Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Denise Julietta - 16 januari 2008 21:55

Jag kommer aldrig ge upp hoppet om att jag en dag ska kunna se tillbaka och vara stolt över mitt liv. Jag tackar min kära storasyster för alla bra saker hon säger till mig. Du har visat mig att jag inte är ensam och att det finns någon som förstår, någon som vet precis hur allting är, saker som ingen annan någonsin kommer att förstå. Tack för allt! Jag älskar dig! <3

Av Denise Julietta - 16 januari 2008 21:38

Hejsan!

Måste bara börja med att berätta att fisken vi gjorde idag var hur god som helst, synd för dom som missade! Jag brukar inte tycka om fisk, men den där älskade jag! Själva fisken smakade just inget annat än- fisk! Oväntat va? Men såsen som doris gjorde, den va gudomlig! Saffran, vitvin, fiskbuljong, smör och mjöl, salt och peppar- typ! Och min sås var faktiskt inte så tokig den heller, en buljongsås smaksatt med grädde, citron, gräslök och dill. Inte lika god, men god! För första gången jag var i köket på en onsdag hade vi rätt mycket att göra, maten tog till och med nästan slut. Cattas bea va också jättegod! Även om den skar sig och va rinnig, smakade endå underbart! Och sist, men inte minst, kallkökets citronglass! Mumms! Som sagt var, en bra dag i köket, som alltid, men lite jobbigare än vanligt. Vi skulle städa inför ikväll då det var öppet hus också.


När vi slutade så va jag skitstressad, skulle hinna på pressbyrån innan bussen gick. Jag och amanda nästan sprang ner till navet, igentligen onödigt eftersom vi kom ner 10 över och min buss gick 20 över. Jag kunde inte rida idag för det va bara is på ridbanan, så jag fick lov att hitta på något annat. Till Prinsens stora missnöje fick han stå på gången i minst en timme, jag borstade han så han glänste och klippte man och svans idag igen. Denna gång så fick han "halvblodslängd" på manen, han vart en helt annan häst- från att se allmänt busig ut till att se ut som den välutbildade häst han är. Mamma ringde när jag skulle städa och jag pratade med henne ett tag, snacka om att hon hade haft en otursdag idag! Först hade hon slängt mobilen i soporna (!) hur man nu kan lyckas med den bedriften. Sen hade tutan fastnat på bilen! Fan va pinsamt! Nu vet ni vart min otur kommer från. Kerstin kom och hämtade mig när jag va klar och vi åkte hem och ät pannkakor, gott! Sedan vart det tv:n i ett par timmar, ncis (såklart!) och sedan dokumentären om size zero på 3:an.


Nu ska jag försöka få upp min stora röv ur datastolen och gå och lägga mig, men eftersom jag känner mig själv så vet jag att det inte kommer att ske på de närmsta 2 timmarna, minst! Så god natt världen.


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards