Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under augusti 2008

Av Denise Julietta - 11 augusti 2008 21:58

Hejsan! Kan ju i alla fall börja med att tala om att jag gav upp halv 3 inatt, hur fan hade jag tänkt att jag skulle orka vara vaken till klockan 6? Haha! Idag har jag inte gjort särskillt mycket, har bara suttit vid gammeldatorn mest hela dagen och kikat. Gick en promenad med kerstin och kenzo innan middagen. Efter middagen åkte jag med pappa och kerstin in till stan och hämtade lite saker+moppen hos mamma och sedan åkte jag hem till töva och städade och bastade. Mysigt värre med bastu! Har nyss sett klart på CSI NY och nu vet jag inte vad jag ska göra, måste väl lägga mig snart för jag ska hinna åka till stallet och vara hemma igen till 12. Nu ska jag ta och ringa matte och höra om jag fick åka med på kryssningen till riga på onsdag, jobbigt att vara under 18 ibland, men jag hoppas att det går. Tjingeling!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 10 augusti 2008 23:34

Hejsan! Nu har jag som vanligt flera dagar att skriva om. Jag tar väl och börjar med fredag då. Efter att jag plockat ihop det jag skulle ha med mig till mamma så åkte jag dit. Ringde jimmy och bestämde att vi skulle ta nästa buss till stan och gick och mötte honom på busshållplatsen. Vi gick först och letade födelsedagspresenter åt alicia och matte och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi hade hittat presenter så gick vi och letade efter en skjorta till mig, och jag kan med säkerhet säga att jag har aldrig varit med om en kille som är så, vad ska man säga, tolerant som jimmy. Han följde med mig in i varje affär och så hjälpte han mig att leta, han hittade till och med snabbare än mig, sjukt? Hittade till slut en som jag gillade så jag köpte den och sedan sprang vi till bussen för att hinna åka på samma biljett hem. Vi drog hem till mig och spelade lite tv-spel, jag vann såklart! ;P Senare så drog jag hem till alicia på 18-års fest, hade så trevligt man kan ha när man är den enda nyktra på festen, men det va jättekul att träffa alicia och siri igen och träffa så mycket nytt folk. Vid 12-halv 1 drog jag hem.


I lördags så ringde matte och väckte mig kvart över 9, vad är det för fel på karln när han är bakis? När han är med mig ska han minsan inte vakna även om jag väcker honom 10000 ggr efter klockan 11, haha! Pratade i alla fall med honom tills jag va tvungen att gå och duscha och fixa lite innan jag skulle åka och jobba. Herregud vad nervös jag var för att servera, men det gick bra och det var jättekul! Jag stog även i baren den sista timmen, vilket var första gången och jag stormtrivdes. Vid halv 12 fick jag sluta och då fick jag skjuss hem till matte som så snällt låg i sängen och väntade på mig :D Jag tror nästan att jag pussade sönder honom, herregud vad jag hade saknat honom under hela veckan. Det va så skönt att somna med hans armar runt om mig, himmelriket!


Imorse vaknade jag vid 11 och tvingade matte att kliva upp, vi tog en rök och gick och la oss igen tills vi skulle åka till stan, men när vi gick ut genom dörren insåg matte att han inte hade någon bil. Han ringde agneta så hon kom och hämtade oss och så åkte vi ner till mattes syrra för alva fylde år idag, tyvär fick hon ju ingen present av oss, men hon fick pengar och så skulle hon och matte åka och köpa någonting sen. Hon är så söt alva, hon riktigt sken som en sol hela dagen och visade upp alla fina saker hon hade fått. Vi fikade litegranna och sedan åkte vi ner till stan med jocke och tina för att hämta mattes bil och sedan hem till honom igen och kollade på zorro. Vid 5 så åkte vi ner till caroline igen och käkade middag och efter det åkte vi tillbaka till matte och såg klart på zorro innan matte va tvungen att åka och slå av vattnet på nån affär och då skjussade han hem mig på samma gång. Har legat och kollat på tv sen jag kom hem och nu ska jag försöka hålla mig vaken till 3 inatt då terrängritten börjar, den slutar 6 imorgonbitta så jag tror jag ska gå och lägga mig nu och sova till 3 så jag orkar se på det. Vi får se hur det går. Nog för den här gången nu!


Love/DeniseN

7/8

Av Denise Julietta - 7 augusti 2008 23:36

Hejsan! Another days has gone by. Det känns som att jag springer genom livet trots att jag ligger i soffan mest hela dagarna, hur kommer det sig? Dagen har i alla fall bestått av att jag vaknade imorse, tog mig lite frukost och la mig i soffan. Låg där tills tv:n började leva sitt eget liv, då satte jag mig vid datorn. Det är ju inge kul att gå utanför dörren när det regnar, och regnat har det ju gjort idag. När Kerstin kom hem så åkte vi och käkade på robertos och sedan fick jag skjuss till stallet, det va så skönt att slippa åka moppe! Väl där var det en massa folk nere på ridplanen så jag gick ner för att se vad som stod på och det visade sig att det va folk som va där och kollade på katla och ange red saga samtigt. Stog där och snackade lite allmänt innan jag insåg att klockan hade sprungit iväg alledes för mycket så jag fick stressa med att ta in prinsen och göra han klar. Naturligtvis så hade ju han rullat sig och såg ut mer som en nylöjd åker än en häst så jag hade det jag gjorde, men jag tycker jag gjorde det bra när jag fick ren hästen och fick på honom sadel och träns på 20 minuter, wiho! Började skritta med honom så han va uppvärmd tills annika kom. Jag fick först visa henne vad jag brukade göra och sedan sa hon vad hon tyckte jag gjorde fel och sedan så fick jag träna lite enligt det akademiska, och det va hur kul som helst! Hon bjöd upp mig och kerstin till hennes gård där hon ska visa när hon rider sin häst, det ska bli hur kul som helst! När jag hade släppt ut prinsen i hagen så gick jag ner och kollade när anki tränad med hugur, han såg verkligen ut som en helt annan häst, skitkul att se! När dom hade tränat klart så fixade jag lite och sedan åkte vi hem. Har sett på tv sedan dess och nu ska jag gå och lägga mig och se på jalla jalla! jag bara älskar den filmen. So long good bye I'm going now!


Love/DeniseN

6/8

Av Denise Julietta - 6 augusti 2008 22:38

Hejsan! Snabb bloggning i pausen nu då! Jag tar och börjar med gårdagen, den kan inte ha varit allt för intressant för jag kommer inte ihåg vad jag gjorde? Jo, just det! Minnet! Jag åkte upp till stallet någon timme efter jag vaknat, prinsen hade tappat en sko så det blev ingen ridning, anki sa att jag fick rida hugur, men då hade vi snackat så länge så jag hann inte. Pysslade om prinsen och sedan åkte jag hem till töva och gjorde mig iordning och brummade hem till mor. Käkade lite mat och sedan åkte hon och jag, först till ica kvantum och sedan köpte vi blommor innan vi åkte till mormor och morfar eftersom morfar fyllde år. Fikade där och pratade med släkten, det är så roligt med min släkt, eftersom den är så liten så träffas vi allihopa jämt när någon fyller år. När vi va klara där så åkte jag med mamma tillbaka till skönsmon och tog moppen hem till töva igen. Såg på tv tills jag kände att det va dags att sova, då gick jag ner till mig och såg på en film och sedan ögonlocken.


Och så till dagens övningar. När jag vaknade blev det tv ett par timmar innan jag ringde emma, men då svarade tommy, och inte lite förvånad jag blev över att höra hans mörka stämma istället för emmas, men den lilla sömntutan låg och sov fast halva dagen hade gått. Hon kunde inte följa med mig på stan som jag hade trott att hon skulle göra så jag ringde runt till lite folk, men som vanligt så kan ju ingen när man ringer och vill att dom ska hänga med på en gång. Snackade i alla fall med tessi i drygt en timme i telefon om allt möjligt. Sedan kom kerstin hem så jag åkte med henne ut till birsta och handlade lite stuff jag behövde och provade en herrans massa skjortor. Hittade en jag gillade jättemycket, vi får se om jag köper den imorrn. När vi kom hem igen så käkade vi och sedan satt jag och grejjade lite innan jag åkte ner till bergsåker och slog hål på en timme med emma och emelie. Sedan åkte jag hem igen och la mig i soffan och slöade. Anki ringde förut och sa att hon hade bokat en ridlektion till mig imorrn, det ska bli spännande, har inte ridit för någon på flera år! Synd bara att det gjorde så att jag inte kunde träffa matte när han såg till att han kunde vara med mig imorrn. Be careful what you wish for. Men nu ska jag kila tillbaka till tv:n och se vem som åker ur project runway, god natt!


Love/DeniseN

4/8

Av Denise Julietta - 4 augusti 2008 21:53

Hejsan! Igår vart det som sagt SATC filmen, den va verkligen hur bra som helst! Just love it! Åkte hem och la mig och kikade på en film sedan och slocknade ganska så fort.


Och vad har hänt idag då? Jo, imorse när jag vaknade så bestämde jag mig för att jag skulle gå ner i vikt igen så jag tog mig lite pulvershake till frukost och sedan la jag mig i soffan tills kerstin kom hem. Satt och snackade med henne och sedan kollade vi lite på valp-bilder, veronika är sugen på att sälja en valp till oss så vi får väl se om den är intressant eller inte. Det skulle ju faktiskt vara kul med en till liten krabat här hemma :) Sedan vart det en sväng till stan och sedan till birsta och kollade på sängar. Efter det åkte vi hem och gick ut och gick efter bovägen, fan va skönt det kändes, jag måste komma igång igen nu! När vi kom hem så va det bara till att slänga sig i duschen och göra sig klar och sedan åkte vi till biteline och käkade och såg på gif-helsingborg. Men eftersom jag inte är så jätteintresserad så ringde jag siri när jag hade ätit upp och gick och mötte henne för en lite promenad och snack om allt möjligt. Jag förstår inte hur en människa kan vara så härlig som henne, hon är bara så go! När klockan vart slut på matchen så gick hon med mig tillbaka till biteline och jag åkte hem. Har inte gjort så mycket sen dess, nu vet jag inte om det blir sängen och film eller om det blir soffan och tv, det beror vad som har att erbjudas. Med det säger jag god natt till alla er sötisar :)


Love/DeniseN

3/8

Av Denise Julietta - 3 augusti 2008 16:53

Hejsan! Ja, som sagt så va det ju stöde marknad som gällde igår. Matte, jocke och tina kom och plockade upp mig ett tag efter att jag hade bloggat. Tog första ölen på vägen upp till sodalen, dunkade musik och hade det trevligt. Vi stannade till ett tag hemma hos matte, bytte bil och åkte till stöde. Där kollade vi lite, matte kastade pilar och bollar och vann en massa saker, satt i öltältet och matte gick och spådde sig, haha! Hon hade även sagt en massa saker som stämde. Efter det va vi nöjda och åkte tillbaka till matte. Drack lite öl och smirinoff och hade det trevligt och sedan åkte vi upp till gunno där det va lite folk. Alla va jättesnälla och jag hade riktigt kul. Vid 1 någon gång började jag må dåligt så matte ringde efter jocke som kom och hämtade oss, när vi kom hem till dom slängde jag av mig kläderna och tvärslocknade i sängen.


Vaknade vid 9 imorse och slog igång tv:n och väntade på att matte skulle vakna. När han vaknade gick vi och käkade frukost och sedan la vi oss och såg på film. Vi låg kvar där till dom skulle röra oss mot stan så dom skjussade hem mig och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Nu kommer mamma, vi ska gå och se på sex and the city så jag måste röra mig. Bye suckers!


Love/DeniseN

2/8

Av Denise Julietta - 2 augusti 2008 15:02

Hellu! Ny dag: Nytt inlägg! Kan ju börja med att tala om att jag somnade i soffan igår när jag tittade på tv. Pappa väckte mig vid 4 imorse och då brann det i ett hus efter gamla e14 här i töva, hyffsade lågor det va för man såg dom ända till oss, man ser inte huset nämligen. Jag gick och la mig i min säng och somnade om och sov typ till halv 9, då klev jag upp och fikade och la mig i soffan och degade. Ringde mamma och frågade om hon vill följa med till stan, och det ville hon. Jag mötte henne där och vi gick till "första, andra, tredje" som spelade in i sundsvall idag och värderade mitt merklin tåg, men jag ville inte sälja det. När vi va klar där så gick jag med mamma och letade en kjol åt henne och sedan gick vi på BK och käkade. Åkte hem efter det och har fixat lite, sitter och väntar på matte nu, ska åka med dom på stöde marknad ikväll. Det va väl allt för den här gången, take care!


Love/DeniseN

1/8

Av Denise Julietta - 1 augusti 2008 21:43

Hejsan! Fy bubblan vilket tråkigt väder det har varit idag! Det är ju nästan så att man blir deprimerad igen. Men hur dåligt vädret än har varit idag så har det faktiskt varit en bra dag. När jag satt och käkade frukost så ringde jag matte som sa att han skulle åka till mig alledes strax så jag slängde mig i duschen och gjorde mig klar. När han kom så åkte vi till skönsmon och hämtade tom och sedan åkte vi på biteline och käkade, gotta! Skjussade tillbaka tom till skm och sedan åkte jag och matte ut på birsta och han köpte en födelsedagspresent åt jocke. Sedan åkte vi hem till mig och slog igång en film och myste ett tag tills jag va tvungen att åka så jag fick skjuss till bergsåker där jag tog bussen till dianas jobb. Jag satt där med henne tills hon slutade och då åkte vi till travbanan, gick runt till stallbacken och träffade erik, va in i stallet och kollade lite på hästarna och sedan gick vi ut och satte oss på läktaren och kollade. Det gick väl inte så jättebra för erik i hans lopp, hamnade väl någonstan i mitten. När det började bli för kallt så ringde jag pappa och åkte hem. Nu ska jag gå och kika på tv och ta det piano, ciao!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards