Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under december 2008

Av Denise Julietta - 22 december 2008 15:48

Hejsan! Jag är nöjd nu! Rikard, min ständiga datasupport, berättade hur man ställde in vilken bildskärm som ska vara primär bildskärm och nu har jag testat och det funkade! :D Bärbara datorn är tillbaka på mitt skrivbord nu och det är sååå skönt! Förutom att ställa tillbaka bärbara, koppla in alla kablar (och de är inte få) och ta bort allting från stationära så har jag städat, städat och städat! Jag tog bort allt från skrivbordet och dammtorkade där, är det konstigt att jag är förkyld jämt? Fan vad damm det va där! Jag har också dammsugit, men det är jag inte riktigt klar med än, tänkte dra igenom hela lägenheten för det är barr överallt!


Igår efter att jag hade bloggat så tyckte mamma att jag skulle hjälpa till att klä granen och eftersom jag inte har hjälpt till med någonting nästan så gjorde jag det, den vart hur fin som helst! Bara silver och gröna kulor, vi får dock se hur länge den står kvar för katterna va på den redan igår och försökte riva omkull den. Efter det  va det hästhoppningen från London, och det va verkligen en pinsam tävling! Bara en enda ryttare hade 0 fel i grundomgången så hon fick hoppa om mot den som hade 1 fel och lägst tid. En svensk va en halv sekund ifrån omhoppning, men hon hamnade i alla fall på 3:dje plats :)


Nu måste katterna få mat och så ska jag försöka lista ut om mamma hade tänkt att jag ska få någon middag idag eller om jag har oturen att måsta tänka ut någonting själv, omotiverad! Först blir det i alla fall en rök i snöstormen.


Tomten jag vill ha en riktig jul, som sån som man har när man är liten.

Av Denise Julietta - 21 december 2008 14:41

Hejsan!! För att variera min dag lite så tänkte jag blogga lite istället för att ligga i sängen som jag har gjort sen jag vaknade, intressant dag va?


Igår så åkte jag i alla fall till tommy och emma när jag hade bloggat. Dom tänkte åka på fest, men jag och emma stannade hemma istället. Vi satt och snackade lite och efter inte ens en halvtimme kom tommy och henke tillbaka, det hade tydligen inte varit någon rolig fest. Vi bestämde oss för att åka runt lite så jag drog på mig ansiktet och sedan åkte vi in till stan, där va det inge folk (senare på kvällen insåg vi att det va för att klockan va runt 9 bara). Vi åkte hem till henke istället där vi spelade GH tills alla lessnade, då åkte vi på rackartyg och sedan en sväng och hjälpte någon som dom kände att komma lös för hon hade kört fast i snön. Efter det fick jag skjuss hem eftersom jag hade så ont i huvudet. Jag slog igång mysteriet på greveholm och somnade, skönt :)


Idag har jag som sagt legat i sängen hela dagen, har kollat på alla avsnitt av mysteriet på greveholm och så typ bakom kulisserna på Top Model. Mysteriet på grevegolm fick mig att börja fundera lite, vart har meningen med julen tagit vägen? Jag blir så less på att alla bara verkar bry sig om julklapparna, är det för att alla tar för givet att hela familjen är samlad eller bryr man sig inte? Jag tycker det är jättetråkigt att inte min familj har varit samlad på ca. 12 år. Det brukar gå bra endå, men de sista året och allra helst iår handlar julen bara om ångest och skuldkänslor och känslan av ensamhet för min del. Iofs så kommer jag spendera julafton med syster, men jag önskar att alla hade kunnat vara tillsammans. Jag ser ingen fördel med att fira "julafton" tre dagar i rad längre. Jag hoppas mina låga förväntningar gör att jag kommer tycka att det har varit en bra jul i efterhand, jag får göra som alltid i dåliga tider, leva på hoppet. När jag blir vuxen och får familj tänker jag aldrig låta mina barn välja mellan sina föräldrar, jag hoppas i alla fall det. Nu ska jag lägga mig i sängen, hör över axeln att det är nåt bra på tv. Ta hand om er och era kära!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 20 december 2008 17:15

Hejsan! Igår blev det som sagt ånge. Vi plockade upp rikard på vägen och sedan åkte vi upp till dit. Eftersom det va bio innan vi kunde börja rigga så blev allting försenat, en timme och 10 minuter sent kom första bandet igång och spelade. Det va dannes band, dom va skitbra, kul att se dom spela :) Efter det va det nåt kasst band som spelade så fort dom kunde på gitarrerna så jag fick asont i huvudet. Sista bandet va ganska bra, men jag va så trött så jag vill bara hem. När dom hade spelat klart så rev vi allt fort som fan och åkte hemöver till sundsvall. Blev en macka och sedan sängen så fort jag kunde.


Idag har jag inte gjort så mycket, låg och kikade på film när jag vaknade och laddade hem mysteriet på greveholm. Jag hängde med mamma och köpte en gran på blomsterlandet och så handlade vi lite saker åt katterna. När jag kom hem så hade det laddat klart så jag har hunnit se några avsnitt. Nu ska jag ta ett bad och sedan ska jag åka ut till tommy och emma och umgås med dom ikväll. Hoppas dom också är sugen på att kolla på dansbandskampen för ikväll är det ju final. Men det lär väl bli så att jag får kolla på det på svt play imorrn. Nu ska jag kila så det inte blir så sent, take care!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 19 december 2008 16:11

Hejsan!! Tänkte hinna med att slänga in några rader innan jag åker till Ånge. Någonting var riktigt fel när jag vaknade imorse, klockan va nämligen runt 7! Och inte fan kunde jag somna om heller, va tvungen att gå och kolla så att mamma va hemma efter sin tur på stan igår. Har drömt mardrömar och allmänt konstiga drömar hela natten och det är alltid samma ansikte jag ser. Jag slog igång tv:n och låg och halvsov fram till klockan 10, då klev jag upp och satte mig vid datorn tills det va dags att åka ner på skolan. Fikade bara med de få ur klassen som va där, och sedan gick jag ner på stan med kicki och ullis. Träffade på mamma så jag och kicki hängde på henne när ullis åkte hem och inte långt därefter åkte kicki hem också. Jag och mamma gick och kollade lite och sedan käkade vi lite på barista, mums! Efterrätten vi köpte va dålig så vi fick tillbaka pengarna och blev bjudna på en ny dessert, inte helt fel det eller. Nu har jag nyss kommit hem och väntar på att Mattias E ska ringa och säga att han är klar. Ikväll blir det som sagt Ånge, ska bli riktigt kul! Har inte träffat några UNF:are på hur länge som helst och så ska Dannes band spela, kommer nog bli en kanonkväll för jag har alltid kul med UNF:arna :) Nu ska jag gå och mata katterna så dom blir glada. Ha en trevlig fredagkväll :)


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 17 december 2008 12:58

Hejsan.. Alla hopp och drömmar kan krossas på bara en sekund. Varför händer alltid all skit i december? Det var många år sedan jag hade en trevlig jul, julafton brukar innebära en massa tårar och skit, och inte lär det väl bli bättre i år? Och jag som trodde att jag äntligen skulle få en rolig och mysig nyårsafton, det kan jag väl glömma i år igen. Alla åker bort från stan, och jag har inte råd att hänga med. Den jag trodde jag skulle fira med övergav mig och jag står ensam kvar. Som sagt, december är den värsta månad jag vet. I låten jag lyssnar på just nu på julradio.se sjunger dom att jul är den bästa tiden på året, varför kan det aldrig få vara så för mig?


Idag är det också precis 6 månader sedan jag träffade en av de bästa personerna jag har träffat i mitt liv. Fan, jag hade sett fram emot den här dagen, men nu får jag väl bara sitta hela dagen och komma ihåg det och känna hur det blir ett större och större hål i mitt hjärta. För 3 dagar sedan kändes 6 månader som en otroligt kort tid, nu känns det som en evighet. 6 månader av oförglömliga minnen. Jag kommer aldrig glömma midsommar 2008, den mysigaste helgen någonsin. Jag kommer aldrig sluta hata mig själv för allting jag har gjort fel.


För att göra mitt inlägg lite mer muntert så tänkte jag passa på att skicka ännu en grattis hälsning till min storasyster som fyller 23 år idag. Ikväll ska jag dit och fika och gratta henne. Så nu är det dags att ta sig samman och göra någonting vettigt innan jag åker dit. Ta hand om era kära, annars inser ni inte vad ni har innan det är försent.


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 16 december 2008 06:45

Igår var det en kompis som sa åt mig att jag kunde få gratis färgade linser på en hemsida. Jag surfade in och kikade, och det va ju lätt som en plätt! Du kan också få ett par, surfa in på www.fargadelinser.com

Av Denise Julietta - 15 december 2008 15:22

Hej hej! Idag är humöret lite bättre i alla fall :) Men det är långt ifrån perfekt, men det kanske är som matte säger- jag är aldrig nöjd. Dagen började med en dusch och sedan en massa stress för att hinna med en buss som kom ner till stan 5 minuter försent. Iofs inget ont som inte har något gott med sig, kicki hann köpa cigg åt mig innan bussen kom, så jag slapp vara en grinkärrning! Vi hade politikerdebatt i aulan på morgonen, ganska kul faktiskt att hör vad dom hade att säga (det va inte mycket vettigt). När vi slutade där gick vi till frasses och köpte lite mat innan vi gick till altinska för att käka och skriva klart NP talet. När lektionen började så befann vi oss på HB för att hålla tal och därifrån fick vi gå ganska tidigt. Gick ner till altinska där vi började fundera inför guldtrofé dansen, robin kom på en jättebra ide så nu har vi nytt tema. Vi får väl se nudå om folk kan nöja sig med det vi har bestämt eller om dom måste ändra igen. Nu blir det snart middag och så måste jag ta och plugga lite, inge kul med 50 poängskurser! Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt framför tv:n och imorgon ska jag på Nivrena och snacka om varför ungarna borde välja HR. Take care! <3


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 14 december 2008 22:05

Jag orkar inte bry mig mer! Något bloggande blir det inte förräns nästa vecka, vilken dag vet jag inte. Jag är så förbannad att jag skulle kunna slå ihjäl någon! :(

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards