Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under januari 2008

2/1

Av Denise Julietta - 2 januari 2008 20:57

Hejsan!


Idag har jag inte gjort så himla mycket.. men endå är klockan 9 och känns desto mer.. när jag vaknade klev jag upp och käkade frukost och drog på mig ridkläderna på en gång och jag och mamma åkte till kovland.. på vägen svängade vi in på king's och kollade lite, jag hittade några saker som jag ville ha, men min plånbok va för liten :( som vanligt! väl uppe i kovland så gjorde jag iordning prinsen och gick ner till ridbanan, mamma skulle ut och knäppa kort, så vi följde med ut och gick istället.. fjant prinsen skyggade som vanligt för postlådor och soptunnor och kollade på allt som rörde sig :p han va antingen väldigt pigg eller sur idag, för när jag hade travat från mamma och skulle trava tillbaka till henne igen, då sätter hästfan iväg i sken och bockar sig hela vägen :P det är ju tur man har ridit en bockexpert, adel gjorde alltid allt för att kasta av mig! :P när vi kom tillbaka till ridbanan så red jag där ett tag och sedan lyckades jag övertala mamma att skritta av prinsen, hon såg aningen spänd ut från början, men jag vet att hon tycker det är kul igentligen :P jag mockade och mamma fick hjälpa till med fodringen och sedan åkte vi hem, påvägen svängade vi in på grafströms, men jag hittade ingenting jag sökte efter.. :/ får väl åka på hööks på fredag när jag endå har en massa andra ärenden att uträtta.. hemma så bytte jag om och lagade mat, tänkte att mamma skulle få slippa för en gång skull.. vart gosoppa! :D efter maten satt jag vid datorn och lodade ett tag och sedan tog jag en dusch och nu ska jag se på filmen som redan har börjat på tv:n, den lär ska vara bra har jag hört.. ha det bra!


Love/DeniseN

1/1

Av Denise Julietta - 1 januari 2008 19:36

Hejsan! nu har jag bytt ut sängen mot datorn ett tag.. jag är verkligen slö idag! jag vaknade typ vid 11 eller något sånt.. klev upp och käkade frukost och gick och la mig i sängen och kollade på tv.. när det inte va nå bra på tv längre så stängde jag av och fortsatte läsa i harry potter, även att jag snart har läst ut den och fick den på julafton och har inte ens läst varje dag, har jag haft lite att göra kanske?? folk kan ju säga vad dom vill om harry potter, men jag tycker dom är jävligt bra och välskrivna, som jag sagt så många gånger förut kanske? för typ en timme sedan klev jag upp och käkade middag och toscapäron, gott! sedan satte jag mig här och har suttit här ett tag, nu ska jag kolla vad det är på tv, och om det inte är nå bra ska jag fortsätta läsa, och lägga mig i sängen och hinka fanta och hoppas på att jag ska få tillbaka min ork att göra någonting. jag har känt mig dålig hela lovet, jobbigt! ha en fortsatt bra nyårsdag allihopa! :)


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 1 januari 2008 02:01

Nu kom jag på en sak.. jag har ju inte lagt in nå musikvideor på jättelänge! men för det första så har jag inte orkat leta efter ny musik och för det andra så är jag inte lika ensam om att lägga in musiken jag tycker om längre.. får väl hitta på något annat kul att lägga in istället som inte alla andra gör.. :P man vill ju inte vara som alla andra eller :D

Av Denise Julietta - 1 januari 2008 01:40

Hejsan! då var man hemma efter ett bättre nyårsfirande än förra året :)


Vaknade imorse och klev upp och käkade frukost, mådde inge bra så jag gick och la mig igen, sov till och från i typ 3-4 timmar till, sedan kom jag på att jag kanske skulle kliva upp och göra mig iordning.. duschade och fixade mig i några timmar (det tar typ 45 minuter MINST för mig att måla naglarna och det blir endå aldrig bra) gick på konsum bara för att konstatera att även det va stängt, som alla andra affärer.. vid halv 7 kom carro och per och hämtade mig och vi åkte hem till dom och alla hjälptes åt och laga mat, räk och kräftstjärts toast till förrätt, pepparstek m. potatisgratäng till varmrätt och citronfromage till efterrätt :) till det drack vi gott och hade trevligt. när vi hade ätit så spelade vi buzz, och vem vann första omgången då? jo, jag! :D jag äger på buzz! vem som vann andra omgången nämner jag inte :p efter det lyssnade vi på musik som carro tyckte jag skulle lyssna på, hon försöker stenhårt att jag ska dela hennes värderingar, och det gör jag faktiskt till ganska stor det, men jag är royalist, det kan hon inte ändra på :P tessi ringde mig någon gång runt halv 11 och frågade vad jag gjorde.. vi bestämde att vi skulle mötas i stan och gå till hamnen, tur va det att hon ringde annars hade jag missat sista bussen innan 12 till stan.. jag sa snabbt hej då till syrran och per och kände mig taskig att jag drog så fort, men dom visste att jag skulle till stan så jag hoppas dom förstog varför jag fick springa.. jag sprang till bussen, men det hade jag inte behövt, jag fick stå och vänta på den i flera minuter.. nere i stan gick jag till OK och tog ut pengar och tänkte köpa en dricka, men det va stängt, så jag fick vara utan.. gick ner till hamnen och ringde tessi, dom va inte riktgt nere i stan än så jag gick och mötte dom.. vi gick ner till hamnen och kollade på fyrverkerierna.. dom va verkligen jättefina! såg massa från andra ställen också :) när dom va slut så gick vi på shell och jag köpte äntligen min dricka, som nu såhär i efterhand va onödig igentligen :P vi stog där inne ett tag innan vi gick till max och satt där ett tag och träffade lite folk och sedan gick vi till bussen och åkte till skönsmon, vi sa hej då till varandra och alla gick hem till sitt.. synd att vi inte hittade någon efterfest, för jag är fortfarande pigg som en mört :P nu sitter jag här och dricker upp den sista av julmusten och ska väl lägga mig snart.. det va min nyår, bättre än förra året i alla fall som sagt var.. hade kunnat sluta roligare, men man vågar ju inte dra så långt hemifrån eftersom det är så svårt att ta sig hem.. får ta igen det nästa år istället :) nu hoppas vi att 2008 blir ett bättre år än det här året har varit och så ska jag försöka klara dom målen jag sätter upp och inte bara skita i allt.. det är inget riktigt nyårslöte, eller det kanske det är, men om jag kommer ihåg det så kanske det är det.. :)


Love/DeniseN

Mot ett nytt år och nya äventyr

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards