Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Denise Julietta - 21 augusti 2009 23:36

hej igen! Eftersom vi har sett skräckfilm gör jag allt för att fördriva tiden och tankarna bort från filmen så jag vågar lägga mig under täcket.


Det blev ingen biljard, downtown va stängt för renovering, synd! Istället begav i oss mot o'leryes bowlingen för att se om det fortfarande fanns biljard där, men det gjorde det inte. Istället blev det bowling och stackars alex kunde inte vara med och spela för hennes revben som är av. Krille vann, jag kom 2:a och stefan kom sist, så imorgon är det förlorarn som bjuder på öl laget runt :D När vi hade spelat klart tog vi oss en tur till mitt favorit ställe i den här stan, nämligen norra bergs tornet. Det va alledes för kallt så vi åkte därifrån ganska snabbt. På vägen ner mot stan ändrade vi oss från krogen till filmkväll och åkte hem till krille och alex, det blev en skitbra skräckis! Den va skitkonstig med humor värvat med skräck och vissa gånger höll jag på att skita på mig eftersom jag verkligen inte klarar av när folk blir jagade! Fick sällskap till dörren av stefan eftersom jag inte klarar av mörker efter en skräckis. Nu ska jag tvätta av mig sminket och överväga om det blir sängen eller soffan inatt.


Imorgon blir det krogen med samma folk som idag, så om någon vet av någon rolig förfest så hör gärna av er :) love!

Av Denise Julietta - 21 augusti 2009 15:11

hejsan! Igår blev det som sagt solning på ego, snacka om att jag vart röd! Men nu börjar det lägga sig och brunfärgen är påväg :D gick hem med mamma sen och slängde mig i soffan och glodde på tv hela kvällen. Såg american pie 3, det va så länge sen sist men alla dom är ju så himla roliga :)


Idag så vaknade jag svintidigt och tog mig ur sängen efter några sms från alex, drog på mig kläderna och mötte upp henne för en promenad till stan. Jag hade inte alls tänkt gå i affärer för jag missuppfattade henne lite i trötthetens berusning, men så vart det i alla fall och med mig hem fick jag en ny bikini, slitna jeans-leggings och lite nödvändigheter från apoteket. Håll tummarna för att jag ska bli frisk nu :D Så fort jag snokat klart här på datorn ska jag lägga mig i ett bad och koka mig lite snygg igen. Ikväll blir det biljard med alex, kristoffer och stefan, ska bli mycket trevligt. Synd bara att pojkarna inte är sugna på krogen, hoppas alex vill följa med på en öl i alla fall! take care <3

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards