Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Denise Julietta - 1 maj 2009 15:46

Hejsan! Veckan har flytit på lika snabbt som vanligt nu under praktikveckorna. Har inte gjort så mycket speciellt, i onsdags så va jag bort till alicia och drack te och snackade en massa i några timmar, det va hur mysigt som helst. Va även och gick riskettan i onsdags, så nu ska jag börja boka körlektioner tror jag :) Har fortfarande inte fått boken så jag kan börja plugga, men vafan måste ju få den snart i alla fall :)


Igår va jag ledig, helt perfekt eftersom jag kom på att jag ville grilla och hade ingenting hemma. Åkte först ner till stan och träffade kicki och köpte biljett till balen, vi hade hyffsad tur att dom inte hade gått hem när vi kom eftersom vi kom dit 10 minuter efter dom skulle stänga igentligen. Efter det tog jag bussen till ica i nacksta och handlade en massa god mat och sedan hem igen. Förberedde mat och gjorde mig klar, sedan kom tobbe och efter en stund även svingen. Vi kollade klart på hockeyn och sedan gick vi ut och tände grillen, då kom kakan och skjussade tobbe för att hämta mer öl. När vi satt och åt så kom steffe också, så även han fick sig en matbit. Det vart jordgubbar till efterrätt, mums! Träffade mamma en snabbis innan vi begav oss till Diana, grabbarna fick åka på flaket. Vi satt hos Diana till typ 12 innan vi gick ner på oscar, där det va måttligt kul. Tappade min mobil på vägen, men kakan hittade den som tur va annars hade jag blivit ledsen.. Tyvär så va det någon som hade tagit mobilen och tänkte slå honom när han ville ha tillbaka den, men det löste sig. Vid 3 började jag och diana gå hem, va inge kul att gå i högklackat på fridhemsgatan, men det va ännu värre att gå barfota som jag gjorde lite mer än halva vägen. Efter typ en timme kom tobbe till mig också, skönt att slippa sova ensam :)


Idag har vi klivit upp klockan 2, och sedan dess inte gjort en smack. Tobbe ligger i soffan och jag fick inte ligga brevid så då får han ligga där själv för jag orkar inte heller sitta upp :P Nu tänker jag gå ut och sätta mig i solen ett tag.. Byyye!! Denise

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards