Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Denise Julietta - 19 maj 2009 21:00

Hejsan! Såg att jag inte har uppdaterat sen i lördags så, here we go again! Ingen flytt blev det i lördags, han som skulle köra kände hällre för att släcka törsten. Men det är inte mitt problem, jag gjorde vad jag kunde. Kollade på ESC med mamma istället och åt en massa gotta.


I söndags blev det en tidig morgon och långjobb på galtström, skrev in mig 9.45 och skrev ut mig 21.00 Trivdes kanon där och fick en massa beröm, så där kommer jag jobba i sommar. Tills jag går på knäna av utmattning förmodligen dessutom. Fick skjuss hem av malin som endå skulle till stan, det tackar vi för :) Tog ett varmt och skönt bad när jag kom hem, snacka om skönt!


Igår va det upp och jobba på praktiken igen, snacka om att jag och peo gick omkring som 2 levande döda. Han såg lika trött ut som jag kände mig och mycket lite vettigt vart gjort. Vi städade snabbare än blixten så jag fick gå hem. Hann dock med att prova solariet i källaren innan, ingen höjdare. Syrran plockade upp mig på vägen och åkte hem till henne och gjorde skolarbete, en jävla massa jobb i onödan dessutom. Visade sig att vi hade krånglat till det för mycket. Tobbe kom hem till mig typ samtidigt som jag kom hem, men han måste ha varit trött för han somnade som ett barn brevid mig på en gång när jag kom och la mig.


Idag har vi också haft lite att göra på villan- salladsbuffé, baka och det vanliga. Eftersom ingen jobbade i disken idag och vi inte diskade av något eftersom så fick jag ta den skiten innan jag gick hem, roligt med typ en halvtimme, 45 minuter i disken? Nää! Fick gofika av ella i alla fall på 11-fikat, det gjorde min dag. Drog på 2 bleka kompisar efter jobbet så nu är jag en kräfta, jag vägrar sola 5 minuter till att börja med. Har gjort klart svenskan och tagit en promenad med syster nu på kvällen, mycket skönt i solskenet. Nu ska jag tvätta av mig kökslukten och krama kudden, natti! Denise

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards