Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under februari 2008

Av Denise Julietta - 11 februari 2008 22:40

Hejsan!! Sitter på mitt rum med sänglampan lysandes i mina ögon och det är väldigt störande. Men vad gör man inte för att tillfredställa andra? Jag har nämligen min gamla webcam bara för mamma har min och ska ta med sig den till Umeå imorgonbitti. Och för att skippa misstolkningar på min komstiga formulering, så var det endast mitt ansikte jag visade, men det var tillfredställande nog. Sitter och poppar en massa skitmusik också, eller 2 låtar i spelningslistan är bra i alla fall, och jag orkar inte lägga in mer bra musik. Jag är en slö människa, jag har inte ens gjort klart läxan som skulle vara klar i fredags. Får göra det imorgonbitti istället, måste åka bussen strax efter 8 hemifrån och jag börjar kvart över 10, det är ju alltid lika trevligt.


Idag har varit en trevlig dag, första lektíonen va väl inte så trevlig men, för surkärringen vi har i projekt och företagande. Jag käkade lunch med daniel, sabbe, katta, kajsa och nadia och satt där i typ 45 minuter och pratade om en massa roliga saker. Inte bara jag som totalt skämt ut mig i mindre nyktert tillstånd. Vandrade över till altinska och på med mina älskade tjocksockar, hade engelska och våran nya rektor kom och sa hej. Sedan hade vi rast så jag sprang på hemköp och köpte en ramlösa för jag va så enormt törstig och sedan sprang jag tillbaka till altinska, bytte om och sedan så sprang jag, kicki och carro upp för trapporna till bageriet. Jag och carro höll på att dö! Snacka om dålig kondis man kan ha! Hade riktigt kul på bageri, dom i B måste tycka att vi är helt knäppa! Men det är väl i princip vad våran klass är känd för att vara också. I alla fall bland dom jag känner i andra klasser. A-laget och B-laget, vilka är bäst? Jo, A-laget såklart! :D Sopa din jävla sopa va ju också populärt. Haha! Aa, rolig lektion va det.


Käk och tv när jag kom hem, sedan blev det lite dator och lite tv och lite dator igen, skulle plugga men det gick ju åt helvete! Som vanligt. Kan inte plugga hemma, det är omöjligt. Snackade med en liten skitunge som för tillfället bor långt borta förut, han kommer hem till veckan, och då har jag lovat bort en björnkram. Har inte setts sen i somras, ska bli kul :) Men det är då det, nu ska jag tvätta bort sminket och gå och slå igång andra avenyn. Natti!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 10 februari 2008 00:33

Hejsan! Här igen, för jag har tråkigt. Töva är en liten by som inte har mycket att bjuda till en tonåring nuförtiden, varför blir denna by bara tråkigare och tråkigare. Hur kul va det inte på den tiden vi hängde tillsammans hela gänget innan ange flyttade. Nu träffar jag ingen av mina kära vänner här ute förutom när jag åker skolbussen på morgonen, om jag har tur. Hoppas det är snön och mörkret som gör att alla gömmer sig hemma hos sig, och att de kommer fram när snön har tinat bort och vi kan tillbringa sommarkvällarna på min altan med vattenpipan igen. Vare sig det blir med töva folket eller om det blir med annat folk så kommer det i alla fall bli till att bada i poolen, basta och röka pipa på altanen hela sommaren 2008, det är en sak jag längtar mig sjuk på! Sommaren 2008, vad kommer den mer att bjuda på? Kommer det bli en bra sommar eller en dålig sommar? Jag vill ha värmen och svaren nu. Jag vill jobba och slippa skolan, se solen och sitta vid ån. Vara vaken hela nätterna och gå ut och ta en cigg i soluppgången, fast jag har slutat röka är det oslagbart. Jag kan till och med tänka mig att ta en kopp kaffe och bara sitta på min bro och filosofera. JAG LÄNGTAR, det gör jag verkligen! Göra upp en eld och fiska svartlistad fisk i bölesjön på den lilla badplatsen, kanske kolla på när solen gå ner och bara mysa. Åh, jag vill göra allt jag gjorde 2007, men göra allting mycket bättre, med nytt folk nya leenden.


Nog om mina framtidsdrömar, jag har ju ett behov att skriva vad jag har gjort idag också, så jag kan kolla tillbaka om några månader och minnas mina dystra kvällar ensam i mitt rum på ca. 7 kvadrat. Efter jag hade bloggat imorse så satte jag mig i vardagsrummet och klarade ut en blacklist förare på nfs most wanted, jag är verkligen fast i det spelet. I alla fall när jag är här, spelar jag det på skönsmon så går det alltid skit, här är allt så lätt. Konstigt det där. När pappa kom hem tog jag en dusch och sminkade mig och fixade håret och sedan skjussade pappa mig till mamma. Jag tog en kopp te med mamma och såg på tv ett tag innan vi åkte till njurunda, först till min moster där dom slog in mormors paket och sedan till mormor och morfar, där vi käkade middag, fika och tårta. alltid lika kul att träffa släkten, alla retar mamma och har allmänt kul. Jag sa något som jag inte kommer ihåg vad det va, så jag skrattade i minst 5 minuter hysteriskt, det va något om mamma, så hon sa åt mig att dricka cola för att jag skulle sluta skratta, då skrattade alla ännu mer för att hon försökte få mig att sluta. Kul va det! Mamma skjussade mig till pappa sen så jag kom hem vid 10 över 8, såg på melodifestivalen, SKANDAL att han från vikingarna gick vidare. Den jag tyckte va bäst, velvets låt, gick inte vidare, även det SKANDAL! När melodifestivalen va slut så såg jag och kerstin lite på grabben i graven brevid innan vi åkte och hämtade tommy och petra på navet, dom kom hem från london. Dom verkar ha haft det jättemysigt, men va riktigt glada att vara hemma. Dom hade varit och sett på greese på samma ställe som jag och mamma såg sagan om ringen när vi va i london. Vi skjussade hem dom och sedan åkte vi hem, jag tvättade bort sminket och satte mig här, sitter och pratar med ett par söta pojkar. Snackade med selli i telefon förut och han va ju lagomt onykter. Hehe! rolig han är pojken ibland. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film eller någon serie på internet tror jag. Eller om ett tag i alla fall. Natti!


Love/DeniseN

9/2

Av Denise Julietta - 9 februari 2008 11:37

Hej! Trött Denise ska försöka blogga idag, får se hur det kommer att gå, kanske så kommer jag råka radera hela mitt inlägg med pekplattan idag också? Eller så kommer jag inte göra det eftersom jag sitter vid den bärbara datorn jag har hemma hos pappa, som har mindre skärm, som gör att jag inte kan klicka på så mycket annat än skrivrutan, och som har pekplattan lite nere i själva datorn vilket gör att det inte är lika lätt att komma åt den som på den andra. Däremot så har den här datorn en tendens till att kunna hänga upp sig helt utan förvarning och det enda som går att göra är att trycka av datorn på strömbrytaren och sedan slå igång den igen. Inte ens cntl+alt+del funkar, ingenting funkar, dumma dator! Men nu ska jag inte kalla min dator dum eftersom den inte har hängt sig en enda gång sen jag kom hit, och det får jag tacka den för.


Gårdagen bestod av skola, fast jag hoppade över svenskan för jag hade inte gjort klart läxan vi hade, ville inte få utskällning. Jag åkte hem och tänkte plugga, men det blev ett avsnitt av en serie jag inte tänker erkänna att jag ser på istället. Övriga lektioner som jag faktiskt gick på va ganska roliga. På näringsläran som vi har på fredagmornar gjorde vi igår en planch med ett vitamin per grupp. Jag och sandra hade ett b-vitamin som hette nicain, vi skulle skriva och sätta upp bilder på vart det vitaminet fanns vad vad det behövdes till i kroppen. Det blev en hel del roliga plancher, vi kommer garanterat att ha roliga bilder att refera till när vi skriver provet om några veckor. Efter svenskan och lunchen, som jag tillbringade hemma, så åkte jag ner till skolan igen och hade engelska, vi fick leka lekar. Först fruktsallad (eller fruitsalad, eftersom det var på engelskan), många skratt fick vi där. Och sedan hela havet stormar, det var rätt kul eftersom vi inte hade någon musik och dom som åkte ut fick sjunga. Sedan tyckte våran lärare att det räckte och vi fick sätta oss och jobba, det var inge jobbigt så det gick fort. Vi slutade runt 2, och då ringde jag min syster och hörde om hon var kvar på stan, och det va hon. Jag gick och mötte henne och Lisa på kina vid navet, där dom hade suttit och lunchat i över 2 timmar. Jag fick åka hem med carro, men först skjussade vi hem Lisa. När jag kom innanför dörren hemma så skulle mamma åka och handla så hon frågade om jag ville följa med, och det gjorde jag. Vi träffade mormor och morfar på ica, morfar är så rolig han, mamma tutade på honom när vi såg han på parkeringen, då stog han bara och stirrade på oss. Sedan sa han att han visst hade sett att det va vi, fast det inte såg ut som så. När vi kom hem så gjorde mamma lax, gott! Jag packade ihop mina saker efter maten och mamma skjussade mig hem till pappa. Vi såg på tv och carro och per kom förbi och fikade. Jag gick och la mig och såg på fråga olle på kanal 5s hemsida när let's dance va slut och somnade innan programmet va slut, hur kan jag va så trött? Vaknde vid 7 imorse av att datorn lyste mig i ögonen, slog igen locket skitsur och somnade om. Vaknade vid 10 och klev upp och fikade. Pappa och kerstin är i birsta så jag tror jag ska gå och spela lite tv-spel nu. Ska till mormor och äta middag ikväll, hon fyllde år i veckan, ska bli trevligt. Det är alltid kul att vara hos mormor och morfar :) Ha en fortsatt bra helg läsare.


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 7 februari 2008 19:46

Skön låt som gärna ingår i min spelningslista :)

7/2

Av Denise Julietta - 7 februari 2008 19:24

Nu vart jag sur, hela mitt inlägg försvann och jag orkar verkligen inte skriva om hela! HATA HATA HATA pekplattan på datorn! Fuck!


Skriver lite om idag ialla fall. Surkärringen som vi har i projekt och företagande tror jag alla ville DÖDADÖDADÖDA idag! Fan vad hon är störd! jag och ange åkte till stallet runt 1 tiden och red ut i solen, va hur mysigt som helst! Förutom när prinsen började skena. Jag vart så chockad så jag kommer fan inte ihåg mer än att jag skrek ANGE, STANNA! och prinsen drog tyglarna ur handen på mig i fullt sken. Fan vilken tur att det aldrig kommer bilar efter den där vägen! Selli smsade mig när vi va ute och red också, ingen kan säga saker som är så söta som han kan ibland. Vissa saker värmer mer än vad man tror dom ska göra. Anges mamma kom och hämtade oss och jag tog bussen hem från bergsåker, och det är alltid lika kul att lukta häst på stadsbussarna, hmm. Och fast jag har kläderna i sadelkammaren, i väska så börjar dom lukta. Hua! Sedan jag kom hem har jag lagat mat och jäst i soffan, skönt!


I belive in happy endings, but were is mine?


Love/DeniseN

5/2

Av Denise Julietta - 5 februari 2008 21:13

Hejsan! Here again. Ny vecka, nya bekymmer. Igår så va det skola som vanligt, hade projekt och företagande första lektionen, gick väl lika dåligt som alltid, vi har inte kommit på vad vi ska ha för företag ÄN. Har ingen aning om hur vi ska komma på något, det jag tycker är kul, tycker inte sandra är kul, och tvärt om. Blir ju inte bättre av att våran lärare är en surkärring. Efter den lektionen hade vi lunch, jag och sandra gick ner på hemköp och köpte fika eftersom det va äcklig lunch på skolan, och sedan gick vi till bankomaten och jag tog ut pengar till klippningen som jag hade bokat om på morgonen till en tidigare tid. Efter det gick vi upp på altinska och käkade och efter ett tag kom grabbarna, sandra hade köpt en tidning som hon satt och bläddrade i och på sidan med alla kädisar som visar muffen så vart alla intresserade. Hur fan kan dom va så dumma så att dom sätter sig i situationen att någon fotograferar mellan benen på dom?! Det är mycket man aldrig kommer att fatta. Vid kvart i 1 när dom andra skulle börja drog jag iväg till waterbellis och klippte mig. Det va verkligen jätteskönt med huvudmassage när hon tvättade håret på mig! :) Frisyren blev bra tycker jag, inte för kort och endå gjorde hon en snyggare frisyr och klippte lugg på mig. När jag va klar där så kilade jag tillbaka till skolan och kom precis till engelskan när vi skulle sluta. Sandra hade utvecklingssamtal så jag satt och väntade på henne och sedan gick jag upp till Gunnar och sa att jag mådde dåligt och inte kunde komma på Bageri och Konditori. Jag ringde och sjukanmälde mig och sedan så gick jag och sandra på stan och fixade några saker innan jag drog hem. Käkade middag och sedan la jag mig och pluggade innan jag dog i sängen för dagen.


Idag då? Började halv 9 imorse med företagsekonomi, gick finfint att jobba idag, hann med nästan allt vi skulle. Gick sedan en våning när och hade svenska, gick skit! Kommer aldrig få klart den där jävla uppgiften, hjärnan vill inte jobba med det. Satt och snackade med alla istället och lyssnade på musik. Efter det gick jag ner till matsalen och käkade med killarna och sedan gick vi till altinska, träffade ange där och sa grattis till henne, hon fyller nämligen 18 år idag. Nu vet jag vem som kommer få köpa snus åt mig i alla fall :P Varför ska man vara 18 när man snart har en hel klass med 18-åringar? Hehe! När vi snart började så drog vi tillbaka till hedbergska och hade storköksteori, såg en film där dom styckade ner en gris och sedan gick vi igenom matsedlarna. Fick även tillbaka provet vi gjorde förra veckan, fick 1 poäng under max, rätt nöjd! :) Jag hade igentligen 4 fel, men eftersom man fick 3 poäng om man svarade på allt så fick jag bara 1 fel. När vi slutade där så hade vi engelska på altinska, så vi gick dit och jag gick ner och tog på mig tjocksockar istället för skorna, och sedan när jag kom upp och skulle göra något så va golvet lite halt under mina sockar så jag drog fetvurpen mitt i korridoren! Så jävla fult! hahaha! Hade en lika tråkig engelska lektion som vanligt och sedan hade vi alkoholhantering. Det måste nog va den bästa lektion vi har, då får jag diskutera :D Intressant är det som tusan också. Fick sluta tidigare, men jag hade precis missat min buss så jag åkte hem och åt middag och sedan så skjussade mamma mig till stallet. Anna va också där så jag pratade med henne lite, kul tjej det dära. Jag red barbacka idag också, va mys, men det blev så varmt så jag fick ta av mig jackan fast det va minusgrader. Mamma va ju rolig hon också, hon sprang omkring i hästarnas fotspår och lekte. Hon va så kul att kolla på! hehe! Sedan skulle hon tävla med prinsen, men jag manade på honom till galopp så då gav hon upp för hon insåg att hon inte hade någon chans. Sedan skulle jag lära henne LC programmet i dressyr, men hon orkade inte springa. Konstigt? Det skulle inte jag heller göra, inte ens på den lilla ridplanen som dom har däruppe. När jag tyckte att jag va klar så hoppade jag av prinsen och så tog ledde mamma upp honom till stallet, och han gnuggade av sig allt slem mot henne :P Jag fixade prinsen och sedan i stallet innan jag bytte om och vi åkte hem. När vi kom hem så drack jag och mamma te och åt semla, gott! :) Såg på bygglov och nu medans jag har skrivit har jag sett på house. Nu är det duschen som gäller så man blir lite fräsch igen efter stallet. God natt!


Love/DeniseN

3/2

Av Denise Julietta - 3 februari 2008 13:46

Hejsan! Söndag, veckans allra slappaste dag! Sitter här i mysbyxor och en stor t-shirt och dunkar lite mimikry. Är rätt trött, snackade i telefon till 5 (!) i natt.


Vad har jag gjort sedan sist då? Jo, igår så vaknade jag klockan 10 typ efterssom jag somnade i soffan runt 10 i fredags, haha! Jag käkade frukost och ringde syster och sedan nördade jag mig vid datorn och fixade iordning mig. Sedan kom carro och per och hämtade mig och vi åkte först på fyndlagret och erikshjälpen och sedan på birsta city. vi käkade på donken och sedan skjussade dom hem mig. mamma skulle ha videokonferans så jag lagade mat, va jättegott, men det va godare kallt än varmt. Kycklingkladd i tortillabröd som man hade i ugnen. Bra förklaring? Vi käkade och sedan så satte jag mig vid datorn och snackade med en skitunge, och vem hade rätt, jo kanske jag! Sedan åkte jag med mamma till syrran och hämtade mitt tv-spel och sedan hem igen och hon åkte och jobbade, och jag städade till på mitt rum, tog en dusch och la mig och spelade NFS most wanted, men jag va för trött så det gick åt helvete så jag stängde av och såg på tv istället. jag tvärslocknade och vaknade halv 3 av att min telefon ringde, svintrött och snus i hela käften, mumms! hade somnat med snusen inne :S Det va en trevlig överraskning att höra vem det va som ringde, jag blir alltid glad av att prata med dig. snackade bra nog länge, vid 10 i 5 sa vi god natt. somnade efter ett tag och vaknade vid halv 12 tror jag. klev upp och gjorde frukost som jag åt i sängen och kollade på let's dance reprisen, halva i alla fall. missade samma saker som jag missade i fredags, typiskt! sen har jag spelat lite nfs och suttit här lite, jag är sugen på att hitta på något, men det är för kallt ute för att jag ska vilja gå ut. blir väl till att ligga i sängen hela dan, mamma ska färga håret på mig sen också :) har klipptid imorrn, men jag måste boka om den, dum som jag va så bokade jag mitt under min bageri-kurs, duktigt! ska kila nu, hejs!


Love/DeniseN

1/2

Av Denise Julietta - 1 februari 2008 21:32

Hejsan! Nu är det helg igen också.. sitter hemma nu och håller på att somnar, jag måste fan va sjuk eller nåt, är trött jämt! Dagen idag har i alla fall varit ganska kul, men började slött. Kom till skolan och hade glömt att vi hade prov, gick dåligt, tur att det va typ 15 frågor. Vi fick gå typ efter en kvart, så vi hade rast i över 1½timme, gick upp till bageriet och hämtade mina vetebröd och sedan gick jag och sandra till datasalen på hedbergska och satt där och drack saft och mumsade bulla. sedan gick vi upp och satte oss utanför klassrummet och jag skrev lite på det vi skulle ha på svenskalektionen, sandra va ett åskmoln idag så jag gjorde mitt bästa för att hålla henne på bra humör, men jag tror inte det gick så himla bra.. alla har vi våra dåliga dagar, och sandra är livsfarlig när hon har sina :P i alla fall så hade vi muntlig redovisning på svenskan. efter det så hade vi lunch så jag, sandra, robin och danne gick ner och köpte med oss mat från donken som vi åt på altinska. och efterssom vi är så mogna så hade vi sugrör-skjuta-papper-krig och jag jagade danne genom skolan, kanske inte så smart med tanke på att det va gäster i hela huset för bageriet va öppet. robin höll verkligen på att skrämma livet ur mig när han hade gömt sig bakom ett skåp när jag skulle gå upp för trappen, fy fan! sedan så satte vi oss i sofforna och lyssnade på musik och jag fick massage, skönt! :D Sedan hade vi engelska, jag "råkade" välta dannes stol så han ramlade i golvet, haha!! Han fick bara igen för att han skjöt papper på mig, sådetså! ¨


Sedan när vi slutade så gick jag, danne och carro först upp till bageriet och hämtade bullar och sedan följde jag och carro danne halvvägs till bussen och vi gick och kikade på kläder, jag köpte 3 tröjor, riktiga fynd. Carros syrra skulle gifta sig idag, så när dom va och hade cermonin så följde jag med carro till deras hotell och la rosenblad på deras säng och carro ställde dit en present och ett kort. sedan kilade vi ner på navet och tog bussen till BC, kikade runt lite och jag hittade ett par byxor som jag köpte. vi tog halv 5 bussen in till stan och eftersom jag precis missade kvart i bussen på navet så fick jag vänta till 5 bussen som jag åkte hem.. käkade med mamma när jag kom hem och sedan så skulle jag gå och köpa en dricka och ett par mango, då kan jag inte handla för det är nå jävla tele-fel som gör att det inte funkar, och det är samma fel som gör att vi inte har någon hemtelefon och det är ytterst irriterande!!! Men för ett tag sedan så ringde min kära syster och sa att jag skulle komma ut om 5 minuter, då hade hon varit och köpt min favvodricka, favvochips och en mango åt mig, hur söt kan man bli?! älskar min syster! Nu ska jag antingen dra igång en film i vardagsrummet, för ovanlighetens skull eller så ska jag lägga mig och kika på någon film jag har på datorn.. Take care<3


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards