Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under december 2007

Av Denise Julietta - 3 december 2007 22:28

Hejsan!


Idag va det då dags för första skoldagen på 7 veckor. började väl rätt lugnt, hade engelska först och satt mest bara och snackade med mina kära klasskompisar om APUn och helgen. vi hade väl rätt trevligt för att vara en engeslskalektion, våran lärare va ju inte i klassrummet. sedan hade vi klassråd, och det sades väl inte allt för mycket, så vi fick sluta ganska tidigt. jag fick tillbaka min ledighetsansökan, beviljad! KUNG! på måndag åker vi till London, ska bli så himla kul! bara jag och mami. i alla fall så gick jag med malin och sandra ner på stan efter det och kollade lite och satt óch snackade lite innan jag kom på att jag kunde ta 3 bussen till bergsåker och sedan skolbussen hem, så jag sprang ner till busshållplatsen och kom precis innan bussen. träffade ingen jag kände, inte ens på tövabussen. hur tar alla sig hem från skolan nuförtiden? alla småpojkarna åker inte med mig hem längre :( väl hemma så satt jag i köket och käkade lite kex innan middan och snackade med kerstin som lagade mat. sedan åt vi pannkakor :) jag satte mig vid datorn efter maten och tog in den till vardagsrummet senare och satt där och kollade på tv och snokade runt lite samtidigt. har väl gjort det fram tills nu då jag tog ner datorn igen och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik jag har fått av en person som alltid skickar musik man mår bra av :) ska gå och lägga mig och se på andra avenyn och försöka somna, det lyckades jag ju inte med förrän typ 3 i natten som va. vafan är det för fel, jag sover ingenting nästan, och när jag sover så drömmer jag hela tiden, jag som aldrig brukar drömma. drömmer gör man när man inte sover tugnt, alltså sover jag dåligt. jag hoppas allting löser sig snart så jag får börja sova igen, kanske är det karma som spökar.. aja, men natti och sov så sött!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 2 december 2007 22:40

Alla dessa jävla tankar som bara springer marathon i mitt huvud gör mig tokig! När ska jag få ro? Jag tänker i cirklar och stressar upp mig för ingenting. Jag försöker ta ett djupt andetag och fundera hur jag vill ha det, men det går inte. Jag läste i ett horoskop nyss att kärleken borde kretsa kring livet, inte livet runt kärleken. Och det sistnämnda känns min livssituation som just nu, jag måste lära mig att släppa taget, men det går inte, jag hänger mig kvar vid det som varit istället för att se framåt. Jag som hade så många drömmar om hur jag ville leva mitt liv, vart finns dom nu?  Jag vet inte vad jag vill längre, jag vet ingenting! Jag vet inte vad jag vill bli, jag vet inte vart jag vill bo, jag vet inte om jag skulle våga göra allt det jag drömmt om. Jag vet inte ens om jag har valt rätt i skolan längre, skulle jag vilja jobba instäng i ett kök, eller ska jag förena de två sakerna jag funderade på när jag gick ut 9an, jobba med mat och jobba med kunder och bli servitris? Vill jag överhuvudtaget jobba inom en sån osäker branch som restaurangbranchen? Det är väl tur att jag har lång tid att tänka, men jag kan inte skjuta ALLTING framför mig. det löser sig nog, men som vanligt känns framtiden då allting kommer bli bra väldigt långt borta.


Nu ska jag sova tror jag, jag kom av mig i mina funderingar som vanligt :P

 Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 2 december 2007 15:29

Hejsan! Har inte skrivit sedan i torsdags, så man kanske ska dra lite om helgen då..


I fredags så va det sista dagen på praktiken, kändes lite tråkigt, jag trivdes bra i serveringen på aveny. vi hade 10 gäster bara, så allting gick fort, när vi höll på att duka av poppade vi musik och malins kompisar kom och käkade lite glass som va kvar. så vi diskade lite fort och gick igenom kassa-systemet med sofie och sedan fick vi sluta. jag gick till kerstins jobb och pratade lite med henne innan jag gick ner på stan och köpte hårfärg och åkte hem. jag packade ihop mina saker och satt vid datorn innan kerstin kom och hämtade mig och så åkte vi till farmor och käkade lite och kerstín bytte gardiner och jag kollade på globen horse show. när dom va klara med gardinerna så åkte vi och köpte pizza som vi käkade hemma. sedan började jag städa min garderob, men jag tappade sugen och satte mig vid datorn istället och satt där typ hela kvällen, tänkte dra och köpa godis på rasåsgården, men jag ville inte gå ut i skitvädret!


Igår så hade jag migrän när jag vaknade, så jag la mig i soffan och låg kvar där i flera timmar, migränen gick över, men inte huvudvärken. vid 5 käkade vi och sedan färgade kerstin håret på mig, det va första gången någonsin hon färgade håret på någon, men jag tror aldrig det har blivit så jämt någon gång på mig från blont till brunt! hon har det där i blodet kerstin :) pappa åkte och hämtade kicki från bussen, och jag kunde inte följa med eftersom jag hade färg i håret, jag hade så dåligt samvete att hon fick åka med pappa själv, jag har åkt med en kompis pappa själv en gång och jag höll på att skämmas ihjäl! haha! men jag ville bli klar med färgen så vi kunde dra iväg någon gång. när hon kom så sminkade vi oss och fixade håret och började dricka lite grogg. vid 8 tror jag så skjussade pappa oss till kuben där det va några personer, det va lite tråkigt där från början, men sedan drog en tjej som va där och allting blev mycket roligare! vi spelade poker, drack grogg och snackade. vi åkte ner på max och sjöng takida för full hals allihopa. nere på max så skulle vi beställa, men alla bara skrek i bilen så allting blev helt fuckat, så vi åkte fram till luckan och beställde där med, och killarna ville ha med henne i luckan i bilen! haha! vilken minne, det där kommer jag inte glömma. en av killarna, jag som aldrig kommer ihåg vad folk heter, beställde den största milkshaken dom hade och en JÄTTESTOR strips åt oss, det lät så kul när hon upprepade beställningen :P sedan åkte vi tillbaka till lägenheten, då va securitas där och hade knackat på dörren. grannarna hade klagat på att vi hade levt om för mycket, och det hade vi INTE! herregud! och så hade snubben från securitas varit in i lägenheten och lagt en lapp i killen som bodde där dotters säng :S får man verkligen göra så? aja, sedan käkade vi och satt och snackade innan dom slog igång en pokerfilm och alla höll på att somna. vid halv 4 kom äntligen egge och hämtade oss och skjussade mig och kicki hem till mig. vi tog varsin tablett som ska göra så att man inte blir bakis och sedan gick vi och la oss..


Vaknade runt 12, halv 1 idag och låg kvar och myste med täcket ett tag, sedan klev vi upp och käkade frukost och la in bilderna från igår och gjorde oss klara och åkte in till stan. kicki hoppade av och vi åkte ut till birsta och köpte julkort och sedan ut till någon inredningsbutik i timrå där jag köpte en julklapp till mamma, jag vågar inte skriva vad det är ifall hon skulle läsa, men den är jättefin! :)sedan åkte vi förbi affären innan vi åkte hem. nu ska jag gå ut och försöka få igång moppen och ladda batteriet lite i den, sedan ska jag lägga upp kort från igår på bilddagboken. http://denisejulietta.bilddagboken.se för dom som är intresserade.


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards