Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 11 februari 2008

Av Denise Julietta - 11 februari 2008 22:55

Är det bara inte för tragiskt? När vi äntligen trodde vi skulle bli av med den för alltid, då gör han en engelsk version på den!!! Kunde han inte i alla fall göra en helt ny låt om han nu ska göra någon? Mer NY musik åt folket! Istället för den här skiten. Nu är ni varnade, det kommer bli en ny sommarplåga om ni gör den till det.

Av Denise Julietta - 11 februari 2008 22:40

Hejsan!! Sitter på mitt rum med sänglampan lysandes i mina ögon och det är väldigt störande. Men vad gör man inte för att tillfredställa andra? Jag har nämligen min gamla webcam bara för mamma har min och ska ta med sig den till Umeå imorgonbitti. Och för att skippa misstolkningar på min komstiga formulering, så var det endast mitt ansikte jag visade, men det var tillfredställande nog. Sitter och poppar en massa skitmusik också, eller 2 låtar i spelningslistan är bra i alla fall, och jag orkar inte lägga in mer bra musik. Jag är en slö människa, jag har inte ens gjort klart läxan som skulle vara klar i fredags. Får göra det imorgonbitti istället, måste åka bussen strax efter 8 hemifrån och jag börjar kvart över 10, det är ju alltid lika trevligt.


Idag har varit en trevlig dag, första lektíonen va väl inte så trevlig men, för surkärringen vi har i projekt och företagande. Jag käkade lunch med daniel, sabbe, katta, kajsa och nadia och satt där i typ 45 minuter och pratade om en massa roliga saker. Inte bara jag som totalt skämt ut mig i mindre nyktert tillstånd. Vandrade över till altinska och på med mina älskade tjocksockar, hade engelska och våran nya rektor kom och sa hej. Sedan hade vi rast så jag sprang på hemköp och köpte en ramlösa för jag va så enormt törstig och sedan sprang jag tillbaka till altinska, bytte om och sedan så sprang jag, kicki och carro upp för trapporna till bageriet. Jag och carro höll på att dö! Snacka om dålig kondis man kan ha! Hade riktigt kul på bageri, dom i B måste tycka att vi är helt knäppa! Men det är väl i princip vad våran klass är känd för att vara också. I alla fall bland dom jag känner i andra klasser. A-laget och B-laget, vilka är bäst? Jo, A-laget såklart! :D Sopa din jävla sopa va ju också populärt. Haha! Aa, rolig lektion va det.


Käk och tv när jag kom hem, sedan blev det lite dator och lite tv och lite dator igen, skulle plugga men det gick ju åt helvete! Som vanligt. Kan inte plugga hemma, det är omöjligt. Snackade med en liten skitunge som för tillfället bor långt borta förut, han kommer hem till veckan, och då har jag lovat bort en björnkram. Har inte setts sen i somras, ska bli kul :) Men det är då det, nu ska jag tvätta bort sminket och gå och slå igång andra avenyn. Natti!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards