Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 23 april 2008

Av Denise Julietta - 23 april 2008 21:04

Hejsan! Jag orkade inte uppdatera igår när jag kom hem, kom nämligen hem från stallet strax före 10, och då var det middag och dusch som gällde innan jag la mig och kikade på tv, så ingen tid för bloggning då icke!


Igår så hade jag ju svenska som ni kanske märkte och efter det var det lunch, eftersom jag nyss hade käkat frukost så satte vi oss på bryggan på altinska och dyrkade solen lite. Sedan gick vi tillbaka till HB för att planera lunchen idag och se film på hur man gör fromage (eller var det mousse kanske? hmm) och glass, inge sugen man blev på det eller! Efter det så hade vi engelska, fan vad jag hatar tisdagar!! Karl-Magnus hade tydligen fått för sig att nu är det högläsning som gäller, han började nämligen läsa högt ur någon skräckis, det är någon jävla snubbe som dödar uteliggare och någon snubbe som är uteliggare den handlar om. Sedan var det alkoholhantering, gud va glad jag blev när Åsa sa att vi fick sitta ute och plugga prov. Jag, Kicki, Nadia, Sabina och Ullis satte oss på brandtrappan och läste lite och snackade lite skit. Sedan gick vi in och fick sluta. Åkte hem och fikade lite och sedan skjussade mamma ner mig till bussen. Åkte till stallet och hittade en lerhög istället för Prinsen i hagen, fick putsa på han i typ en halvtimme för att ens kunna lägga på sadeln. Att rida på ridbanan var ju inte ens att tänka på så jag tränade dressyr på vägen utanför, gick skitbra! Vilken underbar galopp han hade! Den hade jag aldrig upplevt tidigare. När jag var klar så borstade jag på honom i typ 1 ½ timme och ryckte manen, så nu är han vårfin med ny frisyr både i svansen och manen, jag vettefan hur jag ska få bort den där förbannade virveln han har som gör att manen står rakt upp hela tiden! Vid halv 9 kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och käkade middag och duschade.


 Imorse va jag inte direkt pigg på att kliva ur sängen när klockan ringde halv 7, så jag låg och drog mig till 7 men sen fick jag skynda mig för att hinna med halv 8 bussen till skolan. Jag och Doris gjorde 3 rätter idag, det var lite att ta sig vatten över huvudet, men det gick det med! Fick inte särskillt många beställningar även fast våran mat var hur god som helst, men det fattade ju inte gästerna. Slet som djur hela dagen, både före och efter lunch för att bli klara. Men fick i alla fall goda dersserter efter maten, MUMS! När vi slutade i köket hade vi ungefär 1 timmes rast innan vi skulle vara tillbaka på skolan. Satt i solen och jäste och va med Nadia till manhattan och köte cigg en snabbis. Halv 4 så började vi igen i metodköket för vi hade öppet hus för 9:orna. Jag visade hur man hackar en lök och lägger upp och gör en tomatsallad. Så jävla simpelt och tråkigt, men vad gör man inte för att även framtiden skall få kockar. Strax före 6 så slutade vi så jag gick ut och tog ett par bloss med sandra innan jag gick med patrik ner till navet och tog sedan bussen hem. Har suttit här och städat mitt rum sedan dess. Har ont överallt efter ridningen igår, känns som att skinkorna ska lossna från ryggen och som att jag har en cementklump på vardera axel, fy fan!! Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig och kika på tv om ett tag, god kväll!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards