Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under december 2007

Av Denise Julietta - 9 december 2007 19:08

Nu är jag väldigt besviken på att det inte finns en bättre version av den här på youtube, den som jag har på min dator har grymmt mycket bättre kvalité än den här! Jag älskar verkligen den här låten, den går runt runt på min dator :D och jag kommer lyssna på den väldigt mycket på vägen till england!


Tanka den gott folk! Dj Freedom- Hang on

Av Denise Julietta - 9 december 2007 18:40

Hejsan!

 Eftersom jag inte bloggade igår så ska jag berätta vad jag gjorde.. Vaknade tidigt eftersom mamma körde igång elvispen(!) i köket, klev upp och var ruggigt förbannad eftersom jag hade blivit väckt.. det gick över efter ett tag och mamma åkte ner på stan så jag tog ett bad och gjorde mig klar.. vid halv 4 så åkte vi och plockade carro och per och åkte ut till min moster och mina kusiner och hade lilla julafton, det blev lite för mycket mat och godis så jag mådde illa och sedan julklappar :D pratade en massa och hade jättetrevligt, min släkt är helt underbar :P kulast va när alla mobbade mamma :P stackarn! hehe! min minsta kusin maximus som är 1 år kom krypandes till mig och jag lekte lite med honom, han grinade när alla förutom hans mamma höll honom, men jag fick han att skratta, rätt nöjd eftersom jag inte är jätteförtjust i barn :P han är så söt, faktiskt! vi åkte väl hem någon gång senare och jag började packa och sedan gjorde jag tsatziki och dippade med morötter, gurka och palsternacka, kikade på en film och somnade.. eller, en sak till hände, innan jag somnade så ropade mamma, då hade månz(min katt) klättrat upp i ett träd och kunde inte komma ner, fan va frustrerad jag vart! men efter ett tag kom mamma in och sa att han hade kommit ner, helt otroligt! sist han satt i ett träd satt han där i 4 dygn :S


Idag så va inte mamma hemma när jag vaknade så jag hade det lugnt och skönt ett tag.. satt vid datorn och tog det lugnt.. sedan kom mamma hem och satt vid datorn ett tag så jag softade vid tv:n istället.. vid halv 3 så åkte vi till kovland och jag provred prinsen, en halvblodsvalack, så jävla härlig häst! jag hoppas hon väljer mig som medryttare.. efter vi va klara där så åkte vi på ica kvantum och handlade resgodis och mat och sedan åkte vi hem och åt.. jag tog en dusch och packade ner det sista och nu sitter jag här och ska göra mig klar snart.. har typ 12 timmars resa framför mig nu :S blir en massa väntetid mellan tåg och buss och mellan buss och flyg..


Hittar jag något internetcafé kanske jag skriver några rader, annars skriver jag på fredag eller lördag när jag har kommit hem :) Ha det så bra allihopa!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 8 december 2007 21:39

Fett skön låt, darude gör alltid bra musik! har tyckt om dom sedan jag var jätteliten och dom gjorde sandstorm

Av Denise Julietta - 7 december 2007 23:38

Så jävla skön låt :D

Av Denise Julietta - 7 december 2007 23:08

Hejsan! eftersom det endå inte är något bra på tv så kan jag väl passa på att blogga eftersom jag verkligen inte orkat igår och tidigare idag..


Igår så va det skola som vanligt, hade en lektion och sedan låååång håltimme, så jag, sandra och jerry drog hem till mig och sjöng singstar och käkade nudlar :P nu ser jag att jag har suttit för mycket vid msn, det blir msnspråk i bloggen, me NOT like! men vanan är större än allt. jaja, efter hålet så åkte vi ner på skolan och hade idrott, körde styrka(känns i musklerna idag :P) sedan efter skolan så tog jag skolbussen hem, och det gick sakta! varför kan dom aldrig gasa? gymnasiebussen var försenad på morronen också! väl hemma så käkade vi middag och sedan satt jag med datorn framför tv:n hela kvällen typ.


Den här dagen började ju verkligen bra!? nej! jag hade tänkt att jag ABSOLUT inte skulle stressa så jag gjorde inte det heller, och det gick bra tills jag såg att klockan var 8 så jag drog på mig jacka och skor och gick ut och låste. upptäckte att skrivboken inte var med och i den stog allt som jag skulle ha på skolan idag- 4 olika ämnens anteckningar. så jag letade förtvivlat i väskan efter min nyckel och den var spårlöst borta, rev ut allting och hittade nyckeln till slut, typ efter 5 minuter(!) sprang in och hämtade boken och sedan ut igen, sprang till busshållplatsen, och vad händer? bussen är försenad och kommer typ 20 över, precis när jag skulle till att ringa pappa.. bussen ska faktiskt komma mellan hel och 5 över. kom till skolan och fick sitta och vänta på att vi skulle börja, hade jättetråkig näringslära och sedan lunch, blev donken idag... jag känner mig duktig, enda dan vi åt där va idag, har ätit på skolan annars, det är ovanligt i min klass! efter det mitt favvoämne alkoholhantering, pratade alkoholskador och sånt. efter det naturkunskap och jag gjorde nästan klart mitt arbete om bränsleceller.. sedan gick vi i regnet tillbaka till altinska bara för att få reda på att carl-magnus tyckte att det var för tråkigt väder utomhus för att vi skulle behöva ha någon lektion och vi skulle jobba vart vi ville.. trodde han att man jobbar då? nä! pappa kom och hämtade mig och sedan mötte vi upp kerstin och åkte hem.. käkade middag och jag packade mina saker och åkte mot stan, tog ut pengar och gick till forex och växlade.. kändes förjävligt att mina 900 bara blev 67,50 :P sedan åkte jag hem till mamma ett tag innan syrran och per plockade upp mig och jag åkte med till dom. jag och syrran har spelat wii och druckit julmust.. sedan kollade vi på nyaste american pie, typ presents beta house eller vad den heter. den var jävligt bra! :) när den va slut så fick jag skjuss hem och har suttit här och pratat lite i telefon.. min katt ligger i mitt knä och kurrar just nu, så jag ska väl lyfta över han till sängen så får han ligga där och kolla på film med mig nu :) god natt alla där ute :)


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 5 december 2007 18:30

Hejsan!


Nu ska jag försöka skriva ett inlägg samtidigt som jag ser på ncis, ska se hur det går.

Igår lyckades jag äntligen somna rätt tidigt, somnade väl runt halv 12, 12 tror jag. Men det gjorde ju inte mig piggare imorse, fick kämpa för att komma ur min varma sköna säng, rummet var däremot svinkallt! Jag käkade frukost och fick skjuss till skolan av kerstin. Hade restaurangen idag, och vilken cirkus! Lasse ville inte hjälpa oss och när han äntligen hade tid att snacka med oss så skällde han bara. Fick typ likadana utskällningar som vanligt typ om att man hade gjort för lite fruksallad och hade jag inte fattat det själv. Men han måste ha varit på krigsstigen idag för jag åkte på 2 rejäla utskällningar! Vi lekte tydligen lite för vilt idag, och sen fanns det ju vissa delaktiga som hade turen och lyckades gömma sig och slapp undan pitbull lasse :P Andra gången han började skrika så gjorde vi ingenting, vi hade gjort, men när han skrek stog vi still, fan va arg jag vart, men lika bra att hålla masken. Sedan lugnade han ner sig som vanligt och började skämta och berätta historier som vanligt, snacka om humörsvägningar :P Måste säga att det va en jävla kul dag i köket emellanåt, men förjävla tråkig och jobbig i början också! I vilket fall, efter skolan så gick jag och jerry ner på stan och jag köpte en dricka och vi satte oss och snackade innan vi tog varsin buss hem. Jag snackade lite med kerstin när jag kom hem och sedan käkade vi kassler och hasselbackspotatis, gott! :) Sedan har jag bara tagit det lugnt, snackat med söt-dennis och en annan sötis. ikväll blir det soffmys bara.. top model på tv:n! see ya


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 4 december 2007 22:07

Hejsan!


Just nu känner jag mig som en zombie, många halvt sömnlösa nätter tar död på mig! Kunde som vanligt inte somna när jag gick och la mig igårkväll utan kollade på en massa avsnitt av niklas mat eftersom jag sett alla andra avenyn avsnitt som finns på svt.se. datorn hängde sig 2 gånger och efter andra gången gav jag upp att försöka starta den igen eftersom den va överhettad, som vanligt? så jag vände på mig och tankarna sprang marathon igen, tänk om man hade lika bra kondition som mina tankar, det skulle vara något det! Somnade väl till slut i alla fall och när klockan ringde imorse ville jag allt annat än att kliva ur sängen! Men kom upp till slut i alla fall och gick och fixade mig klar och käkade frukost. Gick ut till bussen och fick stå och vänta på helvetet i ca. 10 minuter, det var inte jag klädd för i denna jävla kyla i alla fall! Väl på bussen va det lika fullt som vanligt och jag fick sitta brevid någon ful kille, men bra start på en ännu bättre dag? Kom in till stan och gick upp till hedbergska och bytte mitt trasiga busskort, igen! Sedan gick jag ner i datasalen och var otroligt duktig, skrev om mina APU på svenska så jag kunde översätta den till engelska på lektionen senare. Tråkigt va det, men tidsfördriv i brist på bättre. Vid halv 10 gick jag till altinska och satt där och väntade på våran lektion som började 10 över 10, snackade lite med nadia om praktiken och sedan kom dom andra och våran lektion började. Fick byta klassrum ganska fort eftersom B skulle ha alkoholhantering i stora salen. Vi satt mest och pratade om allt annat än engelska på lektionen. Våran kära lärare som är aningen gammelmodig i både det ena och det andra satt och drack kaffe och åt bulla, jaha? och skulle vi få det? NÄ! Efter lektionen drog vi till hedbergska bara för att konstatera att det var för fullt i den matsalen för att vi skulle få plats, så vi drog till åkersvik och käkade och sedan till altinska igen. Hade storköksteori, jag och malin vart förpassade till korridoren i ungefär 10 minuter, tack! men det var bara för att lasse skulle gå igenom provet vi inte har gjort. malin va så jävla rolig när hon skulle kolla på ett uglyface i korridoren, hon stog på alla 4 och försökte vara diskret, men jag tror alla utom uglyface såg det :P sedan fick vi komma in igen och gick igenom olika grundsåser och sånt, jag höll på att somna för första gången i mitt liv på en lektion, mådde verkligen apa! lektionen gick ganska fort i alla fall fast vi fick sluta 2 minuter FÖRSENT, hur vanligt är det? Så drog vi hela klassen till åkersvik igen och skulle ha bild, men jag tror markattan, mjau, mia, kalla henne vad ni vill, va sjuk eller hade glömt bort att vi va tillbaka från APUn, hon kom i alla fall inte, och tur va väl det! jag hatar henne och hennes jävla dialekt! jag och malin drog ner på stan och satte oss på samma ställe som vanligt och snackade en massa, hon är för go söttjejen! sedan kom carro och satt med oss ett tag innan jag kilade in på H&M och köpte en ny böjtång och sedan vidare mot bussen. väl på bussen så va hon där IGEN, uglyface, förföljde hon mig eller? HUA! mamma ringde när jag satt på bussen och sa att hon va på stan, synd att hon inte sa det tidigare, så man hade kunnat se henne en sväng. i bergsåker så kom våran buss naturligtvis sist av alla, och jag höll på att frysa ihjäl! insåg hur jävla lång tobbe hade blivit när jag stog och pratade med småbarnen ett tag, killen är 12 år och längre än mig!? hur går det till om jag får fråga :S sen kom bussen i alla fall och jag njöt av värmen på vägen hem och skällde lite på småttingarna bara för kul skull, dom ska inte tro att dom äger tövabussen än! :P gammal är äldst som det heter. väl hemma käkade jag och sedan åkte jag med pappa till gubbdagis och fick en mikrofon så jag kan sjunga ultrastar(singstar på datorn) efter det vidare förbi hemma hos mamma och hämtade kock-kläderna och det gammla busskortet som inte funkat på en evighet och tillslut ut till syster där jag fick hjälp med min jävla naturkunskap som är skitsvår! men vi hade rätt kul och jag tänkte helt annorlunda än jag gjorde när jag satt själv, det är tur man har en blivande lärare till syster och en svåger(?!) som kan sånt där om naturvetenskap. hehe. när vi tyckte att vi ´var klara så åkte jag och pappa hem och jag satte mig här en sväng och snokade innan jag gick och kollade på house, och när det va slut satte jag mig här igen och nördade. känner mig rätt trött nu, så ikväll vill jag verkligen somna tidigt, som jag sagt varenda dag nu ett tag.. vi får la se hur det går..


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 3 december 2007 22:41

Sqeeze- la isla bonita.

Cover på madonnas låt. den kom 2005 och vi lyssnade jättemycket på den då, och eftersom det var en så himla bra sommar så väcker den här låten underbara minnen!


Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards