Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Denise Julietta - 15 maj 2009 23:51

Hejsan! Vilken konstig dygnsrytm man får när man jobbar dag-kväll-dag i olika kombinationer. Är ständigt trött men har alltid svårt att sova, hoppas man vänjer sig snart.


Ja, som sagt idag började jag ju jobba strax efter 3. När jag kom in skulle micka och peo precis gå hem, och helene också, så jag skulle bli helt själv. Inte för att det hade gjort mig någonting, men hade det hänt nåt så hade det inte varit så kul. Men helene stannade med mig i alla fall tills Karin kom. Vi satt och drack kaffe och pratade en massa strunt, jag kommer verkligen sakna marieberg trots att jag sänker medelåldern där med hur många år som helst. Ikväll sänkte jag den nog med typ 20 år. Vi gjorde ganksa tråkig mat, inget som tilltalade mig alls och uppläggningen va värre än på altinska. Tänk om jag hade fått säga till om ett och annat, det är fan första gången jag känner så. Jag fick åka med Alf hem idag också, skönt att slippa gå, jag har inte fyllt på busskortet än trots att det är gratis. Fan, att jag inte tänkte på det tidigare! Jag hade ju kunnat åka gratis buss ett bra tag i sommar.


Nu ska jag lägga mig och glo på tv eller kanske spela lite supermario innan jag somnar, göra slut på alla liv tobbe samlade ihop inatt. Natti! Denise

Av Denise Julietta - 15 maj 2009 13:24

Hejsan! Har inte haft tid att blogga någonting sen senast. Efter att jag hade skrivit sist la jag mig i soffan och somnade så skönt. Vid halv 3 ringer telefonen och en något hyper tobbe som säger några meningar och sen slänger på luren i örat på mig. Efter typ 10 minuter när jag nästan somnat igen så ringer han igen, en signal, men ljudet jag hör utanför mitt fönster gick inte att inte känna igen, swingens bil. Happ, vart bara till att släppa in honom då. Jag vägrade resa på mig så han bar in mig i sängen och sen vart det inte mycket sova den natten innan man skulle upp på praktiken.


Träffade Doris på navet som jag stog och surrade med innan jag skulle hoppa på bussen. Hade inte jättemycket att göra på jobbet igår eftersom det inte va någon middag och kakan redan va bakad. Städade och desinfekterade typ hela köket, sällan jag får göra det, och sedan gick vi hem strax efter lunch. Tobbe låg fortfarande och sov när jag kom hem så det blev till att väcka honom och göra lite middag. Vi började rensa ur hans lägenhet efetr vi hade ätit och sedan körde vi super mario tills jag somnade.


Börjar praktiken vid 3-halv 4 idag så nu ska jag hitta nåt att fördriva tiden med fram tills dess. Love! Denise

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards