Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Denise Julietta - 24 mars 2008 23:10

Hejsan! Igår blev det så att selli kom hit och gjorde mig sällskap eftersom mamma skulle jobba natten och jag är sjukligt mörkrädd om jag är ensam. Jag tror alltid att någon gömmer sig i mörkret och gör sig beredd att döda mig när jag sover. Fjantigt och orealistiskt, jag vet, men alla har sina fobier och det där är min. Jag och selli kollade på hot rod och supersugen, sjukt fula filmer. Vi somnade rätt tidigt och jag vaknade 4 imorse av att det var svinigt kallt på mitt rum eftersom någon hade tvingat mig att sova med öppet fönster, burr! Men när jag gick och la mig igen så va det varmt och skönt under täcket i alla fall.


Imorse vaknade jag runt 9, men låg kvar till strax före 10 för att vara någotsånär normal. Klev upp och läste tidningen lite och sen gick jag in och väckte selli. Sedan satt vi och lodade framför datorn några timmar innan han åkte hem till alnö. Blir väl till sommarn man träffar honom igen, för imorrn åker han ner till leksand igen. Det blev inte till att åka och titta på tävlingar idag eftersom dom började 10 och då klev jag upp. Så jag har mest suttit vid datorn, legat i sängen och kollar på tv och film och så va jag och mamma upp på södra berget en sväng och tänkte fika, men det stängde precis. Mamma hade lagat gomat också, men det gör hon ju nästan jämt (jag har det i blodet förstår ni, för jag är lik min mamma) och det är alltid lika kul när jag har börjat tycka om någonting som jag inte tyckt om förut, för mamma tror att jag ska hata det i all framtid. Idag åt jag till och med 2 saker som hon inte visste att jag tyckte att det va gott numera.


Imorrn så blir det till att åka upp till stallet på förmiddan, jag kommer inte få en enda sovmorgon på hela lovet tror jag, varenda dag får jag lov att ställa in väckarn. Men det är ju så skönt att komma upp dit och njuta av lugnet så jag klagar inte, jag har så svårt att koppla av, så ensamheten med djuren däruppe ger mig avkoppling. Ingen aning om vad jag ska hitta på på kvällen, nästan alla jag känner säger att dom är hemma och har tråkigt och nördar msn på kvällarna, undra varför man inte umgås istället? Men det kanske beror på avstånden och de kassa kommunikationerna i den här stan, och busspriserna är ju inte heller bra för oss studerande precis.


Nä, nu ska jag gå och krypa till kojs! Känner att ögonlocken börjar hänga längre ner än lovligt. Håll utkik, för ni vet aldrig när det kommer ett nytt inlägg ;) Bye snoookers and friends.


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards