Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 14 september 2007

Av Denise Julietta - 14 september 2007 23:37

Hejsan!


Yeah, nu va det tänkt att jag skulle försöka komma ihåg vad jag gjort dom senaste dagarna.. hmm


Jadu.. I tisdags så flöt allt på i skolan och pappa kom och hämtade mig när jag slutade.. sen åkte vi till skm för jag va tvungen att hämta serveringsskor och nå mer.. sedan åkte vi hem och jag käkade och åkte till stallet.. tror det va då jag och malin red varsin häst och red i skogen.. jättemyyys! efter det åkte jag hem och dushade och åkte till magnus.. kollade på film och tvärslocknade..


I onsdags så åkte jag till skolan med 8.20 bussen som vanligt och sminkade mig och fixade mig på skolan.. när jag va klar kom elin ner och sa att jag skulle vara i disken.. aldrig skrek jag och slapp :P men måste vara där nästa gång istället.. tyvär verkar jag inte slippa genom hela 2:an också :P hehe! serverade och allt flöt på rätt bra.. sedan käkade jag golunch.. det kommer nog bli kockar av min klass också :) efter skolan åkte jag till skm och tog det lugnt ett tag och sedan åkte jag net till stan för jag skulle åka buss till töva.. såg pappa nere i stan och ringde honom och fick åka med honom istället.. åkte till magnus och hämtade min moppe och sedan hem.. bytte om och åkte ner till stallet... red till grusgropen och tillbaka.. efter det åkte jag hem och såg på top model innan jag gick och la mig..


När veckarklockan ringde på torsdagmorgon ville jag allt annat än kliva upp.. men kom upp till slut och sminkade mig och gick ut till bussen.. såg inte att bubbaz stog på nästa hållplats så vart hyffsat paff när bussen stannade där.. snackade med honom in till stan och fick sedan skynda mig från polisstationen till altinska och sedan till ga.. hade naturkunskap där.. jobbade rätt bra tycker jag väl :P sedan gick vi till åkersvik och hade bild.. käkade på rasten i mitten och jag gjorde en fin teckning :P men läraren va endå inte nöjd.. sällan! efter bilden så gick jag med pojkarna till matsalen och dom käkade igen.. när vi gick därifrån så kunde jag inte hålla mig för skratt för vissa aldrig verkar växa upp.. herregud! gick och köpte lite godis och sedan till altinska och hämtade gympakläder och sedan till åkersvik.. satt utanför där med jerry ett tag innan vi började.. på gympan va jag duktig nog att cykla 20 min, men sen höll jag på att dö! hehe! bra kondis man har asså! åkte med ange till bergsåker skola och satt där tills bussen gick... haha, första gången på över 2 år man va in där... tog bussen hem och käkade och duschade innan jag åkte till magnus.. vi kikade på tv och film innan jag somnade..


Imorse hade jag svårare än vanligt att ta mig upp ur sängen, men jag lyckades i alla fall och gick ut alledes för tidigt till bussen.. väl nere i stan träffade jag amanda på navet och gick och tog ut pengar innan vi gick till altinska och hade lektion.. va inte många där idag :P efter lektionen gick vi på kebabcity och jag och kicki käkade.. sedan gick vi på affären och köpte fika och sedan ner på navet och väntade på bussen.. träffade söt-linda också :D kul, länge sen sist.. sedan tog vi bussen till granloholm där vi hade lektion i skogen.. jag och kicki gjorde det bästa av situationen och käkade kakor och drack festis :D hehe! alla tyckte att vi va sega.. sedan fick vi sluta och jag åkte till bergsåker där kerstin hämtade mig och vi åkte till stallet.. jag fixade med allt och tror inte jag missade ngt.. tur det :) red till sandtaget och tränade lite där.. det gick jättebra och jättedåligt :P hehe! det började regna, det va mindre kul :( men det gick bra endå.. sen när vi kom tillbaka så fixade jag klart med maten och satt in danne och åkte och köpte pizza och sallad.. sedan hem och käkade och slappade.. snackade med jonatan och bestämde att vi skulle dra till rasåsgården och spela lite biljard.. jag vann alla 3 ggr jag spelade.. haha! rätt åt dom kaxiga killarna :P sedan kom bubbaz och joinade oss.. vi snackade en massa i telefon med en massa olika personer och hade trevlans.. synd bara att ingen ville fixa cigg åt oss :( sedan gick jag och bubbaz hem och jag satte mig och kollade på tv med kerstin till hon gick och la sig då gick jag och satte mig här.. nu ska jag gå och lägga mig och dö i sängen... skönt!! natti <3


Love/DeniseN



Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards