Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 16 april 2008

Av Denise Julietta - 16 april 2008 20:42

Hejsan! Dagens update kommer lite tidigare än vanligt, men jag tänkte att jag skulle hinna skriva och duscha innan top model börjar.


Imorse när jag gick till bussen var det någon som ropade på mig, det va Tessi, så jag åkte bussen med henne och hennes kompis ner till stan. Hade köket idag på skolan, vi var på stekspisen och lagade plommonrullader och någon biff som jag tappade namnet på när jag skulle skriva det. Gick bra, men vi hade lite beställningar. När vi slutade så ringde jag tessi och frågade när hon slutade, och så sa hon att hon skulle sluta precis.

Jag: Vilken buss tar du hem då?

Tessi: Jag tänkte gå.

Jag: VA?! ska du GÅ?

Sällan jag är lataste kossan i stan. Men jag gick endå med henne hem eftersom det va så fint väder, och skönt va det! Det blåste lite för mycket bara. Jag gick hem och fixade lite, sedan gick jag och mötte tessi och vi satte oss i solen ett tag, men då försvann solen, som vanligt för mig! Så vi gick in till henne och satt och kollade lite på grejjer som hon för göra på skolan, jag fattar inte hur man kan göra om bilder så bra! För mig går det åt helvete! När jag började bli hungrig gick jag hem, men orkade inte laga mat så jag satte mig vid datorn ett tag innan jag till slut orkade. Mums var det, men det är så förbannat tråkigt att äta ensam! Men jag poppade eva eastwood så det funkade. Efter maten satt jag mig vid datorn och snackade med folk och lekte lite med photoshop, nu när jag kan mer så måste jag bara testa allt! HAHA! Nu ska jag slänga mig i en snabbdusch och hoppas på att jag hinner bli klar innan Top model börjar! Take care <3


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards