Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Direktlänk till inlägg 25 december 2007

Massa dagar har gått och jag skríver om alla :P

Av Denise Julietta - 25 december 2007 22:07

Hejsan!


Alltså, jag har ingen aning om jag kan komma ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna.. men jag försöker väl.


I fredags så va det ju skolavslutning som alla vet, dagen började grymmt med att jag missade bussen, sista dan på skolan, duktig idiot! pappa kom och hämtade mig och släppte av mig på altinska, där satt vi och snackade lite och fick fika av våran snälla mentor lasse :) sedan gick vi till kyrkan och kollade på avslutningen, den sög ganska mycket, men man vill ju inte gå mitti som vissa andra gjorde ;P efter den äntligen va slut så drog jag, malin, robin och doris på stan.. jag köpte julklapp till tommy och petra och sedan fick malin för sig att vi skulle på venuella så vi gick dit, men där hade hon inte öppnat än så vi gick på afrohörnan och kollade lite och sedan på chocolatehouse.. sedan va klockan 11 och hon öppnade på venuella, jag och robin höll på att dö och malin och doris som har pojk/fickvän kollade på massa saker :P jag och malin smakade även på glidmedel med smak för vi är pinsamma :P (det va faktiskt hon i kassan som sa att vi skulle smaka :P) efter det gick vi tillbaka in till stan och jag och malin sökte efter en julklapp åt syrran och per, dom andra drog på donken, vi hittade ingenting som jag hade råd med och jag vart mer och mer sur.. sedan kom doris och vi gick på lagerhouse, där hittade jag en fin ram och kom på att jag skulle ta ut ett kort på per och carro och rama in, perfekt! ingen av oss orkade mer stan så vi tog bussar åt olika håll, jag till willys och mötte upp kerstin.. vi köpte julmat och någon julklapp och sedan åkte vi hem..


jag grejjade lite hemma med lite allt möjligt, och sedan drog jag till ange.. vi fikade lite med hennes mamma och gick ut med hundarna och drog sedan till sallyhill, där bastade vi och drack grogg och poppade musik.. jag solade också lite, fan va tråkigt det är att ligga still i 20 minuter på fyllan!!! när jag kom tillbaka till dom andra va jag lagomt askalas för jag hade inte druckit på så länge.. killarna drog och köpte öl och jag och ange stannade kvar och duschade, städade och poppade musik.. när det kom en bugglåt dansade vi så vi ramlade och skrattade som dårar :P vi har film på när lyse slocknar, jag låter som en jävla syren för jag blev så rädd och blir ännu räddare när det inte går att tända :P vi drog ihop alla saker och gick upp med dom till lägenheten och sedan ner till pizzan till dom andra.. det stängde när vi kom dit så alla drog till lägenheten igen, vi kollade lite på ultimate fighting, dom är fan dum i huvve dom som håller på med det!! grannen under tyckte att vi förde för mycket liv så vi drog hem till en annan kille, där drack vi mera grogg och dansade en massa, någon ramlade över mig så min nacke typ gick sönder, fan va ont det gjorde! rätt tidigt på morgonen gick vi väl och la oss, inte för att jag fick sova så mycket, och fan va sur jag va! :P som alltid när någon väcker mig!


På lördag förmiddag fick jag skjuss till ange och jag hjälpte henne grejja lite och sedan kom pappa och hämtade oss och skjussade oss till kovland, jag red och ange va ridlärare, gick finemang! jag hade inte ridit för instruktör på flera år, så det va nyttigt att få lite fel jag gör korrigerade.. sedan fixade vi i stallet och sådär innan pappa kom och vi skjussade hem ange och vi åkte hem och käkade tacos.. senare på kvällen kom kerstins syster kattis och hennes man peter, vi snackade massa trav och travfolk i flera timmar.. det är alltid lika kul att höra deras historier, dom har så många och så roliga :) kattis sa att jag borde prova börja rida monté för jag hade bra längd och vikt för det, och jag började fundera.. skulle faktiskt vara riktigt kul! jag ska kolla upp mer om det dära ;) när dom drog hem så gick jag och la mig och kollade på fråga olle för jag upptäckte att det inte bara va svt som sänder sina programm på internet ;)


På söndagen åkte vi in till stan och fixade syrrans och pers julklapp, först till mamma och la in bilden på en skiva och sedan ner till stan och ta ut bilden på någon fotoaffär.. när vi kom hem så slog jag in paket och rimmade, drack glögg och lyssnade på julmusik.. sedan såg jag på tv hela kvällen och kände mig tjock!


Måndag, julafton och den kunde inte börja sämre! pappa drog igång damsugaren och jag va fly förbannad.. låg kvar i sängen ett bra tag och gick upp och surade lite och sedan städade jag mitt rum och min hall.. toan orkade jag inte bry mig om, den funkar ju endå inte. sedan duschade jag och sminkade mig och satte mig och läste tidningen.. då kom tommy, petra, carro, per och farmor.. vi fikade lite och sedan fick tommy och petra sin julklapp för dom skulle dra, petra listade ut rimmet på en gång.. typiskt! sedan satt vi och kollade på sällskapsresan och umgicks.. sedan va det paketutdelning och kalle, vi brukar dela ut paketen efter maten, men vi skulle iväg så det hann vi inte.. efter det käkade vi och sedan skjussade per och carro mig till mamma, vi klädde granen och myste lite och sedan kom p&c.. vi fikade massa julfika och öppnade paket, inte många paket under den granen inte, men vi va ju bara 4 stycken :P sedan spelade vi buzz och hade trevligt :) jag vart förbannad för jag hade glömt min snusdosa i töva och började slå huvve i väggen och arga mig(ja, jag är lite sepe ibland!) syrran gav mig en nikotintablett så jag lugnade mig och vi skämtade om jävla nikotinister, vi är för goa ibland :P sedan drog dom hem och jag gick och la mig och läste min julklappsbok :) sedan somnade jag..


I julklapp fick jag:

Presentkort på face

Presentkort på hööks

Presentkort på duka

Chokladpraliner

Harry Potter och Dödsrelikerna

Handväska

Reflexväst

Ridstrumpor

Rengöringslotion, Ansiktsvatten och Fuktkräm i min nya favvoserie Vichy Norma Derm

En vitlökskross från designtorger(ja, jag vill ha roliga saker till köket)

Skrubbhandskar

Londonresan jag och mamma åkte på för 2 veckor sedan

Och på lilla julafton innan vi åkte till London fick jag:

Jättemysigt bäddsett

Överkast

Jag är jättenöjd med det jag fick, tack alla :)


Idag så åkte jag och mamma upp till holm, till mickes mamma, när vi hade vaknat och fikat och allt sånt där.. vi fick julmat och hade trevligt(men långtråkigt) som varje juldag :) efter det åkte vi till töva och hämtade mina ridsaker och min älskling snusdosan :) ÄNTLIGEN FICK JAG TILLFREDSTÄLLA BEHOVET :) sedan åkte vi hem och myste i soffan och såg på Tomten är far till alla barnen, så jävla bra den är! :) när den va slut gick jag och satte mig och började skriva blogg, och mamma kom in och satte sig när jag hade skrivit halva och vi satt och snackade på ett tag och sedan gick hon och jag skrev klart, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och läsa HP, (är så jävla nyfiken på hur det går i sista boken så jag håller på att spricka! snacka om nörd!) jag kan nämligen inte sitta upp längre för mig rygg är trasig :( den vill inte gå till sig sen i fredags.. men ligga ner kan jag göra så det ska jag nu! hej då :)


Love/DeniseN

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Denise Julietta - 5 april 2010 18:03

Hej! Nu är jag tillbaka i bloggsfären! På ny adress dock:   http://denisejulietta.blogspot.com   Välkommen! ...

Av Denise Julietta - 3 december 2009 17:30

Hejsan! Nu sitter jag i töva och eldar igång i braskamin och i bastum samtidigt, så medans jag väntar på värme så tänkte jag underhålla er med några rader.   Den här veckan har jag tagit körkort, hurra till mig! :D Lyckades klara teoriprovet med ...

Av Denise Julietta - 30 november 2009 11:28

Hejsan! Jag är hemma hos mamma igen då för idag har jag haft teoriprov, vad hade jag att vara nervös över? Jag fick alla rätt! :D Cim skrev samtidigt som mig och hon klarade det också. Nu är det uppkörning på onsdag som återstår, och jag hoppas så in...

Av Denise Julietta - 24 november 2009 22:59

Hejsan! Jag tror jag orkar med ett inlägg här också innan jag går och knoppar. Doggybloggen lyckades få all min uppmärksamhet idag, men det vart ett yrt inlägg med samma saker som jag skrev sist, hmm.. Det jag hade tänkt skriva om däremot, det glömde...

Av Denise Julietta - 18 november 2009 18:32

Hejsan! Som vanligt är jag på besök hos mor när jag uppdaterar här. Väntar på tåget som går typ 20 över 8 til gnarp. Fan vad jag längtar efter pengar så jag kan köpa mig en dator och skaffa internet. Det är i alla fall prio ett i våra storartade plan...

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards