Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg under november 2008

Av Denise Julietta - 15 november 2008 19:46

Hejsan! Nu är jag här igen, men jag har så tråkigt att jag måste fördriva lite tid. Matte svarar ju inte i telefon så det verkar som jag blir ensam ikväll. Emma ville att jag skulle hänga på ut, men det orkade jag verkligen inte. Dagen har spenderats med att göra om kenzos blogg, dock vart den inte så jättebra eftersom man måste använda mallar och alla va jättetråkiga! Synd att det inte fanns någon som ser ut som den vi hade men med vintermotiv istället för sommarmotiv. Har också sett på film, click, hade sett den förut men den är ju bra så den dög att se igen. När jag hade käkat så drog jag till emma och tommy och sminkade emma och umgicks lite, carro och nils va också där, trevligt :) Åkte med Hagman hem när han skjussade carro, emma och tommy till matfors. Lär väl slänga mig framför tvn nu snart, ska se om jag får se på dansbandskampen. Jag hoppas på att matte ringer mig snart så jag får tjata på han att komma hit. Tråkiga jävla lördag! Varför kan inte helgerna vara roliga om man är nykter?


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 15 november 2008 10:40

Hejsan! Idag är jag uppe med tuppen känns det som, matte va tvungen att åka hem tidigt :( I alla fall så tänkte jag ta och börja med gårdagen. Hade restaurang påbyggnad på morgonen där vi gjorde kalvsylta och köttbullar till julbordet, va väl inte så jättekul, jag hatar att rulla köttbullar! Efter det vandrade jag bort på åvik där vi spelade lite poker innan lektionen, jag vann! :) På samhälle spelade vi rixdax hela lektionen istället för att göra nåt vettigt, men det är väl tillåtet på fredageftermiddag? Vi hade religion sista lektionen och gick igenom frikyror, och jag kan inte hjälpa att jag älskar religion så jag tyckte det va intressant. Pappa kom och hämtade mig när jag slutade och så åkte vi hem. Jag satt mest och tog det lugnt och väntade på matte. Vid 9 kom han äntligen och vi la oss och kikade på film hade det mys. Folk får tycka vad dom vill, men jag är så himla glad att vi är tillsammans igen. We're just meant to be togehter!


Imorse vaknade jag av att matte låg och smekte mig på kinden, hur mysigt är inte det? Vi låg kvar och drog oss ett tag innan vi åkte ner till bergsåker och handlade lite och tänkte käka pizza, men dom hade inte öppnat än så han skjussade hem mig igen och sedan åkte han hem. Nu ska jag väl ta och göra mig en kopp kaffe och gå och lägga mig i soffan och kolla på tv. Känns som det kommer bli en lång dag idag för jag har ingenting att göra och jag vill inte dra ut. Vi får se vad som händer och fötter. Take care!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 13 november 2008 22:06

Hallojsan! Idag har jag varit hemma och tyckt synd om mig själv, det får man faktiskt lov till att göra ibland också. Jag tyckte nämnligen igår innan jag somnade att jag va för sjuk för att gå på skolan idag så jag ställde ingen klocka. Men det verkar inte spela någon roll för man lyckas ju endå bli väckt hela morgonen, det började med att ullis ringde och väckte mig klockan 8 imorse och bad mig hälsa att hon va sen, men tyvär så låg jag hemma och sov! Jag lyckades i alla fall somna om väldigt fort igen, men sova hann jag endå bara göra en timme innan klockan ringde igen, denna gång va det hon från vårdcentralen som tänkte tala om att jag va fullt frisk. Jag lyckades även denna gång somna om precis efter att jag hade lagt på luren och hann sova i typ 45 minuter till innan pappa kom ner och knackade på och frågade varför jag va hemma, men jag hade turen att somna om en gång till och fick äntligen sova tills jag vaknade av mig själv runt 11. Då klev jag upp och satte mig och kikade på MTV ett tag innan jag slog igång mig sepedator som har hängt sig hela dagen, jag tror verkligen att den är väldigt självmordsbenägen, synd bara att jag kan återuppliva den gång på gång men jag tror fan att den snart ska få somna in för all framtid! Satt och snackade med emma ett tag på msn, men hon trodde nog att hon skulle smälta om hon gick hit i snöfallet så hon stannade hemma istället för att komma och göra mig sällskap. Så istället för att få sällskap av henne så har jag städat mitt rum+toan, bråkat med datorn i datarummet och fått hem ett par filmer. Nu på kvällen har jag bastat, så jävla skönt! :D Jag gjorde också hårinpackning så nu är mitt hår lent igen. Nu ska jag lägga mig och kika på ett avsnitt av o.c så jag somnar. God natt!


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 12 november 2008 22:53

Hejsan! Igår efter jag hade bloggat så vart det i alla fall till att vara med på presentationen för 9orna innan jag kilade iväg till bussen och åkte till granlo. Som tur va så gick det snabbt där så jag hann med 2 bussen hem, skönt! Tog det bara lugnt hela eftermiddagen, men när jag började bli uttråkad så gick jag bort till tommy och emma och satt där hela kvällen. Fick skjuss hem sedan av tommy, snällt för annars hade jag frusit.


Imorse va det tugnt att kliva upp, hade inte sovit bra alls, men upp kom jag i alla fall och tog mig en kopp kaffe och en cigg, jag börjar förstå varför folk är beroende av det, man blir pigg som tusan. (men det kanske beror på att jag sätter mig ute och där är det kallt?) Träffade Virre på gymnasiebussen och surrade med henne hela vägen till stan. Skrev nationella idag på skolan, och jag är ganska nöjd med artikeln i alla fall. När jag va klar så gick jag ner på stan och köpte födelsedagspresent åt kerstin och sedan fick jag åka med pappa hem när han hade lunch. Ha vare och käka med dom på kina typ hela kvällen, vart en 3-rätters, hur gott som helst! :D Tommy och emma kom och hämtade oss så jag åkte med dom hem till dom efter det, jag och emma har suttit och kikat på oskyldigt dömd, att jag har missat den serien den är ju svinbra! Fick nyss skjuss av henke hem så nu ska jag väl gå och tvätta bort sminket och gå och krama kudden, mår verkligen apa idag! Natti


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 11 november 2008 11:53

Hejsan!! Sitter på skolan och har aptråkigt! Väntar på att nästa drös med 9or ska komma, men det dröjer en halvtimme till ungefär innan vi ens ska börja leta efter dom. I alla fall så åkte jag in med skolbussen imorse och satte mig på skolan och läste tidningen tills dom andra dök upp. Vi letade reda på 9orna och hade först presentation av HR i klassrummet och sedan gick vi med dom runt i altinska, hedbergska och sist bort till åvik. När vi hade visat klart så gick jag, patrik och doris till altinska och tiggde mat, fick lasagne och det va inte så jätteuppskattat från mitt hål, men fick i alla fall mat i magen. Har suttit här i klassrummet sen dess, börjar bli tråkigt som fan! Men snart ska jag i alla fall avlägsna mig och åka till vårdcentralen, nu vill jag bli frisk! Ikväll blir det till att ta det lugnt igen, känner mig verkligen taskig mot prinsen, men vad ska jag göra då när jag inte orkar någonting? Får väl ta och pallra mig upp dit imorrn, kan ju behövas om efter man har suttit inne i 5 timmar och skrivit nationella prov. Mer än så hade jag väl inte att skriva nu, see ya!


www.gratismode.se/?c=5317 - bli medlem och få presentkort eller biobiljetter

Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 10 november 2008 18:46

Helluu!! Jag har fortfarande inte kommit igång med städningen som jag har lovat mig själv att jag ska utföra idag, men jag ska väl ta tag i det efter jag har bloggat. (Tror jag i alla fall) Idag va jag verkligen inte pepp att gå på skolan, men det har gått ganska fort endå. Åkte in med kerstin runt halv 11 och gick på stan med kenzo ett tag, ett alledes för kort tag, men vi hade ju faktiskt lektion tyvär. Inte för att vi gjorde särskillt mycket nytta, vi satt mest och peppade inför studentkryssningen, snackade om studentmössorna och uppdaterade varandra på vad som hänt i helgen, Elisabeth va tokig på oss innan det va färdigt. När vi slutade så kilade vi ner på stan och köpte thai mat, jag och kicki kände att det behövdes för att klara dryckeslektionen. Vi snackade om öl, snart är det ölprovning :D På rasten gick jag och ullis upp till bageriet och träffade anna och hennes bäbis, vilken söt unge! Sedan gick vi ner igen och såg på en film om öl, kicki somnade med huvudet på min axel, hon är så söt! Haha! Martin vart även tokiga på oss för vi skrattade så mycket (men vad ska man göra om man har köpt godis som ser ut som en snopp utan att veta om det?), men med lite charm så slapp jag sätta mig längst fram i klassrummet. På dietikmatlagningen så gjorde vi afrikansk gryta, så jävla gott! Jag hade även panik i början av lektionen och klagade på att jag inte kunde laga mat utan arbetsgång, men det slutade med att min mat vart utsedd till den godaste, då vart jag skitnöjd :D (som sagt, min blogg- jag skryter hur mycket jag vill!) När vi slutade så åkte jag med pappa och kerstin till farmor en snabbis och sedan hem.. matte ringde också och vi hade en jävla diskution om invandrare, och det är ju ovanligt? Haha! nej nu jävlar, nu är det dags att ta sig i kragen och göra någon nytta! sköt om er


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 9 november 2008 15:12

Hejsan! Nu har man ju som vanligt på söndagar en hel helg att sammanfatta då.. I fredags åkte jag som sagt ut till töva, var bara hemma hela kvällen med matte och tog det lugnt. Vi såg på två filmer, den ena, utan spår (tror jag den heter på svenska) va skitbra!! The mist va mindre bra, den va inte så läskig som den hade kunnat vare och så slutade den sämst!


I lördags så åkte matte typ på en gång efter vi hade klivit upp så jag gick in i köket och drack kaffe och läste tidningen. Tommy ringde och hörde om jag ville gå med emma på birsta så jag gjorde mig klar och så kom dom och hämtade mig. Jag hjälpte emma att köpa saker till maskeraden, hon skulle ha mina 50-tals kläder och det saknades lite för att få outfiten perfekt. När tommy äntligen kom och hämtade oss så åkte vi hem till töva där det va middag osv för kerstin fyller år på onsdag. Käkade och drack och gjorde oss klara. (Jag vet att jag skulle vara nykter, men det blir faktiskt inte alltid som planerat) Tommy ringde och hörde om jag också fick hänga med på festen, och det fick jag så jag drog på mig mina "raggarkläder" och sminkade mig i samma stil. Jättetrevlig fest, hon som hade festen va jättesnäll och så hade dom liveband, så det vart en massa dans :) Fick skjuss hem runt 1 tror jag, va hyffsat stenad så det blev sängen på en gång. Har tydligen snackat med matte inatt och jag har ingen aning om vad jag har sagt och nu svarar han inte i telefon, jag hoppas verkligen att det inte hänger ihop :P Man ska inte ringa mig klockan 3 på natten om jag är onykter, eller det sker i alla fall på egen risk!


Idag har jag mest legat i sängen hela dan, har kikat på en massa film. Känner mig lite bättre nu i alla fall än vad jag gjorde imorse, då va jag helt färdig! Mer än så har jag väl inte att skriva om dagen, nu ska jag ta mig en rök. Ciao


Love/DeniseN

Av Denise Julietta - 7 november 2008 11:19

Tja tja! Måste bara inleda med att jag är förbannad igen, den här gången på folk som inte kan skilja på mitt och sitt! Snacka om att det är fattigt att behöva sno smink! Nästa gång folk kommer ovälkomna hem till mig så kastar jag ut dom på en gång, så är det bara!


Det va det, det :) Gårdagen bestod av att jag råkade åka bussen ner till stan en timme förtidigt, så pappa fick komma och skjussa mig till stallet. Hade en massa tid på mig och det va så skönt att inte behöva stressa. Red ut med Prinsen, och den tokjävlen skenade med mig, fan vad arg jag vart! Det har han aldrig gjort förut, han brukar bara vägra gå framåt när han är rädd, vet inte alls vad det är med honom. Pappa kom och hämtade mig igen halv 3 och skjussade mig till skolan där vi hade genomgång om vad vi ska säga till 9:orna när dom kommer på besök nästa vecka. Åkte hem och packade och duschade efter det och sedan kom tommy och emma och hämtade mig. Jag och emma gick på birsta ett tag medans tommy jobbade och sedan när han va klar åkte vi hem till dom. Värsta mysiga lägenheten, kommer bli skitbra när dom får ordning! Jag lagade mat och vi käkade och softade, sen kom strandlund och nils förbi och fikade. Vid 11 kom jag väl hem tror jag och dog i min säng.


Tärt som fan att kliva upp klockan 7 imorse! Men jag gjorde mig en kopp kaffe (!) och satte mig på bron och drack, då vaknade jag i alla fall. Åkte in på skolan och va med på genomgången och sedan hade jag ett ärende på stan jag va tvungen att uträtta. Åkte hem efter det och har städat på rummet så mamma inte blir sur, ska väl åka ner på skolan snart och hämta några papper och sedan tänkte jag hinna med 2 bussen hem :) Det blir en helg utan alkoholhaltiga drycken den här veckan, ska bli så skönt att bara slappa och sova och umgås med gos. Nu försöker juzzi lägga sig på mina armar för att jag inte ska skriva så lika bra att jag avslutar nu då. Take care


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards