Min livsstil och musikstil- by DeniseJulietta

Alla inlägg den 6 september 2007

Av Denise Julietta - 6 september 2007 22:03

Hejsan!


När jag hade bloggat senast så käkade vi fisk, va faktiskt rätt gott, jag som inte tycker om fisk igentligen.. sedan så bytte jag om och jag och mamma åkte till stallet.. danne som hästen heter va jättesöt! hur snäll som helst.. jag red bort mot kungsnäs och tillbaka och malin gick med.. hyffsad motionstur hon fick sig.. mamma orkade inte hänga på eftersom hon va sjuk så hon stannade kvar och väntade på att vi skulle komma tillbaka så hon kunde knäppa kort.. när vi kom tillbaka så pysslade jag om danne lite och släppte han i hagen och åkte sedan till töva.. hade ingen nyckel med mig, men kom in endå, man är väl smart :P som vissa andra inte är tydligen.. sedan åkte jag och mamma till vattjom och hälsade på hos patrik och anette.. fick lite fika där och satt och snackade ett tag innan vi åkte hem.. jag tog ett bad och softade innan jag gick och la mig..


Igår så ringde klockan vid halv 7 tror jag och då va det bara att masa sig upp vare sig man ville eller inte.. åkte ner till skolan och bytte om och gick upp i restaurangen.. fanns inga råvaror hemma så det va typ bara att gå runt och göra ingenting i väntan på att dom skulle komma.. jag tog mig och gjorde majonäs till min förrätt, den va gooood! :P sedan kom råvarorna och då vart det fart.. jag gjorde äcklig förrätt som ingen köpte, hur hade jag kunnat gissa? vem fan vill ha en bifftomat fylld med klet som ser ut som en flugsvamp :S amandas efterrätt va däremot god :) lasse gjorde dagens roligaste när jag lämnade tillbaka spritflaskorna :P haha! fan va jag garvade och ingen annan hade sett hans fylle-steg så dom fattade inte va som va så roligt :P jag hjälpte kicki lite eftersom hon och malin va ensamma och malin va köksmästare.. när vi slutade så åkte jag hem och packade lite saker och åkte till töva.. käkade hos pappa innan jag åkte till magnus.. vi kollade på tv innan vi gick och la oss och kollade på film och sedan somnade..


Imorse så vaknade jag av magnus telefon, fett jobbig jämfört med min telefon! men jag hade inge batteri.. jag gick och gjorde iordning mig, sa hej då och åkte till stan.. gick på ica och köpte frukost och skyndade mig till altinska och sedan till ga.. kom försent, men det gjorde fler så jag brydde mindre.. vi skulle göra nå jävla skit och gå ut och räkna träd :S eller vi skulle pricka in olika trädsorter på en karta.. drygt som fan! men rätt soft lektion.. efter det så gick vi till åkersvik och hade bild.. gick bättre idag än förra veckan i alla fall... gick och käkade på rasten och hade mer bild igen.. sedan gick jag och sandra ner på stan och jag provade lite kläder, la undan en kjol och köpte hårspray.. sedan va hon tvungen att springa så jag åkte hem... fikade lite och satt vid datorn.. sedan gick jag och pantade flaskor när mamma gick på vårdcentralen och sedan åkte vi ner på stan och jag lämnade igen en tröja och köpte kjolen jag la undan tidigare och ett par stövletter.. fett nice :) sedan åkte vi hem och jag bytte om och packade och åkte till stallet.. det va meningen att vi skulle rida varsin häst, men då skulle en häst bli ensam i stallet så det gick inte.. så malin gick med mig istället.. jag vågar inte rida ensam på en häst jag inte känner utan telefon.. vi tog samma väg som sist, men jag tog en avstickare och galopperade upp för en backe vid kungsnäs, och hej vad det gick!! va livrädd ett tag för han tyckte det va så kul så han bara löpte och ville inte stanna :P men efter det vart han i alla fall lugnare :) jag kom på att han inte tyckte om att jag hade benen så nära magen på han.. när vi kom hem så tog jag hand om han lite innan jag ställde in han och åkte hem.. käkade en panpizza och dushade när jag kom hem och såg sedan på top model.. efter det va slut gick jag och satte mig här och softade lite.. nu ska jag gå och lägga mig.. måste lära mig somna tidigare!! det här håller inte! undra vad man ska göra i helgen, vi får se vad som erbjuds.. förmodligen blir det lugnt, skulle vara bra för kroppen och ekonomin :P


Love/ DeniseN

Presentation

Omröstning

Läser du rubriken på ett blogginlägg?
 Ja, alltid!
 Ja, om den är i en färg som syns tydligt.
 Ibland
 Nej, aldrig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards