Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Denise Julietta - 31 mars 2008 22:13

Hejsan! Nu har skolan börjat igen, och en jävla jobbig första skoldag var det! Jag somnade sent i natt och orkade inte kliva upp nästan när klockan ringde, och jag har nästan somnat på varenda lektion. Hade projekt och företagande imorse och vi ligger verkligen efter, bara för att vi inte är världens mest kreativa människor och inte kunde komma på vad vi skulle ha för företag så känns det som att vi inte kommer att klara kursen för man får aldrig tid att jobba igen innan det kommer en massa nytt vi ska göra. Fy satan säger jag för ämnen som inte har med HR att göra, alledes för mycket plugg! Sedan hade vi handledartid och engelska, fick se på proven vi gjorde någon vecka innan lov, och jag hade verkligen kunnat få MVG på det provet om jag inte hade slarvat så jävla mycket upptäckte jag. När engelskan va slut så va det så jävla roligt, 2 tjejer i klassen, inga namn skrivs, gick in med danne på toa för dom slog vad om att dom skulle våga ha sex på skoltoan. Det va bara det att dom trodde han skulle banga, men det gjorde han inte så till slut sprang dom ut från toan och asgarvade. Sedan skulle vi ha tävling vilken kille som kunde springa fortast med en tjej på ryggen, och danne puttade robin så han och jag flög i backen, fan va arg han vart! Så vi tävlade en åt gången och tog tid, jag och robin vann mot danne och sandra ;P Sedan va det bageri och alla drog hem förutom jag, sandra och malin, för vi har bageri med B klassen. Vi gjorde prinsess- och grodbakelser, dom vart jättefina! Men jag va inte sugen på bakelse idag, så jag gav dom till mamma och micke. Men mamma har inte ätit upp sin, hon tror att jag tänker göra det, men det är för mycket grädde, blä!! Sen har jag bara varit hemma hela kvällen, har ont i hela kroppen efter förra veckans många dagar i stallet. Ska dit imorrn också, hoppas det blir finare väder då än vad det har varit idag!


Imorrn blir det monsterjobbig dag på skolan, undra hur fan man ska klara det när man är så trött som jag är just nu? Men med lite frisk luft och stall arbete imorgonkväll så kanske man är pigg sen igen. Men nu är pausen i 100 höjdare slut, så jag ska gå och lägga mig och kolla på det, för Dennis påstår att det är bra. Puss och Kram mina goa läsare


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 31 mars 2008 00:05

Nu var det alledes för länge sedan jag la in några videor, men det är lite torka på nya favoriter för tillfället. Den här är väl okej endå, men inte världens bästa.

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards