Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under februari 2008

Av Denise Julietta - 24 februari 2008 21:30

Hejsan! Och så närmar vi oss slutet på ännu en helg. Fett tråkig helg dessutom, men så är det ju när dom man kallat sina kompisar skiter totalt i vad dom lovat.. I alla fall så igår va jag ensam nästan hela dagen, låg i soffan och läste da Vinchi koden, bra bok. Pappa och kerstin kom hem frammåt kvällen och min lugna dag tog slut. Såg på halva let's dance och sedan gav jag upp och satte mig vid datorn och tjurade istället. Tänkte lägga mig och kika på film men min dator hängde sig som vanligt, så jag läste tills jag somnade.


Idag så vaknade jag runt halv 10, ehh! Fikade lite och sedan la jag mig i soffan och kollade på 2 beck fílmer eftersom det va beck maraton idag på tv1000 nordic. Duschade när jag lessnade och sedan åkte jag och pappa till birsta, jag fick ett schabrak som jag tänkte köpa till prinsen. Och så köpte jag lite småtjaffs på ÖB. Åkte hem och käkade middag och såg på mannen med järnmasken eller vad den heter.. sedan kollade jag på top model och när det va slut så åkte jag med kerstin och låste westhagen och IP. När jag kom hem satte jag mig här och mår verkligen dåligt nu, magsjuka tror jag. så jag ska gå och sova mig frisk nu, för imorrn blir det södrabacken med malin :D Natti!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 22 februari 2008 22:21

Flerence valentin är skön som fan! Kan även rekomendera upp på sociala, ner på systemet Med samma artist. 

Av Denise Julietta - 22 februari 2008 21:42

Hejsan! Nu har jag inte bloggat på länge igen, jag ber om ursäkt men har faktiskt inte orkat!

Om jag inte minns helt fel så va det i måndags jag bloggade sist så jag börjar väl med tisdag. Va på framtids och utbildningsmässa då, åkte med sandra och hennes mamma från stan. Gick med sandra först och sedan kom malin. Va allmänt jättedrygt och man fick bara en massa tidningar från ställen man inte va intresserad av. Träffade selli också, som jag inte hade träffat sedan i somras, det var trevligt. Gospojk, synd att han bor så långt borta så man inte får träffa han så ofta. När vi va less på mässan så åkte jag ner på stan och köte en blomma till mamma som fyllde 45 år, sedan åkte jag hem och käkade middag. Senare på kvällen kom mormor & morfar, morbror & hans fru & mina kusiner, och carro & per, så vi fikade och pratade.


I onsdags så hade vi restaurangen på skolan, jag va trött och irriterad mest hela dagen, men det gick bra endå. Vi gjorde paprikaschnitzel och entrecote, och jag lyckades inte klanta till någon uppläggning allt för mycket denna gång, framsteg! När vi slutade åkte jag hem och jäste ett tag och sedan åkte jag till stallet med kvart i 7 bussen. Det gick bra att rida och det va skönt att bara vara själv i stallet, få känna lugnet ett tag. Mamma kom runt 10 och så åkte vi hem och jag käkade lite och duschade, jag fattade inte att klockan va runt halv 12 när jag va klar, jag trodde klockan va runt 10, jag är sån vanemänniska, så jag kunde inte somna alls i tid.


Eftersom jag inte kunde somna på kvällen innan så kunde jag knappt kliva upp ur sängen igår, jag va typ död och ville bara somna om. Tog mig till skolan i alla fall, fick springa till bussen, vilket i och för sig börjar bli en vana nuförtiden. Jag kom lite sent till gastronomin tror jag, men det gjorde inte så mycket. Vi fick lyssna på en saga, som man inte fattade någonting av, en massa mattermer man aldrig hört förut. Sedan pratade vi om vilka restauranger i sverige som har michelinstjärnor och hade frågesporttävling, och denna gång vann mitt lag. Men det var verkligen inte min förtjänst, jag va så jävla seg igår. Sedan hade vi projekt och företagande med surkärringen, och hon var faktiskt ovanligt "snäll". Vi gick ner i datasalen och jag och sandra kom äntligen igång med vårat projekt, några veckor försenade. Det va faktiskt ganska kul att inreda våran butik, vilket vi måste göra för att veta hur mycket allt kommer att kosta. Efter det hade vi lunch, så jag, carro och sandra gick och käkade pizza och sedan skrattade vi och dummade oss hela vägen till åvik. Hade idrott, eller mest hälsa den här gången, gick igenom anatomi typ och gjorde en massa fula saker för att få bättre hållning. Jag hade ingen företagsekonomi så ange hoppade över sitt valblock så åkte vi tidigare till stallet. Vi red i över 1 timme, och det brukar vi aldrig göra, så när mamma kom fick hon vänta. Jag vart så stolt över henne, hon har verkligen kommit över sin rädsla för hästar, hon ledde ut prinsen helt själv i hagen. Jag lärde mig göra bakdelsvändningar också, har aldrig fattat hur man gör, men ange är så duktig på att lära mig saker. När jag kom hem tog jag ett bad och myste och sedan kollade jag på du är vad du äter och min favvo gordon's kitchen nightmares.


Idag så missade jag bussen jag skulle åka och fick springa till nästa, hur lyckas man? Tur för mig att det va en förvirrad kärring som klev på sist så jag han springa dit och knacka på bussdörren. Satt och flåsade ner till stan för jag va så anfådd, snacka om att jag har fått sämst kondis, det är värre än någonsin! Jag hade inte missat så mycket av lektionen för dom började senare på näringsläran, vi gjorde något papper och sedan fick vi sluta. Gick och käkade lunch när matsalen öppnade och sedan hade vi svenska. Jag hade inte varit på svenskan på jättelänge så jag hade inte en aning om vad dom höll på med, men eftersom svenskan har gått bort så mycket så va det bara en lektion jag hade missat. Jag och malin satt mest och ritade på våran uppgift hela lektionen. När den va slut så hade vi lunch, men eftersom vi redan hade käkat så gick vi på altinska och köpte gofika. Jag köpte en princessbakelse åt patrik, en munk åt daniel och ett wienerbröd åt mig för 17 kr, det tycker jag är bra pris. Vi satte oss i uppehållsrummet och fikade och pratade om "spöken". Det är svårt att inte tro på övernaturliga saker när malin berättar om allting som hon varit med om. Sedan hade vi engelska och gick igenom till provet, kommer bli värsta monsterprovet, hua! Sedan fick vi sluta, jag tog bussen hem och packade ihop mina saker och vid 4 kom pappa och hämtade mig. Vi skjussade hem hans arbetskompis och sedan åkte vi och handlade, när vi kom hem så lagade jag mat och sedan tog jag med mig kenzo och gick till rasåsgården och köpte godis. Va glashalt ute, men det gick. Gjorde fruktsallad när jag kom hem och sedan kollade jag på let's dance och käkade godis och fruktsallad. Nu sitter jag och väntar på att man ska få se vem som åker ur let's dance och sedan ska jag lägga mig och kika på nåt programm om jag hittar nåt bra på svt's eller kanal 5's hemsida. Min dator hänger sig nämligen varje gång jag kör igång mitt nedladdningsprogram, vettefan vad det är för fel, den som vet kan ju kommentera. Vi har ju fått snabbare internet i töva nu, så det är ju synd att man inte kan tanka filmer. Nu ska jag dra mig vidare. Ska försöka uppdatera oftare, för er och min egen skull. Take care <3


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 18 februari 2008 21:40

Jag lever på hoppet, men ingenting tycks ändras hur länge jag än väntar.

Jag vill förändra, men hur gör man det när ingen annan vill förändra?

Jag vill försvinna, börja om på nytt, få ett liv värt att leva. Här finns ingenting för mig, jag har insett att stan är för liten. Alla vet för mycket, och det man inte vet tar man lätt reda på. Det jag har gjort vid svaga tillfällen tidigare för jag betala för så länge jag stannar här. Jag förstår inte hur det kan vara så, sluta döma, lär känna.


Om lite mer än 1 år kan jag göra vad jag vill, äntligen. Då ska jag förverkliga drömar, börja om på nytt på en plats långt borta från staden där allt som händer ekar mellan bergen. Jag tänkte i början av vintern att jag aldrig kommer våga flytta från Sundsvall, nu kan jag inte vänta att få komma härifrån. Om vi fortfarande vill samma sak som vi pratar om nu så kommer jag och mamma flytta tillsammans, vi kommer inte bo tillsammans, men i samma stad. Även när jag är vuxen så vill jag inte vara utan min mamma, hon betyder mest för mig, den enda som alltid finns och alltid har funnits där. Det som är så himla bra är att både hon har och jag kommer ha jobb där vi kan jobba precis vart vi vill i hela världen. Jag ska uppfylla mina drömar så jag kan komma tillbaka till sundsvall full av upplevelser och stanna här och leva mitt liv. Mamma ska uppfylla sina drömar som hon aldrig har gjort, hon har aldrig bott utanför sundsvall. Och vem fan vill bo hela sitt liv här? Inte vi i alla fall.


Tankar från ensamheten av en ung människa med siktet inställt mot framtiden istället för åt fel håll. God natt.

Av Denise Julietta - 18 februari 2008 18:21

Hej! Nu har jag lite tid och ork till att blogga, så jag kanske ska skriva några ord om min helg.


I lördags vaknade jag alledes för tidigt, som vanligt. Pappa och kerstin va på IP och jobbade så jag va ensam hemma. Kerstin kom hem en snabbis och duschade bara. Eftersom jag va uppe så tidigt så slapp jag stressa. Jag strök kläder, målade naglar och fixade sminket och håret. Vid strax före 4 kom pappa och hämtade mig och skjussade mig till stan, jag gick till donken och mötte carro och kicki och sedan gick vi till nytorget där våran skjuss väntade. Vi åkte med henne till wärsta där vi skulle jobba, jag fick hjälpa kocken i köket mesta delen av kvällen, men jag serverade också lite. Och en massa diskande, fy fan va jobbigt det va i klackar! Vi slutade runt halv 12 och då kom tommy och robin och hämtade oss. Vi ville åka på max och käka, men vi ångrade oss och köpte bara en dricka var, tommy och robin hade åkt iväg så jag riingde dom och gick och köpte en dricka till mamma. Jag va sugen på att hitta på något så jag frågade om vi kunde åka runt lite med dom i rallybettan som jag kallade robins bil. Och så gjorde vi det, jag va ner och körde lite på kuben plan, och tommy va verkligen livrädd! Jag skämde som vanligt ut mig en jävla massa, förlåt tommy och robin, det va too much för er. Vi åkte ut till söråker och släppte av carro, jävlar va rallybettan fick jobba, gick väl 140 eller nåt på motorvägen, tilläggas bör att det är en jättegammal saab och vi va 5 pers i bilen. Efter det åkte vi ner till stan och släppte av kickan och sedan skjussade dom hem mig.


Igår så hade jag riktigt ont i huvve när jag vaknade, käkade lite frukost och tog en alvedon och sedan bar det av mot stallet. Hämtade upp ange på vägen. Sedan fick jag för mig att jag skulle byta spån hos Prinsen, bra jobbat denise. Orkade inte och gjorde typ hälften, och la in nytt spån. Sedan kom anna och hennes kompis och red med mig och ange, alla red barbacka och sedan la vi ut cavalletti, prinsen va så fjantig så han hoppade över bommarna. Jag höll på att flyga av för jag va inte beredd en enda gång. Sedan fick anna prova på att rida prinsen för hon aldrig hade ridit en storhäst förut och jag red katla ett tag. den hästen är ungifär till midjan på mig. Men hon tjurade så mycket så jag gick omkring med henne istället. Sedan tog vi upp hästarna och städade i stallet och sedan fixade vi tillbaka bommarna och gunvor kom och hämtade oss. jag tog bussen från bergsåker och tog en dusch när jag kom hem. skulle åka och käka med tommy men han tjurade på som vanligt och jag fick käka nå tråkmat hemma. snacka om knepig min bror är, här ska man bjuda han på mat och så tackar han nej. satte mig och såg på film tills mamma skulle ha datorn och fick sitta och läsa tills hon va klar för mamma satt på mitt rum och micke va i vardagsrummet så jag kände mig hyffsat utsatt, stackars mig. la mig och kollade på wallander när den började och sedan somnade jag.


Idag så åkte jag ner till stan och hade projekt och företagande, vilket misstag. jävla kärring vi har till lärare där! och ja, hon är verkligen det! Hon skällde på oss HELA tiden, sedan tvingade hon mig, kicki, carro, catta och nadja att sätta oss på stolar i mitten av klassrummet. sedan typ skällde hon på catta och nadja som inte hade gjort nåt och hyttade med en penna i ansiktet på catta, helt störd kärring. Fick höra att hon har blivit anmäld till rektorn flera gånger, konstigt att hon överhuvudtaget får jobba kvar, inte ens andra lärare tycker om henne. När vi äntligen fick sluta så gick jag, carro, kicki och sandra ner på bangkock city och köpte mat och gick upp på altinska och käkade. Sedan knäppte vi lite roliga kort som jag kommer dela med mig av på bilddagboken, i alla fall vissa :P När lunchen va slut så hade vi engelska, såg på ett avsnitt av serien vi kollar på och sedan hade vi klassrådstid och fick sluta. Jag och daniel satt kvar och nörade oss lite, en del roliga kort blev det. Halv 3 började vi uppe i bageriet och idag bakade vi mjuka kakor, jag kicki och carro bakde amerikanska muffins, gott! Några dryga sms hanns det med också, nu är det finito! :P Sedan gjorde vi marsipanrosor och fick sluta tidigare, jag tog 6 bussen hem och nu ska jag snart käka tänkte jag. Ikväll blir det till att jäsa och imorgon ska vi på gärde på någon mässa, ska möta sandra i stan klockan 9 så får vi skjuss med hennes föräldrar eftersom vi inte vet vartifrån och när bussen går från hedbergska. Ha en bra kväll!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 15 februari 2008 18:21

Hade kunnat vara hur bra som helt om det inte hade varit för att mange schmidt är så dålig, eller i alla fall om jag hade tyckt att han va bra.

Av Denise Julietta - 15 februari 2008 13:37

Hejsan! Nu är jag tillbaka, det var ju några dagar sedan jag skrev sist. Jag ber om ursäkt och hoppas det inte gör allt för mycket. En hel skolvecka har gått och massor har hänt orkar inte dra allt för mycket. I tisdags va jag och red efter skolan, gick sådär, tränade på volt och det har jag inte gjort på länge så han ville inte ställa sig riktigt innåt, men han är endå min gos. I onsdags hade jag servering på skolan, vi skulle vara 5 stycken plus en i disken, när jag kom på morgonen va det bara jag och kicki plus doris i disken. Typiskt, men vi kände att vi skulle klara det endå eftersom matsalen är så pass liten, men vi hade 27 gäster som skulle ha mat samtidigt och köket och servisen är inte så bra på att prata med varandra. Malin kom i alla fall runt 9 efter att hon hade haft utvecklingssamtal och hon stannade fast hon hade tänkt åka hem. Vi jobbade skitbra tillsammans och fick jättemycket beröm från både gäster och lärare, vi fick till och med dricks av ett par gäster som äter där varje dag och som aldrig lämnar dricks i vanliga fall. Skitkul dag! Farmor och carro kom också och åt, dom verkade också nöjda :) Igår så hade vi ingen lärare på gastronomin, så vi såg en film om kocklandslaget från 1999 när dom va på olika platser i världen och kollade på hur deras matkultur såg ut. Tråkigt, men det dög. Sedan gick vi till hedbergska, då stog ´gruppen musikpolisens bil på parkeringen. Då sa jag "titta polisen är här" Och så svarade jag tror det va carro "dom är här för att ta mig" Sedan kom vi upp och såg att det va musikpolisen, så började alla asgarva. Hade prov på projekt och företagande, gick sådär, borde i alla fall få G hoppas jag. Fick gå när vi va klara, så jag och malin gick på åkersvik och käkade och jag hjälpte henne att plugga på för körkortet lite. Sedan gick vi och satte oss i omklädningsrummet och då ringde ange och frågade om jag hade någon malin nyberg i min klass, så jag sa att hon satt där med mig och malin vart nyfiken. Hon va stensäker på att det va sandra som hade ringt, så jag lät henne tro det. När ange kom med lily så fick malin ett anonymt alla härtans dags hjärta med geléhjärtan i. Hon hade ingen aning om vem som hade skickat det, mystiskt. Sedan så övertalade malin mig att vara med på gympan och åka skridskor, gav med mig till slut och va med, det va faktiskt riktigt kul. Men det är ju bara för att min klass är så go! Vi lekte (ovanligt va?) under hökens vingar kom. Sedan så hade vi företagsekonomi, jag och daniel satt mest bara och flamsade. Va döhungrig och trött. Fick sluta tidigare och skyndade mig ner till navet och mötte ange och tog bussen med henne till stallet. Jag va på lite halvdåligt humör, fast jag försökte pigga upp mig med en snickers. Jag gled på mina skor hela vägen till stallet, och det va skitkul, för jag är en lättroad människa. Jag longerade prinsen, som tjurade idag igen, men inte lika mycket. Och så red jag hugur ett tag, han va grymm på western, måste ha tränat det tidigare. Pappa kom när vi fortfarande va kvar på ridplanen så vi fick skynda oss, så mycket som jag kunde för jag vill inte stressa i stallet, prinsen ska ha den tid han är värd. Sedan skjussade vi hem ange och jag gick in och köpte en pizza. Kollade på tv hela kvällen och somnade i soffan, vaknde typ 2 inatt och gick och la mig i min säng.


Idag så har jag legat i soffan och kollat på tv innna jag bestämde mig för att jag inte kunde vara inne hela dagen, så jag tog med mig kenzo och sparkade bort till åkern typ 1½km härifrån och där fick kenzo springa lös ett tag, men han är så lat så han sprang bara när jag kastade pinnar åt honom. Satt där i solen ett tag och sedan sparkade jag hem igen. Nu ska jag slänga in en ny maskin tvätt med kläderna jag ska ha när jag jobbar imorrn. Ska servera bröllop med kicki och carro, fy vad jag är nervös, hoppas det går bra! På återseende.


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 11 februari 2008 22:55

Är det bara inte för tragiskt? När vi äntligen trodde vi skulle bli av med den för alltid, då gör han en engelsk version på den!!! Kunde han inte i alla fall göra en helt ny låt om han nu ska göra någon? Mer NY musik åt folket! Istället för den här skiten. Nu är ni varnade, det kommer bli en ny sommarplåga om ni gör den till det.

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards