Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 18 april 2008

Av Denise Julietta - 18 april 2008 08:30

Hejsan! ska skriva några rader innan pappa kommer och skjussar mig till skolan.


Igår så hade vi engelska nationella på morgonen, man skulle skriva om en årstid så jag skrev om sommaren 2007, det va det första jag kom på och jag hade rätt kul då. sedan hade vi rast i typ 1½ timme, så vi satt ute i solen ett tag och sedan gick vi och käkade lunch, det va taco, rätt gott faktiskt. sedan va det dags för fråga olle, så jävla roligt, under föreläsningen fick man sig en hel del aha upplevelser. allting han sa stämde så jävla väl men man har aldrig tänkt på det. sedan hade vi en liten paus innan fråga olle talkshowen började. dannes fråga kom först och hela våran bänkrad höll på att garva ihjäl sig, inge diskret om vart frågan kom ifrån eller.


när vi slutade åkte jag hem en snabbis och bytte om innan jag åkte till bergsåker för att åka med ange och hennes mamma till stallet. jag och ange red ut upp i skogen för vi trodde att det va lika lite snö där dom på vägen, men fan så fel vi hade! hästarna sjönk ner hela benen och fick verkligen kämpa sig upp och ner igen. men jag tror det var en bra genomkörare för musklerna i alla fall efter allt skrittande de senaste veckorna. sedan red vi en stig som går upp mot 86an, jag trodde prinsen skulle skita på sig över bron men han va kolugn, jag kände inte igen hästen jag satt på! sedan när vi kom tillbaka pysslade vi om dom lite och tog sedan in katla och gjorde henne fin (hon är sån lagom höjd för att sätta upp manen på :P) sedan tömkörde vi henne mellan koner och över bommar nere på ridplan för att hon ska bli lättare för anna att rida sen, katla måste ju också få varierad träning. klockan 8 när vi hade varit i stallet i typ fyra timmar kom mamma och hämtade oss.


Nu kommer pappa snart och ska skjussa mig till åvik där jag ska ha workshops och gå på föreläsningar hela dagen, jag kommer inte palla!!! men det får gå.. seee yaaa!


http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=723670


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards