Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 7 januari 2008

7/1

Av Denise Julietta - 7 januari 2008 21:55

Hejsan! Nu var det ju ett tag sedan jag skrev så jag tänkte ta mig tid till att göra det nu..

 I lördags så tog jag det lugnt hela dagen och efter middagen duschade jag och sedan åkte vi till Per&Carro, för jag skulle lämna en sak, dom hängde på till mormor och morfar, som vi skulle till.. där va anette, magnus och martin, men dom gick hem när vi kom för dom hade varit där i flera timmar.. vi blev bjudna på fika och sen va diskutionen igång! :P det finns faktiskt fler som är som mig och tycker om att diskutera, och kan diskutera.. vi diskuterade allt från politik till vad det heter när man pratar på olika sätt(?) :P När vi kom hem igen därifrån så satte jag mig vid datorn, då va det en gammal granne som började snacka med mig på msn, vi har inte snackat på flera år, så det va kul :)


Igår så var jag typ hur slö som helst, som alla dagar på lovet ungefär.. jag tog ett bad när jag vaknade och fixade mig och sedan åkte jag med mamma till BC. Vi kollade affärer och käkade på charm, det va gott! när vi kom hem så städade jag mitt rum och satte ihop förvaringslådorna jag fick och sorterade ner allt småplock i dom.. vid 8 va jag klar, då såg jag på Victoria's secret fashionshow.. förra årets kläder va mycket snyggare om jag inte minns helt fel, men dom har alltid snygga kläder.. som vanligt dagen innan skolan börjar igen så kunde jag inte somna, somnade kanske runt 3, kändes hårt..


Idag så ville jag inte kliva ur sängen! Kom upp till slut i alla fall, fast jag stände av väckarklockan.. :S fixade mig och drog ner på skolan.. hade laborationer första lektionen, benke höll på att stypa oss till slut för vi lekte med mobilerna.. Men jag fick ju faktiskt det fulaste smset på länge "vill du bli min KK? puss" självklart inte!! även fast vi jobbade kanske hälften av lektionstiden så hann vi klart alla uppgifter, är man inte grymm då? när naturen va slut så drog jag med kicki och carro och köpte mat på bankock(?) city.. vi drog upp på altinska och käkade, och gott va det! men sällan jag ska säga saker som får kicki eller carro att inte vilja äta mer! jag sa bara att min kyckling inte va genomstekt och salmonella.. :P men det va bara det att min kyckling inte va rosa! när vi hade käkat klart kom sandra.. vi hade engelska efter lunch, men vi hade inte så mycket engelska, vi hade lite roligt åt andra saker.. sandra satt och skrev ner lite privata saker på ett papper och alla vi andra satt runt och kollade, då sa våran lärare att han hemskt gärna skulle vilja se vad det stog på det där pappret.. YEAH

 RIGHT! :P asgarv nästa.. vi tog oss igenom lektionen, jag smet ut och snackade i telefon med brorshan en snabbis medans vi såg på någon skitfilm om abort.. hade klassråd och sen fick vi sluta.. jag drog hem och käkade och packade och åkte ner till stan igen.. tog bussen till kovland, höll på att missa hållplatsen! :O tur att det va någon annan som plingade där jag skulle av! gick till stallet, red, pysslade och delade ett äpple med prinsen.. mamma kom och hämtade mig halv 8 och vi åkte förbi hemma hos carro och sedan hem.. jag tog en dusch och fikade och kollade på csi, när det va slut satte jag mig här och skrev det här enormt jobbiga inlägget! nu ska jag gå och fixa lite vatten och sen gå och lägga mig och FÖRSÖKA sova. :/ jag är skittrött men kan endå inte sova.. god natt alla!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards