Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Denise Julietta - 13 juli 2008 19:07

Hejsan! Nu har jag nyss kommit hem från vildmarken(sodalen) och känner att det är på sin plats med några rader.


I fredags va det lika tråkigt på jobbet som vanligt, tur att fredde är en hejjare på att ha saker att snacka om! :) När jag slutade åkte jag några minuter och sa hej till emelie och ronny innan jag åkte hem och käkade surströmming med familjen på pappas sida. Matte kom och hämtade mig när jag hade duschat och vi åkte hem till honom och såg på film och myste hela kvällen, så underbart skönt det va!


Igår så låg vi i sängen HELA dan! Jag kollade på tv och film och matte låg mest och sov, sjuklingen, haha! Vid 6 så gjorde vi oss klara innan jocke och tina kom upp och vi åkte ner till stan med dom och lennart och käkade på Jops. Hur god mat som helst och underbara drinkar drack vi, cosmopolitan och någon kaffedrink med cointreau, mums! :) Jag och tina höll på att smälla av när lennart jävlades med servitören, så pinsamt! Han kunde inte säga fyra, utan sa fira, och det där kommenterade lennart hela tiden, stackars servitören. När vi hade käkat så gick jag och matte och hyrde ett par filmer och jag ringde till mamma och mobbade henne för att hon hade "öl-röst" och då mobbade hon mig tillbaka och sa att jag lät ännu värre, haha! Vi åkte hem och slog igång filmen, men jag tyckte den sög så jag somnade på en gång.


Vaknade imorse vid 10 någongång av att jag fick sms, väckte matte och låg och glodde på tv ett tag innan vi åkte ner och köpte pizza. Åkte hem till han och käkade och såg på film och hade det mys. Har inte gjort så mycket mer idag, nu blir det en dusch och sedan film och ögonlocken. Natti!


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards