig hela dan så jag satt mest och flummade. Åkte hem till pappa, packade och käkade och fick skjuss till mamma efter skolan. Spelade vem vill bli miljonär med mamma och micke innan jag gick på konsum med tessi och sedan hem och såg på film innan jag somnade.


Idag så väckte mamma mig efter att jag vaknat och somnat om vartannat i typ 3 timmar. Jag smsade med tjejerna och bestämade att vi skulle till stallet. Åkte ner till stan en timme för tidigt, som vanligt, så jag gick till IP ett tag för kerstin jobbade. Tog bussen kvart över 1 till bjärme, ange klev på i bergsåker och anna i silje. Vi longerade Hugur och Prinsen och tömkörde Katla, kul. Mamma kom och hämtade oss och så åkte jag och hon hem och käkade innan jag åkte med malin, tessi, tommy och johan till hassela och hämtade malin. Sedan åkte vi tillbaka till stan och drack lite alkohol hemma hos malin. Hade kul och körde ölspel innan malin och malin däckade i sängen så jag och tessi fick skjuss hem av snälla johan. Nu ska jag snart sova, känner att ögonlocken börjar bli lite tunga. Sov sött därute!


Love/DeniseN

9/4

Av Denise Julietta - 9 april 2008 21:44

You have a big piece of my heart but I can't take it back

But still I don't want to let you come closer.

You've hurt me to many times before, and it always end up the same.


Min dag, ja vad ska man säga. Kom till skolan halv 9 och började grejja inför middagen på skolan. Klockan 9 började vi så då dukade vi och gjorde klart allt, va klara typ en kvart tidigare än vanligt så vi fick lite rast. Klockan 11 öppnade vi och det började ströma in gäster, hade fullsatt men allting flöt på jättebra och vi va nästan klara när vi skulle ha lunch. Som vanligt så var mina gäster sist därifrån och jag fick ta mat sist, men det gjorde inte så mycket eftersom det jag ville ha fanns kvar. Efter lunchen så plockade vi ur matsalen och flyttade om borden och dukade om, det tog lite mer än 2 timmar att få allting helt klart, jag tycker vi var duktiga som gjorde klart allting när nästan alla gick ner på stan eller åkte hem ett tag. När vi va nästan helt klara åkte jag hem en sväng och hämtade min kockrock och sedan ner på skolan igen. Vi fixade klart det sista och klockan 6 började det komma familjemedlemmar. Vi hade nämligen middag för klassens familjer idag. Vi hade det jättetrevligt med god mat och bra stämning, men ingen i min familj vann något pris på tipstävlingen, sicka medelmåttor. Vid halv 9 var vi klara med allt jobb och fick gå hem, och nu är jag så trött att jag håller på att somna, men kom just på att jag måste skriva en läxa innan jag går och lägger mig. Jag kommer vara TRÖTT imorgon! Så jag avslutar här och skriver läxa istället.


Love/DeniseN

8/4

Av Denise Julietta - 8 april 2008 21:34

Hejsan!! Nu är jag verkligen trött, jag har varit grinig hela dagen idag på skolan. Jävligt synd att folk inte kan respektera att man är trött och inte orkar med en massa jävla irriterande ljud, man kan inte skratta och tycka allt är kul varenda dag, faktiskt.


Redan imorse så började min otursdag, jag hade glömt att ställa klockan, eller jag hade ställt den men inte slagit igång larmet (tror jag) jag vaknade i alla fall runt 8 och ringde pappa efter ett tag, han va på väg hem så jag fick skynda mig att äta frukost och klä på mig. Jag som HATAR att stressa på morgonen, jag vill ha det lugnt och vara ifred. Åkte i alla fall in till skolan och pluggade lite med carro, gick sådär för mig eftersom jag inte kunde koncentrera mig. Fastnade vid datorn istället och kollade in lite bilder, snacka om att jag och carro garvade när vi såg vem som va på krogen i helgen! Sedan drog vi till svenskan och jag jobbade med häftet så jag kan börja med min jämförelse snart, fick lov att ha musik i öronen för att inte gå i taket. Ibland är jag så lättirriterad att jag verkligen inte kan lugna ner mig, tycker synd om min omgivning, men det ska ju alltid bli sånt gnäll istället för att tänka att det snart går över och då blir det bara ännu värre. Sedan va det lunch, äcklig mat, jag åt bara pasta och sallad. Sedan hade vi prov, lasse hjälpte oss lite men jag klarade det mesta själv, är riktigt nöjd för jag trodde det skulle gå åt helvete. Det är helt sjukt att det går finemang med det jag tycker är kul även om jag inte anstränger mig. När vi slutade gick jag och malin och hörde vilka dagar det fanns handledarkurser, och när jag äntligen hittade en tid som passade mamma så kunde inte pappa, jag kommer aldrig få börja övningsköra! Men det kanske är så det går om jag ska komma på allt och fixa allting själv? Vi hade alkoholhantering sista lektionen och pratade på om marknadsföring, inge jobbigt alls eller? Åsa berättade att polisen kanske ska komma och ge oss en utbildning som man kan få om man jobbar i restaurang, jag hoppas verkligen att dom kommer för det skulle vara skitbra att ha när man ska börja jobba!


När vi slutade gick jag på stan ett tag för att fördriva tid, gick och kikade om jag hittade någonting att köpa för presentkortet, men hittade ingenting. Träffade på carro och kicki på barista där som satt och fikade som vanligt, satt med dom ett tag och gick och anmälde mig till färgmodell, för se om dom vill ha med mitt hår. Sedan sprang jag på hemköp och köpte fika innan jag tog bussen till stallet. Anna klev på vid henne och åkte med mig upp. Vi tog en tur med hästarna, och anna börjar bli riktigt hajj på att köra nu. När vi kom tillbaka så longerade jag prinsen ett tag så han fick springa av sig lite energi som han har fått sen vi ökade maten åt honom. Anna fick rida lite voltige när hon va klar med katla, jävlar vad modig hon va,r galopperade med armarna ut och stängda ögon! Pappa kom och hämtade mig, anna och ange vid 8 och så släppte vi av dom innan vi åkte hem, jag käkade middag och satte mig här. Jag ska nog gå och lägga mig nu, det går inte att vara såhär trött om man ska servera imorrn, då gäller det att vara pigg. Sedan på kvällen imorgon så har vi föräldramiddag, så det kommer bli en lång dag, vi börjar 9 och slutar runt 2-halv 3, sedan börjar vi klockan 5 igen och slutar när vi är klara runt 9-10. Dom som är i köket kommer alltså vara i skolan 12-13 timmar minus en rast på ett par timmar, fy satan vad jobbigt! Men nu ska jag slå igång film och titta på ögonlocken, natti!


Love/DeniseN

7/4

Av Denise Julietta - 7 april 2008 20:57

Hejsan! Jag försökte plugga i ca. 15 minuter, men eftersom jag inte vet hur man gör så var jag tvungen att ta ett break och skriva lite här istället. Min dag har varit som alla andra dagar med min galna klass, kanske lite mer crazy än vanligt då. Jag åkte med Kerstin till skolan imorse eftersom jag började sent, hade projekt och företagande, som vi som vanligt inte jobbade på utan bara snacka om helgen som varit. När vi slutade där utan att jag ens tagit upp pennan och skrivit något så gick vi ner på stan där jag köpte mig ett paraply och så käkade vi på donken, jag fick inte ens i mig en hel kycklingbörjare för jag var inte ett dugg sugen på mat. Sedan gick jag och Malin upp på altinska där lärarna va mer tokiga än vanligt, dom sjöng och drog skämt, fan vad jag och malin skrattade! Lasse skojjade även om att en mopedolycka med 10 döda som malin och martin trodde på, det va så jävla kul, vilka blondiner! Sedan hade vi engelska, satt mest och gjorde det vi inte skulle, men lite gjorde jag i alla fall. Karl-Magnus fick verkligen nog efter att lite mer än halva lektionen hade gått och skrek åt oss att hålla käften innan han blev förbannad (!) som att han inte var det redan? När lektionen var slut kom hon som håller i sesamprojektet och hämtade våra frågor till Olle Wallner som ska komma och ha "fråga olle" på våran skola! Så jävla nice, han är ju typ bäst och vi ska få se han live! Jag skrev ner världens dummaste fråga som dom sa åt mig att skriva, jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev. Sedan drog jag ner till navet och tog bussen till bergsåker och sedan skolbussen hem, våran bagerilärare är nämligen i USA så vi hade ingen sån kurs idag. Jag käkade middag när jag kom hem och sedan åkte jag och pappa och hämtade ut min säkerhetsväst som jag fick i födelsedagspresent. Efter det åkte vi till BC och sedan på media marked innan vi åkte och köpte fika och sedan hem för per och carro skulle komma. Vi fikade med dom och sedan så hjälpte per pappa och jag och carro kikade på tv, när dom åkte hem så gick jag ner hit och lodade ett tag innan jag försökte plugga, som jag ju har skrivit hur bra det gick. Nu ska jag göra ett nytt försök och sedan sova. Natti!


Love/DeniseN

6/4

Av Denise Julietta - 6 april 2008 22:53

Gokväll!


Imorse så ringde min väckarklocka klockan 11, och jag ville verkligen sova ett tag till! Men jag ringde pappa och sedan klev jag upp och fikade och klädde på mig och fick springa till 12 bussen. Jag åkte till bergsåker, där pappa inte va så jag började gå töva vägen, när jag kom till kyrkbacken kom pappa och plockade upp mig och skjussade mig till stallet. Jag och anna tog in hästarna och hon fick lära sig sela och prinsen va helt galen. När vi kom iväg vart hästarna i alla fall lugna och va jättesnälla, anna var verkligen en hejjare på att köra häst fast det va första gången. när vi kom tillbaka så borstade jag prinsen länge, vilket inte va så poppis från hans sida, han bara jävlades med mig hela tiden! men sedan när han fick komma ut blev han glad. när pappa kom och hämtade mig så åkte vi en sväng förbi IP och hälsade på kerstin, kenzo verkligen älskar fotboll och ville vara med och spela, hehe! när vi kom hem tog jag mig lite fika och läste tidningen och satt vid datorn innan jag började laga mat och käkade när kerstin kom hem. sedan satte jag mig vid datorn ett tag innan jag fick ett ryck och började städa mitt rum, röjde bort alla vinterkläder, slalomskidor, pjäxor och annat tjaffs, skönt att få lite plats i hallen äntligen. sedan kom carro, per och pers pappa sverker hit, dom skulle göra nåt med bastun, så jag fikade med dom och sådär. fick hjälp med budget uppgiften, men jag fattade endå ingenting. när dom åkte hem så städade jag till på toan och sedan jag va klar med det har jag suttit här och snackat med en snygging. nu ska jag hänga tvätt och sova om ett tag, natti!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards