Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 6 juli 2008

6/7

Av Denise Julietta - 6 juli 2008 18:46

Hejsan! Igår var det ju som alla vet sista dagen på gatufesten, och den kunde ju verkligen ha varit bättre! Hade i alla fall trevligt på förfesten :)


När jag vaknade mådde jag skitdåligt, ovanligt va? Mamma åkte ner på stan så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv, vågade inte äta någonting för det kändes hela tiden som att jag skulle spy. Vid 2 tror jag det va så gick jag och gjorde mig klar. När jag skulle gå till bussen mötte jag jimmy och pedro så jag snackade med dom lite, och när jag kom upp på busshållplatsen så gick inte bussen den tiden, åh less! Jag gick hem och tog cykeln istället ner till lägenheten, satt där och tog det lugnt ett tag och sedan käkade vi och drack öl. Fortsatte dricka öl och några shots och det kom mer folk, de flesta jättetrevliga. Bara en jag verkligen inte tålde, inse att alla har olika drömmar i livet tjejen! Sedan vart saker som dom vart men det löste sig till slut och vi drog ner på stan. Vi hann bara komma dit innan matte kom på att han hade glömt plånboken så vi gick upp till lägenheten igen, och då hade han naturligtvis inga nycklar med sig. Han ringde jocke och vi skulle gå ner och möta dom, men när vi kom dit så hade dom gått upp till lägenheten igen. Vi gick uppåt och mötte peder som hängde på oss. När vi kom dit så ville ingen släppa in oss, och fråga mig inte varför. Matte vart skitförbannad och gick och la sig på en gång, så det va bara att krypa ner där med honom. Vid 6 tror jag att jag somnade efter att matte hade legat och slagit mig i sömnen varenda gång jag va på väg att somna, hahaa!!


Idag när vi vaknade gick vi och satte oss i soffan och mobbade peder och anna ett tag, sedan gick vi på affären och på sibyllla och köpte mat. Käkade och såg på film innan vi började städa och sedan fick jag skjuss hem. Satt här ett tag och sedan tog jag ett bad, nu sitter jag här igen och skriver. Ska väl ta och klä på mig och ringa jimmy, vi skulle ses ett tag och snacka lite skit. Imorrn börjar jag jobba, känner mig inte direkt pepp på det alls! Men det blir ju pengar i augusti i alla fall. Bye hoes n' bitches! ;)


Love/DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards